Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

bułeczka podaj namiary na czyścioszka

Co prawda nie potrzebuję na razie wywozu śmieci, ale mam teraz kilka dużyczh worków ze śmieciami pobudowlanymi do wywiezienia.

Kto wie ile może kosztować wywóz jednego wora? Czy tyle co opróżnienie pojemnika?

Chyba mi się nie opłąca brać kontenera za 250 zeta żeby powrzucać do niego te worki?

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, dawno tu nie zaglądałam, przez tę okropną budowę,a właściwie okropnych wykonawców.

Mam bagno na działce, nie da rady wjechać żaden samochód. Poszukuję b. pilnie płyt betonowych.

Może ktoś z was wie gdzie można takowe znaleźć??? Słyszałam,że można wypożyczyć takie płyty.

Pomóżcie proszę :cry:

Hi wszystkim raz jeszcze :lol: Wakacje SUPER :lol: :lol: :lol: :lol:

nie da się opisać.

Namiary do Czyścioszka : 601 230 982 lub 757 39 28 Pan jest z Głoskowa

Ma też kontenery na gruz i śmieci budowlane i jeśli idzie o okoliczną konkurencję prezentuje się chyba najlepiej.

Czyścioszek zabiera śmieci w soboty, ale jak trzeba to też zjawiają sie w tygodniu. Mi wychodzi 140l. śmieciuchów w 2 tygodnie.

Ps ale segreguje śmieci!!

Buła

PS CIĄGLE SZUKAM STOLARZA :roll:

A ja szukam ekipy do stanu surowego, rozmawialem z jedna ale moga dopiero robic we wrzesniu a dla mnie to troszke za pozno.

Moze mozecie kogos polecic?

Witam wszystkich.

Dawno mnie tu nie było. Dziś zaczynamy fundamenty, już właśnie od 8 jest ekipa i biorą się do pracy. Nie wiem czy ekipa jest godna polecenia, wyjdzie w praniu. Jacku - poleciła nam ją Pani architekt, z którą miałeś przyjemość rozmawiać. Czy ona robiła Ci adaptacje? Jej mąż będzie prowadził u nas nadzór i to on ich nam polecił, że już niejedną budowę z nimi prowadził i nie ma z nimi żadnych kłopotu. Nie mieszkają na miejscu, codziennie ich dowozi szef. Nasz znajomy, który ma koparkę i mieszka w tej samej miejscowości, z której pochodzi szef ekipy mówi, że współpracował z nimi i że są solidni i uczciwi. Co do fachowości - powiem za jakiś czas. Jeżeli chcesz mogę Ci podać namiary do człowieka. Nie wiem jak stoi z czasem, ma chyba w chwili obecnej 3 budowy, w Powsinie zalał fundamenty, koło Grójca - strop i przyszedł do nas robić fundamenty. Przerwa około miesiąca. W połowie czerwca mają zacząć resztę, do sierpnia ma stać budynek z dachem. Nawet nie są drodzy. Tyle mogę na dzień dzisiejszy o nich powiedzieć. Jeżeli chcesz kontakt, to na własne ryzyko.

Jutro powiem co dziś zrobili.

Pozdrawiam

Wiola

Dawno mnie tu nie było. Dziś zaczynamy fundamenty, już właśnie od 8 jest ekipa i biorą się do pracy. Nie wiem czy ekipa jest godna polecenia, wyjdzie w praniu. Jacku - poleciła nam ją Pani architekt, z którą miałeś przyjemość rozmawiać. Czy ona robiła Ci adaptacje? Jej mąż będzie prowadził u nas nadzór i to on ich nam polecił, że już niejedną budowę z nimi prowadził i nie ma z nimi żadnych kłopotu. Nie mieszkają na miejscu, codziennie ich dowozi szef. Nasz znajomy, który ma koparkę i mieszka w tej samej miejscowości, z której pochodzi szef ekipy mówi, że współpracował z nimi i że są solidni i uczciwi. Co do fachowości - powiem za jakiś czas. Jeżeli chcesz mogę Ci podać namiary do człowieka. Nie wiem jak stoi z czasem, ma chyba w chwili obecnej 3 budowy, w Powsinie zalał fundamenty, koło Grójca - strop i przyszedł do nas robić fundamenty. Przerwa około miesiąca. W połowie czerwca mają zacząć resztę, do sierpnia ma stać budynek z dachem. Nawet nie są drodzy. Tyle mogę na dzień dzisiejszy o nich powiedzieć. Jeżeli chcesz kontakt, to na własne ryzyko.

Jutro powiem co dziś zrobili.

Czesc

Adaptacje robilem tam gdzie Ty, nadzor u nas tez bedzie prowadzil jej maz. Chyba wlasnie z ta sama ekipa rozmawialem, wrazenie zrobili na mnie dobre, tylko wlasnie czas, u nas na powaznie moga robic od wrzesnia, wolalbym wczesniej. Ale zobacze jeszcze, musze zobaczyc jeszcze ich inne budowy, moze twoja tez? :D jak zaleja fundamenty.

Witam

Mam pilną prośbę. Gdzie zamawialiście beton, podajcie jakieś namiary.

Proszę, bo na jutro potrzebuję gruchy.

I jeszcze może macie pomysł, gdzie znaleźć rozsądną umowę z wykonawcą.

Liczę na pomoc

Fundamenty wykopane, wczoraj rano zaczęli wieczorem skończyli, łopatami, 5 osób. Dziś robią zbrojenie, a jutro po południu chcą zalewać. Robota idzie im sprawnie i szybko. Narazie mogę ich pochwalić.

Do jacentyf: nie miałam okazji porozmawiać z szefem ekipy. Narazie widzę że są sprawni, rano szef ich przywiózł, wyznaczył gdzie mają kopać i jak. Wieczorem przyjechał, sprawdził i zabrał chłopaków. Oczywiście myśmy też sprawdzili :D . Dziś od rana walczą z drutami do zbrojenia.

Pozdrawiam

Wiola

witam,

jacentyf moge polecić ekipę, sprawdzona. budowy można obejrzeć cztery w Henrykowie Urocze. W jednym domu już mieszkają . Wystawiają faktury, mają swoją przyczepę campingową i na ogół mieszkają na placu budowy. Ceny mają bardzo przyzwoite. Nie wiem tylko jak wyglądaja czasowo, sa rozchwytywani. tel do szefa i nazwisko wyślę ci na priva

może i mają jakieś małe grzeszki-nikt nie jest doskonały ale są solidni i nie znam nikogo, kto miałby o nich złe zdanie, dbaja o swoja reoutację

pozdrawiam

Szukam ekipy na stan surowy, z wlasnym kierownikiem budowy, Konstancin k. Klarysewa. Macie kogos do polecenia? Powinienem juz zaczynac, ale umowiony wczesniej wykonawca niestety zawiodl w ostatniej chwili - pomozcie :roll:

moj adres: [email protected], 504 080 170

Hej Witam Wszystkich !!

Poszukuję działki w okolicach Piaseczna - niestety szukam już bardzo długo, ale nic ciekawego nie mogę wypatrzyć.

Najwazniesza jest okolica: chciałabym same nowe domy, albo pola, łąki itp. Żadnych gospodarstw, zakładów...

Ostatnio skłaniam się do okolic Głoskowa, ale niekoniecznie.

Moze ktośz Was słyszał o jakis ciekawych działkach na sprzedaż???

Byłabym BARDZO wdzieczna za kontakt !

Pozdrowienia !!

Zuzza

Obok mnie (Wólka Kozodawska, ul. Herbacianej Róży, niedaleko Zalesia G. ) jest chyba jeszcze do kupienia działka ok. 1000 m, pełne uzbrojenie (brak tylko kabla TP SA). Sprzedaje Spółdzielnia "Dom Rodzinny". Nie wiem ile chcą, ale podejrzewam, że będzie to w granicach 100 PLN za metr. Nowe osiedle, częsciowo jeszcze w budowie, utwardzona droga. Sąsiedzi OK. Daj znać na priv jeśli jesteś zainteresowana, podam kontakt do Prezesa.