jewrioszka 22.02.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Amber a jak jest w przypadku gresu i paneli? Tutaj grobość jest chyba podobna - panel 12-15mm, ceramika 5-7 mm plus klej. Jesli kłade takie podłogi to chyba nie musze robic różnych poziomów wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.02.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Amber a jak jest w przypadku gresu i paneli? Tutaj grobość jest chyba podobna - panel 12-15mm, ceramika 5-7 mm plus klej. Jesli kłade takie podłogi to chyba nie musze robic różnych poziomów wylewki? W takim przypadku nie ma problemow. To samo dotyczy gres - deska barlinecka i gres - finishparkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 22.02.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A ja mam pytanie o korek czy to droga impreza? Moze ktoś ma doświadczenie w użytkowaniu takich podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 22.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Czy moglibyście pomóc mi pilnie w znalezieniu, pożyczeniu, sprzedaniu lub wskazaniu miejsca gdzie mogę kupić wtyczkę do siły starego typu 32 4 płaskie bolce.Tak którą mieliśmy przed zimą gdzieś wsiąkła i mamy duuuuży problem. Pozdrawiam Betsi Znalazłam !!!!!!!!!!!!!! Niesamowite-tego nie produkuja od lat. W świetnej hurtowni elektrycznej w Piasecznie. Pozdrawiam Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 22.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ja powróce do tematu kuchni.Również szukam i mam cenowy zawrót głowy.Srednio ceny za drewniane to ok.3500 z metra.W sumie mała ilość szafek kuchennych zamyka sie niebotyczną kwotą 35 tys.W Chobocie byłam żadna rewelacja i wszystko co jest na stronie jest na ekspozycji.Mają swój punkt konsultacyjny na Bartyckiej.Szukam dalej.W przyszłum tygodniu wybieram siię do Zgierza w nadzieji,że tam coś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.02.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 W drewnie litym? No jak ktoś ma takie wymagania... AmberWind Masz tu nową zabawkę: http://www.dpreview.com/news/0702/07022208canoneos1dmarkiii.asp Tylko 4000$ - taniocha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.02.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 http://www.dpreview.com/news/0702/07022208canoneos1dmarkiii.asp Tylko 4000$ - taniocha! Od samego rana nas to podnieca No co ja moge powiedziec ... juz mi go obiecano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.02.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 22.02.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zazdrośnico,u moich rodziców w bloku jest korek w salonie,nie przypominam sobie, żeby na niego narzekali,ale mogę ich jeszcze zapytać.To już ładnych kilka lat minęlo jak go kładli,może nawet z 10?Wtedy pewnie drogi nie był.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 22.02.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dzięki Ola jakys mogła spytać, jak tyle wytrzymał to materiał dobry, też oczywiście tylko w sypialniach chciałam, bo w salonie to panele i terakota %^%&^(*&*)&()*& już był tuż tuż i d... mówię tu o kurierze DHL który dziuś nie zdąży mi dowieźć projektu domu bo załamanie pogody, a tak już sie cieszyłam że go będę miała chlip chlip dopiero chyba w poniedziałek bedzie koleżanka poczęstowała katalogiem kuchni inną koleżankę, ale jak tylko się ciepło zrobi pójde obejrzeć ekspozycję to nazgarniam katalogów, pasi wsiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.02.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 %^%&^(*&*)&()*& już był tuż tuż i d... mówię tu o kurierze DHL który dziuś nie zdąży mi dowieźć projektu domu bo załamanie pogody, a tak już sie cieszyłam że go będę miała chlip chlip dopiero chyba w poniedziałek bedzie Z Domaniewskiej na Pulawska wydostawalam sie ponad 40 minut I zadnej solniczki na trasie Meble kuchenna sa dla nas prawdziwym utrapieniem. Z jednej strony przywiazujemy do nich mniejsza wage, ale z drugiej nie chcemy jakis nietrwalych, potworow Co ciekawe nie tylko kuchnie z litego drewna sa drogie, nawet z plyty MDF moga niemilo zaskoczyc W temacie korka, to nie wiem ile kosztuje taki na podloge, ale wiem, ze cienka warstwa korka polozona pod panele (zamiast pianki czy plyty) bardzo dobrze poprawia parametry akustyczne podloza. Taki korek kosztuje ok. 10,00 zeta/1m2, ale zdecydowanie zmniejsza sie "dudnienie" panelu. Panele, parkiet i inne takie akcesoria, oraz wykonawcow posiada jedna z Uzytkowniczek na tym Forum. Juz z nia mailowalam i z tego co zdazylam ustalic posiada np. parkiet w bardzo dobrej jakosci Mozna ja tez podpytac o korek. Sluze namiarami Snieg za oknem, ale prace do przodu. Ocieplanie poddasza ma sie ku koncowi. Jutro jade kolejny raz sprawdzic szczelnosc dachu ... a co ... pokontrolnej kontroli nigdy za wiele. A od wtorku zaczynamy rozkladac wszelakie instalacje W sprawie wody, troche drgnelo Teraz jakos cieplej slysze "bedzie ... wkrotce bedzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 22.02.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Spotkałem sie dzisiaj z Eismundem u siebie na wiosce. @#$%^ cóż za droga, niektórzy nie powinni dzis pod żadnym pozorem siadac za kółko. Ruszanie z jedynki, nadmierne gazowanie to byl dzis normalny widok. Jechałem na miejsce z pod Hali Mirowskiej 1h 40 min. Stndard to 40 min. Korka co prawda nie było ale ponad połowa cwiczyła piruety i testowała umiejetności innych. : Jak to zobaczyłem to zacząłem żałować że nie kupiłem działki tak jak Zazdrośnica gdzies bliżej ciuchajki. Ja tez nie widziałem żadnej solniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 22.02.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Betsi bardzo dziękuje za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 22.02.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Na szczęście ja wczoraj wybyłem z Warszawy i miałem super drogę do Bydgoszczy. 250 km w 3 godzinki, całkiem spoko wynik Oczywiście droga sucha. Teraz siedzę i rysuję mój projekt w pewnym programie . Widok 3D jak się patrzy. Jak skończę udostępnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Co Wy gadacie z tą jazdą? Zła??? Jak tylko nie było samochodów na kolizyjnym to jechałem na ręcznym aż się kurzyło! Wooohoooo!!! To jest dopiero zabawa! Życie zaczyna się na śliskim! Chyba sobie jeszcze pójdę pojeździć zaraz! barozi Google SketchUp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 22.02.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Depi, Nie, Archon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.02.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Spotkałem sie dzisiaj z Eismundem u siebie na wiosce. Nas to tez wkrotce czeka I jak? Rowny masz chudziak? Ja juz chcialam magazynowac styropian, ale powstrzmano mnie, bo kto to wie jaka grubosc jest konieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 22.02.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Chudziak mam krzywy. Ale to i tak nic w porównaniu z tym co mi zrobił gość w mojej drugiej chatce. Był mistrzem w swoim fachu. Chudziakiem wychwycił krzywiznę naszego globu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 22.02.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 WITAM Czy macie możę namiary na kogoś kto projektuje / wykonuje przyłącza wody w okolicach Piaseczna (na terytorium ELMARU ). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 23.02.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Czy moge Was poprosić o pomoc w napisaniu " wezwania do zapłaty" do mojego eks wykonawcy. To ma być takie wezwanie przedsądowe, gdzie bedzie napisanie ile ma mi oddać pieniędzy ( i z jakiego tytułu - nie wiem czy to pisać?) oraz żeby oddał mi oryginał projektu oraz atesty i gwarancje na kupione przez niego materiały do budowy mojego domu. Sprawa jest dosyć pilna. PozdrawiamBetsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts