Betsi2006 15.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Jeszcze nie, bo czasu mało, ale na pewno to zrobię. Jezier też pisał o oknach Jezierskiego pozytywnie. Może okazać się, że wcale nie są takie drogie.Na razie załatwiałam sprawy z kier. budem. i wykonawcą. Teraz muszę pilnie umawiać hydraulika i elektryka. PozdrawiamBetsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 15.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 czy ktoś wie jaki projekt domu i jaką technologię powinnam wybrać żeby nie pływać kajakiem we własnym domu ?? Dom na palach? Popatrz, jak malowniczo: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://fotogalerie.pl/fotki/24/41/87/s/1103407254522.jpg&imgrefurl=http://fotogalerie.pl/galeria/tataminiakus3509&h=93&w=140&sz=4&hl=pl&start=5&tbnid=lC5I-Tb3VpW_lM:&tbnh=62&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3Ddom%2Bna%2Bpalach%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DN A tak serio, to najlepsza do niestałych gruntów jest chyba płyta fundamentowa... Najwyżej cały dom na niej odpłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 15.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Czy orientujecie się ile może kosztować Kamaz ( 18 ton) - piachu, żużlu. Mam ofertę za 350zł . Pozdrawiam Betsi PS: Ja też dzisiaj pływałam na działce ale w błocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Tak sie sklada że znam użytkowników Aluplasta i sa bardzo zadowoleni.Ponadto rozmawiałem ostatnio z developerem kablowanych przez nas osiedli i tez był happy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isia1972 15.02.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 dom na palach -nie powiem że nie pomyslałam o tym przez chwilę ale tak na serio to musze albo coś zrobić z ta woda - ale co? lub zmienić plany i wybrać projekt który poradzi sobie z tą wodą mam nadzieje że ktos cos podpowie zanim zdecuje się na dom na palach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isia1972 15.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 UFFF to znaczy że nie ja jedyna miałam przygode z dużą wodą do usłyszenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 15.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A słyszeliście może o firmie OknoVid?? Mam polecany kontakt, ale zbieram więcej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.02.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Ja potwierdzam za Jewrioszka , ze zadowolona jestem z okien od Starego , jakie mam to nawet Go pytalam , ale nie moge zapamietac . Otwieraja sie , zamykaja i maja jakies tam wspolczynniki Betsi przepraszam za zarty , ale naprawde zdalam sie na doswiadczenie Starego Nie znam sie na oknach wiec wzielam fachowca Barozi te okna , o ktore pytasz to gdzies na forum widzialm nie najlepsze opinie , ale nie pamietam gdzie .Poszukaj moze cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 16.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 WitamWidzę że macie dylematy w wyborze, doborze okien w Waszych domach. Jeśli będę mógł pomóc, służę wiedzą i doświadczeniem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Co to za firma - ten Stary? "stary okna" w goglach nic nie daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.02.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Czy orientujecie się ile może kosztować Kamaz ( 18 ton) - piachu, żużlu. Mam ofertę za 350zł . Jeśli Kamaz jest w cenie to bierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.02.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Co to za firma - ten Stary? "stary okna" w goglach nic nie daje...to nasz Forumowicz Zajmuje sie tym . ms gratuluje . To do roboty teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 16.02.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 W lutowym nr. muratora było jak budowac na "wodnych działkach" jak ktoś nie ma to znajdę i zrobię skany. Betsi kochana a za co ja kupie tą ceramikę teraz jak krwawicę wyszarpie ze mnie za chwilę notariusz, potem bank, potem geodeta, potem projekt, potem architekt, potem... a kredyt mam zamiar dopiero brać koniec marca jak sie uda Czy jak się zamawia okna u Starego to trzeba się powołać na kogoś/na coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.02.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Stary? "stary okna" w goglach nic nie daje... z forum kolego, z forum. Pamiętaj okna od Starego, dach od Statka, a miksokreta od Eimunda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.02.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Kurde normalnie jak w mafii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.02.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Kurde normalnie jak w mafii Ten Eimund to robi w naszej okolicy? Czy ma ktos namiar na tynki cem-wap z agregatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.02.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Depi, już wpadłeś. Z mafii nie można się wypisać. rrmi, Eimund robił u Betsi2006. Stąd nie jest, ale jak zaznacza w podpisie: Warszawa i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.02.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 A ten Statek to komu robił? Jest tak dobry, jak mróweczki jewrioszki? Depi, już wpadłeś. Z mafii nie można się wypisać. Rozumiem, ze mogę najwyżej skończyć w wartswie miksokreta fachowo wylanego przez Eimunda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Nie ma to jak dobre namiary Od switu odbieralismy dach Wszystko jest w najlepszym porzadku Folia zostala pochwalona za marke (nie pytajcie, bo nie wiem jaka ), za solidne zakladki, za brak uszkodzen. Wiezba ok, obrobka kominow ok, wszedzie sruby ocynkowane - ok, dobrze wbite laczniki - ok, obrobka przy oknach - ok Od poniedzialku zaczynamy ocieplanie poddasza Nareszcie jakies pozytywy I cos dla wrazen estytycznych - mam juz czesc klinkierowych parapetow Wyszly pieknie, kolor taki jak dachowka. Brakuje tylko fug, ale to jak zrobi sie cieplej Fajny ten piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.02.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Rozumiem, ze mogę najwyżej skończyć w wartswie miksokreta fachowo wylanego przez Eimunda? mozna tez byc wyrzuconym przez Starego otworem okiennym Statek to sprzedawca pokryc dachowych . Cokolwiek bedziesz chcial na dach to mozesz u Niego kupic . Ja jestem ze wspolpracy z Nim zadowolona o czym juz wczesniej pisalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts