AmberWind 07.02.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 AmberWind tak od tematu, masz super zawód warto wiedziec a wogóle będziesz miała zajawiskową chatynkę i to w moich rodzinnych okolicach, życzę szczerze wszystkiego udanego Zazdrosnico, dzieki Robie to co kocham, wiec praca nie jest smutna koniecznoscia, ale fajna przygoda A co do miejca, to polubilam je od pierwszego spojrzenia ... I lubie coraz bardziej Tobie rowniez wszystkiego dobrego Betsi, Dzieki. Czyli drugie tyle material Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Zazdrośnica,wypis i wyrys z rejestru gruntów, który potrzebny jest przy akcie notarialnym służy m.in. do wpisu w Księdze Wieczystej. Urząd wydaje go na wniosek właściciela i wpisane jest na nim jego nazwisko. Jak już będziesz właścicielką wtedy możesz wystąpić o wypis na potrzeby odrolnienia działki. Oczywiście poza nazwiskiem właściciela nic się nie zmieni (tzn. powierchnia i klasy gruntów). Jeśli współpracujesz z panią architekt pewnie dostaniesz od niej listę dokumentów, które powinnaś skompletować. Występując o warunki do ZEW-T i gazowni (ul. Stołeczna 4) zaznacz, że odbierzesz osobiście i żadnego przesyłania pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 08.02.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ok Ms ale zanim nie podpiszę aktu to nie jestem właścicielem przecież, chyba że chodzi Ci tu o sprzedającego. Czyli do Księgi muszę mieć potem swoje nazwisko na tym czy wystarczy akt? bo już nie rozumiem. Mam 3 dni po podpisaniu aktu na przelanie pieniędzy na konto sprzedającego a po drodze jeszcze muszę jechac do sądu, więc nie kumam za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.02.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Przepraszam, jeśli coś nakręciłam. Opiszę na priva, żeby nie mącić na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Betsi, Czy moglabym prosic namiary na Twojego Pana od alarmow? Moj jest ok, z polecenia wiec tez ok, tylko z jego wyliczen wynika, ze aby dom byl w miare dobrze chroniony to musze wydac 11.000 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 08.02.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Zazdrośnica, Czy ty kupujesz działkę rolną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 08.02.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Betsi, Czy moglabym prosic namiary na Twojego Pana od alarmow? Moj jest ok, z polecenia wiec tez ok, tylko z jego wyliczen wynika, ze aby dom byl w miare dobrze chroniony to musze wydac 11.000 PLN Czy ja tez mógłbym prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 08.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Betsi, Czy moglabym prosic namiary na Twojego Pana od alarmow? Moj jest ok, z polecenia wiec tez ok, tylko z jego wyliczen wynika, ze aby dom byl w miare dobrze chroniony to musze wydac 11.000 PLN Witaj Podeślę Ci te namiry dziś wieczorem lub jutro, bo mąż ma gdzies zapisane. Coś strasznie duzo Ci wyliczył? Pozdrawiam Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Stan surowy ostwarty 890 zł/m^2, tyle mnie kosztował mój dom ze studnią. Według tego co napisałam wcześniej ( układ %) to powinno kosztować ok. 600zl/1m2 - z garażem. De facto było to 880zł/m2 Ok. Zostałem przekonany. Zmieniam technologię i przygotowuje się do budowy trwającej rok. Ale trudno. Rysuję tez nowy plan - sam. Chyba wyrzucę tez architektów - są dla nas za drodzy... I teraz mam problem... POTRZEBUJĘ DOBREJ EKIPY BUDOWLANEJ!!! HELP!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Betsi, Dzieki 11.000 wydaje mi sie dosc duza kwota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 08.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A tak na marginesie to na forum jest użytkownik z naszych okolic który sie reklamuje że zakłada alarmy.Kiedys nawet czytałem jego posty.Czy ktos kojarzy kto to i jaki ma nick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 08.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A tak na marginesie to na forum jest użytkownik z naszych okolic który sie reklamuje że zakłada alarmy. Kiedys nawet czytałem jego posty. Czy ktos kojarzy kto to i jaki ma nick? To nie jest przypadkiem Zbych? Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 08.02.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Qrcze nie pamietam, być może.Juz sprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Tak to jest Zbych. Skrobne do Niego, moze cos inaczej oszacuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 08.02.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jakiś durny chyba jestem wpisuje w wyszukiwarke "Zbych" i nic mi nie wyskakuje, czy to jego pełny nick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 08.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Zbych na pewno. Znlazłam go na " Czarna lista wykonawców w Mazowiecim"e-mail:[email protected] Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.02.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Zbych na pewno. Znlazłam go na " Czarna lista wykonawców w Mazowiecim" e-mail: [email protected] Betsi na czarnej liscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 08.02.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Betsi dzięki, znalazłem. P.S. Jego nick to _ZBYCH_, czyli taki tępy nie jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.02.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Zbych na pewno. Znlazłam go na " Czarna lista wykonawców w Mazowiecim" e-mail: [email protected] Betsi na czarnej liscie? Rany, teraz sama sie z siebie smieje ... Dobrze ze sprawdzilam, bo zylabym w przekonaniu, ze jest cos nie tak ze Zbychem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.02.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 _ZBYCH_ - intstalacje alarmowe, teleinformatyczne, tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts