Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jewrioszki źle mnie skumaliście z tą relacją :roll: , oczywiście głupio mi tak się dopytywać nie pomagając :-? , bo nie znam namiarów na dźwigi, ewentualnie mam panoramę piaseczyńską to mogę zadzwonić i popytać jak chcecie. Jutro jestem w pracy.

A czy ja mogę też taki kosztorys jaki dostał Depi na mail ?

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Mikolaj2006,

Czytam że daleko masz media. Taka odległość może powodować, że podciągniecie może być dość drogie. Nawet kilkanaście tyś zł. Najlepszym rozwiązaniem byłoby dogadanie z sąsiadami w partycypowaniu kosztów. Wychodzi taniej na głowę. Niestety często-gęsto z takimi sąsiadami są problemy. Ktoś z forumowiczów pisał jakiś czas temu o tym. Ogólnie problemy z dotarciem do właścicieli, a potem z dogadaniem.

Możesz zrobić tak, wystąpić do odpowiednich urzędów o warunki przyłączenia i potem z takim papierkiem poszukać sąsiadów i spróbować się z nimi dogadać.

Powodzenia w tej materii...

P.S. Całkiem sporo ludzi się w Woli Gołkowskiej buduje. Poszukaj, poczytaj. Na pewno kogoś znajdziesz. Zajrzyj na stronkę groblusa:

http://www.wayfaring.com/maps/show/29094

Jest tutaj mapka gdzie kto ma swój kawałek. Oczywiście jeszcze nie wszyscy się wpisali 8)

Pozdrawiam

3) a Puławską korkuje nie zwężenie do 2 pasów, ale ogromna ilość niezskoordynowanych sygnalizacji świetlnych - bez zmiany tego nie ma co marzyć o rozładowaniu korków

Barozi, tu sie nie zgodzę. Puławska korkuje się bo z trzech pasów efektuwnie robi się jeden, bo jeden jest zblokowany przez skrecajacych w Geodetów.

Idealnym rozluźnieniem dla nas - mieszkających przy drodze 722 byłoby poprawienie skrzyżowania z drogą piaseczno-magdalenka

Mówię o tym skrzyżowaniu jak jedzię się trasą przez Zgorzałę-Bobrowiec gdzie mozna ominąć połowę Puławskiej i Piaseczno

To chyba nie do mnie ;)

Ale zgadzam się w 100%. Codziennie wracam tędy do domu i mam już serdecznie dość.

Witaj komarek

Działka 1013m2 na ul Kolonia ( skręcąc w ul. Kolonia ta działka jest po lewej stronie za rowem meriolacyjnym)-ten skręt na Robercin.

To jest kompleks działek (chyba 8) ja kupiłem ostatnią. Wiem ze są w Robercinie 1100m2 za 121 tyś tylko....100 za działką jest planowany droga szybkiego ruchu.

Jewrioszki źle mnie skumaliście z tą relacją :roll: , oczywiście głupio mi tak się dopytywać nie pomagając :-? , bo nie znam namiarów na dźwigi, ewentualnie mam panoramę piaseczyńską to mogę zadzwonić i popytać jak chcecie. Jutro jestem w pracy.

jejciu, macie jakieś kosztorysy ?? ja już siwieję i sie pocę od tygodnia :evil:

proszę o pomoc co bym mógł się jakoś ukierunkować

Schody drewniane:

mam namiary na gościa - robi idealnie. Nie jest tani (nie znaczy że drogi) ale warto. Widziłem jego 3 wytwory i jego będę brał do siebie

wieczorem bede miał kontakt

Agnieszka nie powinno byc ci glupio z tego powodu, bardziej mnie zdziwiło że nikt na forum tak długo o tym nie wspomniał :wink:

W mojej odpowiedzi niema żadnej ironii.

Kosztorys wyśle ci z domu, chcesz wypełniony czy formatke?

P.S.

Wszelkie poprawki do formatki mile widziane.

Hmmm ... zuwazylam jakas dziwna, powtarzajaca sie zaleznosc. Gdy juz sobie wybiore np. producenta drzwi, czy parkietu, potem ze spokojem i usmiechem spelnienia szukam (tak pro forma) na Forum opinii o danym, wybranym produkcie to ZAWSZE znajde jakies kontry, ktore skutecznie zniechecaja mnie do zakupu ... Tym sposobem, niepokojaco zaweza sie mozliwosc wyboru czegokolwiek, bo zawsze jest cos nie tak ...

Skonczy sie na tym, ze zostane bez pieca, podlog, drzwi i mebli :lol:

Agnieszka nie powinno byc ci glupio z tego powodu, bardziej mnie zdziwiło że nikt na forum tak długo o tym nie wspomniał :wink:

W mojej odpowiedzi niema żadnej ironii.

Kosztorys wyśle ci z domu, chcesz wypełniony czy formatke?

P.S.

Wszelkie poprawki do formatki mile widziane.

Ech bo fajne ludziska z Was, że sama bym przyjechała takim dźwigiem :wink:

oczywiście ten kosztorys wypełniony jeśli można ale formatkę też jednym mailem