Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiedziałam, że mnie ktoś wyśmieje :oops: .

Kilka razy przymierzaliśmy się do zakupu,

ale mieszkanie małe, nie ma gdzie trzymać a ja nie znoszę wozić w samochodzie

gratów. I tak ciągle coś tam wożę, bo w mieszkaniu się nie mieści.

Ale za to mam 0,5 km kabli 3x1,5, stoją na środku sypialni i robią za stolik pod muratory :lol:

Muszę zagadać z sąsiadem co ma płot.

Mani, nie masz łopaty? :o

My tez nie mamy :oops: Ale musimy nabyc. Trzeba doly pod kable do bramy, furtki i szamba wykopac, a nie mamy czym ;) Kopanie powinno byc lekkie, bo na dzialce mamy sam piach. Plusy sa takie, ze kabli nie trzeba niczym podsypywac, minus - ze aby cokolwiek wyhodowac, musimy nawiezc ziemi.

jewrioszka, gdzie moge kupic dwa kominki kanalizacyjne (czy jakos tak) z naszej dachowki? Podobno nikt tego na skladzie nie trzyma, obdzwonilam juz troche punktow i kaza czekac. A ja na gwalt musze je miec :roll:

I jeszcze jedno, czy tynk akrylowy Ceresitu, czy innej firmy?

Jewrioszka

Spotkałem się wczoraj ze Starym i powiedział ze że będziesz zalilał alarm z akumulatora. Mozesz napisac coś więcej o tym rozwiząniu

pozdr piomod

własnie kupiłem to cudo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=171035646

:lol: rozmowa na ten temat jest dłuższa możesz zadzwonić to pogadamy-tel.podam na priv.

Ty bys musiał dokupić 2 akumulator i na kilka dni jeden by ci chyba wystarczał.

Amber

Widzę że warunki glebowe mamy podobne,

u nas kopie się jak w piaskownicy.

Przynajmniej na kalurze na dzialce nie narzekamy ;)

Ale pomysl, bo mnie w domu juz strasza, ile ziemi bedziemy musialy nawiezc i rozrzucic, aby cokolwiek nam tam uroslo ... Musze przyznac, ze ja nawet chwastow miec nie bede przy tej jakosci gleby :lol:

A ...tego... no... hmmm .....???/ :oops: :oops: :oops:

Jaką tą łopatę najlepiej kupić?

Ano wlasnie? Jaka?

Generalnie jak sobie pomysle, ze jedyna aktywnosc jaka wykonuje moj Marek to klikanie, poslugiwanie sie piorem od tabletu i pastelami, nie liczac silowni, to doprawdy lekka trwoga mnie ogarnia, gdy pomysle o tych kilku metrach dolow do wykopania :lol:

Amber - ja się wciąż polecam i reklamuję swoje usługi. Do kopania to bym się nawet nadawał :-)

Depi, oj nie kus 8) Bo wiesz, tych rowow troche mamy, jak pokopiecie wspolnie w weekend, to cos czuje, ze dla Obojga bede musiala szukac lekarza, ktory chorobowe na rekonwalescencje Wam wystawi :wink:

Nie mniej jak dalej bedziesz chetny, to akcje rowy rozpoczynamy albo w ostatnim tygodniu marca, albo tydzien po Swietach :D

Obiecuje, ze zrewanazujemy sie rowniez ogromnym zapalem i uslugami, ktore z tego mozna wykrzesac :-)

Amber

Widzę że warunki glebowe mamy podobne,

u nas kopie się jak w piaskownicy.

A ...tego... no... hmmm .....???/ :oops: :oops: :oops:

Jaką tą łopatę najlepiej kupić?

Najlepiej........ szpadel metalowy :wink: , nie łopatę bo one się do kopania nie nadają.

A tak na poważnie, skoro obydwie macie piach to niema najmniejszego sensu kupować profilowane szpadle, kupcie takie zwykłe za 15 zł i na pewno wystarczą.