Betsi2006 15.03.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Amber Czytałaś, że ja tyo chyba nie wcześniej niż październik? A też chciałabym szybciej. No chyba, że chłopaki jakiegoś kopa dostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 15.03.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam wszystkich, chciałem prosić o namiary na studniarza (wiercenie studni do podlewania ogrodu). Dzięki i serdecznie pozdrawiam Witaj Sugarfree na Forum Poszło na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Hello, dawno mnie nie było, ale już nadrabiam zaległości... w tym tygodniu grasują u mnie na dachu dekarze. do jutra mają mi skończyć cały dach, więc będę miał stan surowy otwarty! mam też nadzieję, że jareko pomoże mi go wkrótce "zamknąć"... mam teraz więc do was prośbę: czy ktoś mógłby polecić mi rzetelnego tynkarza do wewnętrznych tynków gipsowych z agregatu? i jeszcze wylewkarza z miksokretem? dzięki i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.03.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Aussie jak znajdziesz rzetelnego tynkarza to ja tez chcę. A do wylewek to Eimund, robił u wielu z nas i wszyscy są zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 16.03.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Piomod - dostałem dziś UPS Orvaldi + akumulator 33Ah. Elektrykę mam na kablu od sąsiada. więc jak mi jeden sąsiad odłączy lub drugi po kablu pługiem pojedzie to mi zasilania na prawie tydzień starczy. W twoim przypadku byłyby potrzebne 2 akumulatory ( jeden by tyrał a drugi byś w domku ładował) Jewrioszka-Spotkałem się wczoraj z wykonawcą i zaproponował ze będzie u mnie mieszkał więc narazie nie będę uruchamiał alarmu. Gdyby sytuacja się zmieniła to będziemy w kontakcie. Odnośnie sobotniego grilla to nie damy rady przyjechać możę kiedy indziej pozdrawiam piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 16.03.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Aussie,Jewrioszka mam namiary na gościa który robił u kogoś z forum ale nie pamiętam u kogo. Pan nazywa się Marek Diamante robi tynki gipsowe z agregatu. Nie mam przy sobie namiaru przesle go na PWpozdr piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ej - to w sobotę jest grill czy kopanie rowów??? Już miałem jechać do Obi po łopatę Fiskarsa (są taaakieee piękneee) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 16.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Hej, Depi, może być najpierw rowy, potem grill, albo odwrotnie. Ja zaraz jadę do Obi po tą łopatę. Znalazłam 1500 m3 ziemi do nawiezienia. Jest gdzieś na Ursynowie, pojedziemy ją dzisiaj obejrzeć. Zastanawiam się czy to bardzo dużo ? Może Amber będzie chętna jak dla nas będzie za dużo. W każdym razie deal jest taki, że jak weźmiemy wszystko to przywiozą gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Pan nazywa się Marek Diamante robi tynki gipsowe z agregatu. Nie mam przy sobie namiaru przesle go na PW pozdr piomod Po przeczytaniu roznych opinii zdecydowalismy sie na cementowo-wapienne, potem specjalnie polerowane (czy zacierane ), aby wyrownac te wszystkie ostre pozostalosci na powierzchni. U nas tynkarze zaczynaja w poniedzialek, jesli bedziemy zadowoleni to dam znac. Z uwagi na dalsze koncepcje scian, rezygnujemy z wprowadzenia jakiegokolwiek gipsu. I to nie tylko w formie tynkow, ale rowniez zadnych gladzi gipsowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.03.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Mani, na ziemie jestesmy chetni. Wczoraj rozmawialam o tym z jednym gosciem, aby wybadac ile jest nam potrzeba. Mamy ok. 40 cm piachu (wierzchnia warstwa, potem jest u nas taka normalna, kiepska ziemia). Nie wiem jak gleboko jest jakakolwiek glina, bo nikt jej poki co nie widzial - nawet Ci co kopali fundamenty Musze wiec przemyslec, jak zrobic powierzchnie, ktora nie bedzie zbyt szybko wysychac i przynajmniej jakas trawa i krzaczory wokolo beda rosly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 16.03.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 No dobra, przeliczyłam.dla nas to gdzieś 4 razy za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.03.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 No dobra, przeliczyłam. dla nas to gdzieś 4 razy za dużo. Mani, a jaka grubosc warstwy ziemi przyjelas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Odnośnie sobotniego grilla to nie damy rady przyjechać możę kiedy indziej Ale grill mial byc w dniach 24-25 marca. P.S. Na ziemie to i ja bym sie pisał. Ale dopiero za jakis miesiąc ( może 2 tygodnie.). Potrzebowałbym ok. 300 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 16.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 2000 x 20 cm. Nie uwzględniłam domu i podjazdu, ale to nie szkodzi jak wyjdzie trochę więcej to najwyżej zrobimy sobie jakieś fajne wzniesienia i będziemy jeździć na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.03.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ja sie teraz skonsultowalam i wychodzi na to, ze potrzebuje ok. 20 - 30 cm grubosci. Najlepiej 30. I tak jak jewrioszka, za miesiac najbardziej bedzie mi z ta ziemia pasowac (no ewentualnie za 3 tygodnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.03.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 K... m... News dnia - dostałem warunki przyłączenia prądu. No strzelajcie -> ile mogli zaśpiewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ja zaraz jadę do Obi po tą łopatę. Kurcze, trochę wstyd mi , ale czy... noo... jeśli już jedziesz.... to może... no wiesz... mi też ... no taką.... wiesz.... łopatę .... być...nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 16.03.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Depi Nie ma problemu, ale napisz zaraz jaką chcesz dokładnie, żebyś potem nie Narysuj, namaluj, daj numer albo coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 K... m... News dnia - dostałem warunki przyłączenia prądu. No strzelajcie -> ile mogli zaśpiewać? ok 160 zł za kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 16.03.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Depi Daj mi swój numer telefonu,to zadzwonię ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts