Zazdrośnica 06.02.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Jewrioszki źle mnie skumaliście z tą relacją , oczywiście głupio mi tak się dopytywać nie pomagając , bo nie znam namiarów na dźwigi, ewentualnie mam panoramę piaseczyńską to mogę zadzwonić i popytać jak chcecie. Jutro jestem w pracy. A czy ja mogę też taki kosztorys jaki dostał Depi na mail ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 06.02.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witaj Mikolaj2006, Czytam że daleko masz media. Taka odległość może powodować, że podciągniecie może być dość drogie. Nawet kilkanaście tyś zł. Najlepszym rozwiązaniem byłoby dogadanie z sąsiadami w partycypowaniu kosztów. Wychodzi taniej na głowę. Niestety często-gęsto z takimi sąsiadami są problemy. Ktoś z forumowiczów pisał jakiś czas temu o tym. Ogólnie problemy z dotarciem do właścicieli, a potem z dogadaniem. Możesz zrobić tak, wystąpić do odpowiednich urzędów o warunki przyłączenia i potem z takim papierkiem poszukać sąsiadów i spróbować się z nimi dogadać. Powodzenia w tej materii... P.S. Całkiem sporo ludzi się w Woli Gołkowskiej buduje. Poszukaj, poczytaj. Na pewno kogoś znajdziesz. Zajrzyj na stronkę groblusa: http://www.wayfaring.com/maps/show/29094 Jest tutaj mapka gdzie kto ma swój kawałek. Oczywiście jeszcze nie wszyscy się wpisali Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.02.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Z tej mapy ZE wyciągnie wnioski gdzie masz prąd i jak go podłączyć. Prawda. Lepiej im idzie ze spostrzegawczością jak czegoś nie ma. Mam na granicy działki skrzynkę, było też na mapie, a w warunkach i tak napisali, że... skrzynkę postawią za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj2006 06.02.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 barozi wielkie dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 06.02.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 3) a Puławską korkuje nie zwężenie do 2 pasów, ale ogromna ilość niezskoordynowanych sygnalizacji świetlnych - bez zmiany tego nie ma co marzyć o rozładowaniu korków Barozi, tu sie nie zgodzę. Puławska korkuje się bo z trzech pasów efektuwnie robi się jeden, bo jeden jest zblokowany przez skrecajacych w Geodetów. Idealnym rozluźnieniem dla nas - mieszkających przy drodze 722 byłoby poprawienie skrzyżowania z drogą piaseczno-magdalenka Mówię o tym skrzyżowaniu jak jedzię się trasą przez Zgorzałę-Bobrowiec gdzie mozna ominąć połowę Puławskiej i Piaseczno To chyba nie do mnie Ale zgadzam się w 100%. Codziennie wracam tędy do domu i mam już serdecznie dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 06.02.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ja mam dobrego kierownika Pan Mariusz Ignaczak 608 876 758, powiedz ,że namiary masz od Patryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 06.02.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Cześć Mikołaj. Na jakiej ulicy masz działkę. Ja teżzamierzam na wiosnę ruszyć z budową. Mam działkę przy Rybnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 06.02.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Przy okazji Mikołaj powiedz mi czy właściciel nie ma jeszcze innych działek do sprzedania bo koleżanka szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj2006 06.02.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witaj komarek Działka 1013m2 na ul Kolonia ( skręcąc w ul. Kolonia ta działka jest po lewej stronie za rowem meriolacyjnym)-ten skręt na Robercin. To jest kompleks działek (chyba ja kupiłem ostatnią. Wiem ze są w Robercinie 1100m2 za 121 tyś tylko....100 za działką jest planowany droga szybkiego ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 06.02.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Mniej więcej wiem gdzie jest Twoja działka. jakbys chciał jakies info to pisz na priva albo jestem dostępna na gadu gadu nr 5346240 ale tylko w godzinach 8-16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 06.02.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Jewrioszki źle mnie skumaliście z tą relacją , oczywiście głupio mi tak się dopytywać nie pomagając , bo nie znam namiarów na dźwigi, ewentualnie mam panoramę piaseczyńską to mogę zadzwonić i popytać jak chcecie. Jutro jestem w pracy. A czy ja mogę też taki kosztorys jaki dostał Depi na mail ? jejciu, macie jakieś kosztorysy ?? ja już siwieję i sie pocę od tygodnia proszę o pomoc co bym mógł się jakoś ukierunkować Schody drewniane: mam namiary na gościa - robi idealnie. Nie jest tani (nie znaczy że drogi) ale warto. Widziłem jego 3 wytwory i jego będę brał do siebie wieczorem bede miał kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 06.02.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Jewrioszki źle mnie skumaliście z tą relacją , oczywiście głupio mi tak się dopytywać nie pomagając , bo nie znam namiarów na dźwigi, ewentualnie mam panoramę piaseczyńską to mogę zadzwonić i popytać jak chcecie. Jutro jestem w pracy. A czy ja mogę też taki kosztorys jaki dostał Depi na mail ? Agnieszka nie powinno byc ci glupio z tego powodu, bardziej mnie zdziwiło że nikt na forum tak długo o tym nie wspomniał W mojej odpowiedzi niema żadnej ironii. Kosztorys wyśle ci z domu, chcesz wypełniony czy formatke? P.S. Wszelkie poprawki do formatki mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.02.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Schody drewniane:[/size] mam namiary na gościa - robi idealnie. Nie jest tani (nie znaczy że drogi) ale warto. Widziłem jego 3 wytwory i jego będę brał do siebie wieczorem bede miał kontakt Bede zobowiazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 06.02.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witaj Mikołaj 2006. Mamy podobnego nicka Komarek Dziekuje za wiadomość priv, mam podobne spostrzeżenia. Nie odpisałam, bo masz zapchaną skrzynke i nie wiedziałam czy przejdzie. Pozdrawiam Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 06.02.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Schody drewniane: mam namiary na gościa - robi idealnie. Nie jest tani (nie znaczy że drogi) ale warto. Widziłem jego 3 wytwory i jego będę brał do siebie wieczorem bede miał kontakt Bipop Podzielisz się namirmi na tego stolarza od schodów? PozdrawiamBetsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 06.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Schody drewniane:[/size] mam namiary na gościa - robi idealnie. Nie jest tani (nie znaczy że drogi) ale warto. Widziłem jego 3 wytwory i jego będę brał do siebie wieczorem bede miał kontakt Bede zobowiazana Pawełku my tez poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.02.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Hmmm ... zuwazylam jakas dziwna, powtarzajaca sie zaleznosc. Gdy juz sobie wybiore np. producenta drzwi, czy parkietu, potem ze spokojem i usmiechem spelnienia szukam (tak pro forma) na Forum opinii o danym, wybranym produkcie to ZAWSZE znajde jakies kontry, ktore skutecznie zniechecaja mnie do zakupu ... Tym sposobem, niepokojaco zaweza sie mozliwosc wyboru czegokolwiek, bo zawsze jest cos nie tak ... Skonczy sie na tym, ze zostane bez pieca, podlog, drzwi i mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 06.02.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Jewrioszki źle mnie skumaliście z tą relacją , oczywiście głupio mi tak się dopytywać nie pomagając , bo nie znam namiarów na dźwigi, ewentualnie mam panoramę piaseczyńską to mogę zadzwonić i popytać jak chcecie. Jutro jestem w pracy. A czy ja mogę też taki kosztorys jaki dostał Depi na mail ? Agnieszka nie powinno byc ci glupio z tego powodu, bardziej mnie zdziwiło że nikt na forum tak długo o tym nie wspomniał W mojej odpowiedzi niema żadnej ironii. Kosztorys wyśle ci z domu, chcesz wypełniony czy formatke? P.S. Wszelkie poprawki do formatki mile widziane. Ech bo fajne ludziska z Was, że sama bym przyjechała takim dźwigiem oczywiście ten kosztorys wypełniony jeśli można ale formatkę też jednym mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 06.02.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Dzięki, kosztorys wysłałem kwoty wykasujesz i będzie formatka. P.S. Ponawiam pytanie o elektryka do podpisu dokukmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 06.02.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Wyślę Ci elektryka na priv, sprawdź - ktoś mi go kiedyś polecał ale oczywiście nie miałam go okazji sprawdzic jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts