martus 09.03.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 zaraz kolo spoldzielni produkujacej kruche ciasteczka, ul. Wojewodzka, blisko szkola, poczta, przychodnia, przystanki, chyba centrum wsi , budowy na razie nie widac, tylko materialy juz czekaja. A wlasnie, czy macie moze namiary na niedrogiego i solidnego geodete, ktory by mi domek wytyczyl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.03.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 A to wiem gdzie. Ja buduję 1 km na południe od Złotokłosu. W centrum lasu. Fajnie że coraz więcej budów w okolicy. Chyba stworzę mapę Piaseczna i okolic. A jaki dom budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus 09.03.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 projekt Korona, z pracowni J. Charkiewicza, Bialystok. Jest na stronce http://www.apa-domy.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.03.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Wygodny i okazały dom. Powodzenia w budowaniu. Ja ci geodety nie polecę bo brałem z Grójca w czasach gdy moja gmina była w powiecie grójeckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus 09.03.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Domek bardzo mi sie podoba, niestety dzialeczka juz nie taka okazala.. ale cos za cos.. jestem dobrej mysli. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadi 09.03.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 projekt Korona, z pracowni J. Charkiewicza, Bialystok. Jest na stronce http://www.apa-domy.com.pl Martus, Witaj na Forum. Coraz wiecej Koron w okolicy. My bedziemy budowali Korone II w Gloskowie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus 10.03.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 a gdzie dokladniej? przy drodze Piaseczno-Tarczyn? (jak tak to bede ja podziwiac). A Korona jest naprawde bardzo popularna w okolicy, w Dawidach Bankowych sa 3 kolo siebie, w Falentach jedna, w Zalesiu Dolnym wersja pomniejszona. Czy wiecie juz czym bedziecie kryli dach, bo wole oko spedza mi sen z oczu (z tych pieciu wymienionych Koron dwie maja dobrze wykonane wole oko, w tym obie z karpiowki, a ja mam zamowionego Siriusa)? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus 10.03.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 a gdzie dokladniej? przy drodze Piaseczno-Tarczyn? (jak tak to bede ja podziwiac). A Korona jest naprawde bardzo popularna w okolicy, w Dawidach Bankowych sa 3 kolo siebie, w Falentach jedna, w Zalesiu Dolnym wersja pomniejszona. Czy wiecie juz czym bedziecie kryli dach, bo wole oko spedza mi sen z oczu (z tych pieciu wymienionych Koron dwie maja dobrze wykonane wole oko, w tym obie z karpiowki, a ja mam zamowionego Siriusa)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadi 10.03.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Martus, Domku raczej z trasy nie zobaczysz. Wybralismy karpiowke i mam nadzieje ze wole oczko wyjdzie ladnie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 12.03.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 moi mili, gdzie w okolicy mozna zamowic stal? wiem, wiem, ze ceny poszly w gore. ale kupic musze. poradzcie, prosze... m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 12.03.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Na ulicy która biegnie od dworca PKP w piasecznie AJAMEX tel. 750 39 79ul.Nadarzyńska 60 róg Dworcowaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadi 13.03.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Moi Drodzy, Czy u nikogo niema gazu / wody /kanalizacji albo godnego polecenia fachowca ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 13.03.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 na trasie piaseczno -tarczyn dwa składy jadac od piaseczna po lewej stronie. polecam ten w miejscowosci ruda jak tory koleiki przecinaja szosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 14.03.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Zadi. Na forum bułeczka77 i grabek polecali pana Tomasza Kujawę jako bardzo dobrego hydraulika. Spisałam jego dane i nawet rozmawiałam przez telefon. Wydaje się rozsądny. Mieszka koło Żabiej Woli. Tel: 046-8578757 lub 0601 351 697. Daj znac jeśli skorzystasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 14.03.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Zada. Chętnie bym ci pomógł, ale hydraulikę robiłem sam a gazu nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz korczak 14.03.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Witam wszystkichmogę polecić tanią hurtownię m.in. ze stalą na drodze do Tarczyna oraz hydraulika p. Żmudę 0603-764-902, lecz niezwyklezajętego. Próbujcie.Jeśli chodzi o stal to cały czas z tygodnia na tydzień drożeje.Ale nie dajmy się zwariować.Szukam gruzu i kogoś do wykonania ogrodzenia. Trafilismy na takichfachowców, którzy cenili się na 80 zł za mb ogrodzenia bez materiału.Wydaje nam się to .... bez komentarza.pozdrawiamj.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 15.03.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 dzieki za namiry.ekipa u mojego sasiada chciala 70 zl/mb ogrodzenia (siatka powlekana, jakas grubsza na slupkach metalowych, fundament betonowy szer. 25 cm), byla to cena za wszystko: robota, materialy. ale nie znam ludzi, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 15.03.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Witam. W Nowym Prażmowie jest Pan, który robi ogrodzenia, nazywa się Józef Kamiński. Nie mam teraz numeru telefonu, ale podam Wam. Wiem, że robi dobrze, natomiast nie orientuję się w jego cenach. Mam do Was pytanie, czy przed wyznaczeniem budynku przez goedetę muszę zgłaszać coś do jakiegoś urzędu. Coś mi się obiło o uszy, że gdzieś do nadzoru budowlanego powinnam zgłosić ten fakt. Może wiecie coś na ten temat i możecie pomóc. PozdrawiamWiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 15.03.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Witam. W Nowym Prażmowie jest Pan, który robi ogrodzenia, nazywa się Józef Kamiński. Nie mam teraz numeru telefonu, ale podam Wam. Wiem, że robi dobrze, natomiast nie orientuję się w jego cenach. Mam do Was pytanie, czy przed wyznaczeniem budynku przez goedetę muszę zgłaszać coś do jakiegoś urzędu. Coś mi się obiło o uszy, że gdzieś do nadzoru budowlanego powinnam zgłosić ten fakt. Może wiecie coś na ten temat i możecie pomóc. PozdrawiamWiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 15.03.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 zanim wytyczysz budynek, musisz zarejestrowac dziennik budowy. zanim ci zarejestruja, musisz zglosic z min. 7-dniowym wyprzedzeniem fakt rozpoczecia robot w inspektoracie nadzoru budowlanego w piasecznie (w szkole na chliczkowskiej, za przystankiem autobusowym w prawo waska uliczka). musisz tam zlozyc kopie pozwolenia na budowe, oswiadczenie kierownika budowy oraz powiadomienie o rozp. robot. juz to cwiczylam, mam niezbedne formularze i znam droge przez te przekleta biurokratyczna machine. jakby co, sluze pomoca. m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts