jewrioszka 09.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A po co bruzdownia? To jest stan surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwish 09.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Elektryka i wylewki? Hm.. Liczyłem bardziej na reku i ocieplanie, ale i to może być. Masz bruzdownice? Strasznie jestem napalony na bruzdowanie! A ja jutro biorę minikoparkę z Cramo i będę się bawił w wyciąganie karp z ziemi i może trochę rozplantuję górę humusu. Będzie fun. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 09.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 O! Zaje...fajnie! Mogę przyjechać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A nasz pan K., którym oraliśmy, powiedział, że na bronowanie jeszcze za wcześnie. Ziemia musi obeschnąć. Chcemy odgrodzić część działki od budowlańców, zasiać poplon, albo nawet w ramach eksperymentu parę grządek wygospodarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 09.03.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A po co bruzdownia? No bo kurde strasznie fajne wydaje mi sie takie bruzdowanie No i jednak chyba lepiej, jak kabelki sobie idą bruzdą, niż tak po prostu na ścianie w tynku. Nie łyso im tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwish 09.03.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 O! Zaje...fajnie! Mogę przyjechać??? Jasne, wpadaj Longinusa, róg Jaremy, Piaseczno Zalesinek róg Zalesie Dolne Jescze takim urządzeniem się nie bawiłem. Mam nadzieję, że go nie przewrócę hihi Pozdro Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 09.03.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A po co bruzdownia? No bo kurde strasznie fajne wydaje mi sie takie bruzdowanie No i jednak chyba lepiej, jak kabelki sobie idą bruzdą, niż tak po prostu na ścianie w tynku. Nie łyso im tak? Łyso, tylko po co sobie roboty dodawać.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 09.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Łyso, tylko po co sobie roboty dodawać.? Bo to fajna robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwish 09.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Prośba o poradę: czy jak mam taras na gruncie (wylany beton na zagęszczonym piasku), to mam go od zewnętrz posmarować dysperbitem przed zasypaniem ziemią (mówię o obsypaniu z zewnątrz) ? Przecież i tak na niego leje się deszcz od góry (jest szerszy niż obrys dachu)Więc poco izolować pionowo ? Na tą wylewkę pójdą deski tarasowe na legarach, ale ma być tak, żebyschodzić z desek prosto na grunt, dlatego będę obsypywał taras ziemią z zewnętrz. Jakieś porady ? PozdroDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 09.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jewrioszka Pamiętasz może jakie ma wymiary szambo ( 10m3).Lub może masz telefon do tego człowieka co montaował Ci ( I mnie) to szambo? PozdrawiamBetsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 09.03.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Oczywiście 2x2,5x2,5. A kupowałem tu. http://www.jesbet.pl/oferta.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 09.03.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Łyso, tylko po co sobie roboty dodawać.? Bo to fajna robota? Jak łykasz kurz, a jak chcesz kinol przedmuchac to ci z nosa kawałki betonu wypadają? Widze że lubisz ekstrema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 09.03.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Na bierzmowaniu wybrałem imię "Hardkor" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 09.03.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jewrioszka Dzieki. Rozumiem, że te ceny to bez montarzu i wykopu?Jakieś niskie. Ja zapłaciłam wiecej. PozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 09.03.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jewrioszka Dzieki. Rozumiem, że te ceny to bez montarzu i wykopu? Jakieś niskie. Ja zapłaciłam wiecej. Pozdrawiam Beata Dokładnie, bez wykopu ale z podłączeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 09.03.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam Własnie dowiedziałem się ze przy sprzyjających wiatrach będę miał prąd pod koniec maja. Ale moze być tak ze i na koniec roku W związku z tym postanowiłem kupić agregat prądotwórczy. Czy macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Pozdrawiam piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.03.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jewrioszka, gratuluję wejścia do elity forum. Jeszcze parę postów i będzie OGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.03.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 piomodZ agregatu w czasie budowy korzystała rrmi. ??? (O, ile się nie mylę.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 09.03.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Piomod A nie masz jakiś miłych sąsiadów co by Ci ten prąd udostępnili ( odpłatnie oczywiście)? PozdrawiamBetsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 09.03.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Piomod A nie masz jakiś miłych sąsiadów co by Ci ten prąd udostępnili ( odpłatnie oczywiście)? Pozdrawiam Betsi Mam sąsiada który prądu chętnie by mi użyczył tyle tylko ze on sam jest podłączony do sąsiada który mieszka w odległości ok 200m i ten z kolei nie zgadza się by ktoś więcej korzystał z prądu. Pozostaje czekac do złozenia prądu przez ZE albo kupić agregat. pozdrawiam piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts