Mani 13.03.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 No to super, DZIEKI. zobaczymy jak to będzie z moim jak przyjdzie co do czego Odezwę się jak kupimy łopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.03.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Tu ms-y!Potwierdzamy. I nawet jesteśmy napaleni na grodzenie się we własnym zakresie. Co do cen za taką usługę: ogrodzenia z siatki + podmurówka, dodatkowo dwie linki napinające - 28 zł/mb. Ale i tak już się nie wyrabia, bo ma dużo zleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.03.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Mani, nie masz łopaty? My kupiliśmy jeszcze jesienią i cały czas wozimy w samochodzie (na wszelki wypadek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 14.03.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Wiedziałam, że mnie ktoś wyśmieje . Kilka razy przymierzaliśmy się do zakupu, ale mieszkanie małe, nie ma gdzie trzymać a ja nie znoszę wozić w samochodzie gratów. I tak ciągle coś tam wożę, bo w mieszkaniu się nie mieści. Ale za to mam 0,5 km kabli 3x1,5, stoją na środku sypialni i robią za stolik pod muratory Muszę zagadać z sąsiadem co ma płot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.03.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ja siatki nigdy nie robiłem, ale jeśli przyda się robotnik fizyczny niewykwalifikowany to tez się zgłaszam! Co prawda umięjętności budowlane u mnie raczej marne (zapytajcie jewrioszki ), ale mam dużo zapału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 14.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 JewrioszkaSpotkałem się wczoraj ze Starym i powiedział ze że będziesz zalilał alarm z akumulatora. Mozesz napisac coś więcej o tym rozwiząniupozdr piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 14.03.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Depi A masz łopatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.03.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Pożyczę od Teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Mani, nie masz łopaty? My tez nie mamy Ale musimy nabyc. Trzeba doly pod kable do bramy, furtki i szamba wykopac, a nie mamy czym Kopanie powinno byc lekkie, bo na dzialce mamy sam piach. Plusy sa takie, ze kabli nie trzeba niczym podsypywac, minus - ze aby cokolwiek wyhodowac, musimy nawiezc ziemi. jewrioszka, gdzie moge kupic dwa kominki kanalizacyjne (czy jakos tak) z naszej dachowki? Podobno nikt tego na skladzie nie trzyma, obdzwonilam juz troche punktow i kaza czekac. A ja na gwalt musze je miec I jeszcze jedno, czy tynk akrylowy Ceresitu, czy innej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Kominkowy alarm odwolany ... tak czy siak beda dopiero za 7 dni Nikt tego na skladzie nie trzyma A cena ... ufff ... na dzien dzisiejszy 200,00 netto od sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 14.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Jewrioszka Spotkałem się wczoraj ze Starym i powiedział ze że będziesz zalilał alarm z akumulatora. Mozesz napisac coś więcej o tym rozwiząniu pozdr piomod własnie kupiłem to cudo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=171035646 rozmowa na ten temat jest dłuższa możesz zadzwonić to pogadamy-tel.podam na priv. Ty bys musiał dokupić 2 akumulator i na kilka dni jeden by ci chyba wystarczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.03.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 piomod Może przeczytaj TEN wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 14.03.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Właśnie miałem tam piomoda zaprosić, poprzedni post pisałem telefonicznie. Wątek dotyczy co prawda awaryjnego sterowania pompami obiegowymi, ale jest w sam raz dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 14.03.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Amber Widzę że warunki glebowe mamy podobne, u nas kopie się jak w piaskownicy. A ...tego... no... hmmm .....???/ Jaką tą łopatę najlepiej kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.03.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Amber Widzę że warunki glebowe mamy podobne, u nas kopie się jak w piaskownicy. Przynajmniej na kalurze na dzialce nie narzekamy Ale pomysl, bo mnie w domu juz strasza, ile ziemi bedziemy musialy nawiezc i rozrzucic, aby cokolwiek nam tam uroslo ... Musze przyznac, ze ja nawet chwastow miec nie bede przy tej jakosci gleby A ...tego... no... hmmm .....???/ Jaką tą łopatę najlepiej kupić? Ano wlasnie? Jaka? Generalnie jak sobie pomysle, ze jedyna aktywnosc jaka wykonuje moj Marek to klikanie, poslugiwanie sie piorem od tabletu i pastelami, nie liczac silowni, to doprawdy lekka trwoga mnie ogarnia, gdy pomysle o tych kilku metrach dolow do wykopania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 14.03.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 To pozostaje tylko aluminiowy fiskars, niestety drogi ale piekielnie wygodny.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.03.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Amber - ja się wciąż polecam i reklamuję swoje usługi. Do kopania to bym się nawet nadawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.03.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Amber - ja się wciąż polecam i reklamuję swoje usługi. Do kopania to bym się nawet nadawał Depi, oj nie kus Bo wiesz, tych rowow troche mamy, jak pokopiecie wspolnie w weekend, to cos czuje, ze dla Obojga bede musiala szukac lekarza, ktory chorobowe na rekonwalescencje Wam wystawi Nie mniej jak dalej bedziesz chetny, to akcje rowy rozpoczynamy albo w ostatnim tygodniu marca, albo tydzien po Swietach Obiecuje, ze zrewanazujemy sie rowniez ogromnym zapalem i uslugami, ktore z tego mozna wykrzesac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 14.03.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Amber Widzę że warunki glebowe mamy podobne, u nas kopie się jak w piaskownicy. A ...tego... no... hmmm .....???/ Jaką tą łopatę najlepiej kupić? Najlepiej........ szpadel metalowy , nie łopatę bo one się do kopania nie nadają. A tak na poważnie, skoro obydwie macie piach to niema najmniejszego sensu kupować profilowane szpadle, kupcie takie zwykłe za 15 zł i na pewno wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 14.03.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 DZIĘKI Jedynie tylko trzeba się przez humus przebić, no i wykarczować trochę tych krzaczorów, co mi wyrosły w granicy działki. Na samej działce piach, ale granica biegnie przy lesie, więc mogą być jakieś korzenie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts