statek 21.03.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Akurat dzis byłem u Statka dogadac kilkka szczegółów i rozmawialiśmy na temat ziemi. A tu bach od razu pytanie na forum. Najbardziej mi sie podobają prośby żeby u was robiła ta sama ekipa co u Jewrioszki, pytanie jest takie czy Statek kojarzy upierdliwego gościa ( inaczej klienta) z ksywką Jewrioszka. ( po tym poście pewnie skojarzy ) Ten domek widoczny pod nickiem od razu rozpoznałem Statek też Ci wrzucę na maila jakieś namiary. Ja też oczywiście po opiniach forumowiczów zamierzam grzać druty do Ciebie za parę miechów, chociaż wycenę mogłabym już teraz, scana zrobię i wyślę, mogę ? pozdrawiam Chętnie przygotuję ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.03.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Nasz Euronicik w komplecie z usługą też kupiony u Statka. Nie omieszkam nawiązać w odpowiednim czasie, że chcę tak jak u Jewrioszki. PS. W mojej wsi ziemia droga jak diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.03.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Mani, już pisałam, że wybraliśmy się do Słomczyna ZA PÓŹNO! A byliśmy trochę po jedenastej. Jutro jest targ w Grójcu. Tam również sprzedają siatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.03.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Akcja drzwi zewnetrzne zakonczona totalna porazka Przynajmniej na dzisiaj ... A wszystko przez juz ocieplony dom. Otoz panowie od ocieplenia polozyli po 5-centymetrowy styropian dookola, tam gdzie ma byc oscieznica drzwi. http://img123.imageshack.us/img123/2386/drzwi1bai4.jpg Tak byc podobno nie moze, poniewaz jest zbyt duza roznica otworu na oscieznice pomiedzy tym co jest od wewnatrz (114 cm) a tym co na zewnatrz (104 cm). Komplikacje by byly tez z zawiasami i sposobem otwierania drzwi na zewnatrz. Styropian montowany w tym miejscu powinien miec grubosc 2 - 3 cm. Nie wiem czy tak jest faktyczmnie, ale na rowne nogi postawilam kierbuda, ekipe od ocieplenia, oraz obecna ekipe od tynkow zewnetrznych (juz je kladziemy, a dom wyglada jak zafoliowana kaczka na niedzielny obiad ). Aby obylo sie bez zbednych przestojow, trzeba ten styropian wyciac, spec od drzwi musi dokladnie okreslic gdzie bedzie oscieznica, a ekipa od ocieplenia musi idealnie dociac i obrobic brakujace 2 lub 3 cm styropianu, polozyc siatke i przygotowac pod tynkowanie .... A jak to jest u Was, bo nie wiem czy ten gosc od drzwi wie co mowi, czy tylko tak jest mu latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.03.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Słuchajcie, Czy warto się wybrać na tą giełdę, sąsiad mówi, że trzeba o 5 rano wyjechać . Mani, o 5 rano nigdzie nie jest warto sie wybierac No chyba, ze spac do lozka statek, ostatnio poszla dzialka obok mnie za 150PLN/1m2. Podobno dziela kolejne dzialki, ale jest juz do nich kolejka. Wies ma wszystkie media, a kanalizacja bedzie za 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 21.03.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ms A gdzie jest ten targ w Grójcu? Też trzeba o 5 rano? Boże jakie ceny... Jak ja kupowałam wyszło mi ok 43 zł/m2, 150 to pod Konstancinem kosztowały. A nie było to wcale tak dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.03.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Od paru godzin, zamiast dlubac w zdjeciach zajmuje sie tymi nieszczesnymi drzwiami zewnetrznymi Odczuwam dziwne i gnebiace wewnetrzne przeswiadczenie, ze jak ot tak sobie wytna mi po te 5 cm z kazdej strony, to jest to na tyle nieodwracalne, iz jak gosc od drzwi prawi glupoty, to bede miala wiekszy problem niz mam teraz. I kolejna mysl. Dlaczego mamy wycinac po 5cm (do lica cegly), a potem sztukowac 2 - 3 cm styropianu z kazdej strony, dlubiac i obrabiajac ten kawalek, jak mozna by skrocic tylko ten styropian nie o 5 a np. o 3 cm i niczego nie sztukowac ... Rany ... pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 21.03.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ms A gdzie jest ten targ w Grójcu? Też trzeba o 5 rano? Boże jakie ceny... Jak ja kupowałam wyszło mi ok 43 zł/m2, 150 to pod Konstancinem kosztowały. A nie było to wcale tak dawno Na targ do Grójca dojedziesz bez problemu, tylko że o 11 to jest po nim wspomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flamenco108 22.03.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Bracia i Siostry!Może ktoś poinformowany napisze tu takiego posta, gdzie będzie padrobna wyłożone, gdzie i kiedy odbywają się te giełdy, i czym na nich w rzeczywistości handlują? Mam do kupienia prawie 3m3 styroduru prawie na zaś, muszę kupić siatkę przeciwskurczową, muszę kupić 70m3 piachu kopalnianego - tylko to na okolice Wielkiejnocy. Jeżeli są jakieś fajne giełdy, gdzie można osiągnąć oszczędność nawet 0,2%, warto wiedzieć. Proszę, proszę, powiedzcie o tych giełdach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 22.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 SŁOMCZYN (niedziela) - głównie motoryzacja, ale tak naprawde wszystko (zwierzaki, mat bud, AGD nowe i używane, narzędzia itp, podzielone na sektory tematyczne)GRÓjEC (czwartki)- Jak powyżej oprócz samochodów plus rośliny, nawozy itpBIAŁOBRZEGI (środa) - JWMOGIELNICA (WTORKI) - jw , ale raczej bida z nędzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 GRÓJEC - ten targ jest przy drodze 722 (tej od Piaseczna) na wjeździe do Grójca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 22.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 WitamWiem że gdzieś to było ale nie bardzo mam czas szukać.Czy macie namiary na gościa który montuje przyłącza wodociągowe w gminie Prażmów?pozdr piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 22.03.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 GRÓJEC - ten targ jest przy drodze 722 (tej od Piaseczna) na wjeździe do Grójca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 22.03.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A jakie ceny na tym targu sa?Bo mozna kupic blisko siatke 1.5 m 3mm drut po ~11-12zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montana 22.03.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja też na ten targ się wybieram, ale pewnie nie w ten weekend - chcę siatkę leśną kupić - czy tam będzie? bst- a blisko, to znaczy gdzie? I czy jest tam siatka leśna za sensowne pieniądze - i oczywiście duży wybór (chodzi mi o wielkość oczek). Jako prawdziwy budowlaniec, chciałam nabyć dzisiaj kalosze...no takie ten tego....no wiecie, na błotko, glinkę... takie normalne... I co?? No aż głupio mi się zrobiło jak zobaczyłam kaloszki z nazwą "ekskluzywne"... toż to te moje wycieruchy na ogródek, koszulina, polarek... nie uchodzi do takiego obuwia ... pojadę do budowlanego chyba tam to takie na poziomie będą swoją drogą to się nieźle uśmiałam... szkoda by było teraz wyrzucać 240 zł na kaloszki.... nie powiem ...ładne były.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 22.03.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam Wiem że gdzieś to było ale nie bardzo mam czas szukać. Czy macie namiary na gościa który montuje przyłącza wodociągowe w gminie Prażmów? pozdr piomod Mi też będzie potrzeba ale chyba gmina daje namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 22.03.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No to chyba żeśmy sobie już popracowali, macie może ludzi, którzy by pobiegali z taczkami i pokręcili beton? Bo coś mój narzeczony przestał się kwapić, a ja to za chuda bida jestem no i w robocie siedzę całymi dniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 22.03.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No w weekendy zawsze można sciągnąć szalonego Depiego-budowniczego. Z taczką pobiega, ale do kręcenia betonu lepiej wziąć chyba kogoś, kto to robił już kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lkmiec 22.03.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jello po któtkiej przerwie, dzisiaj jestem zaadowolony na maxa wylalismy ławy!! (w sobote humus, w poniedziałek geodeta, we wtorek kopanie, w środę zbrojenie... w czwartek wylanie!!) jak tak dalej pojdzie bede musial jutro zadzwonic do Statka (pozdrowienia) umawiac dekarzy na... no chyba na przyszly piatek a beton podrozał okrutnie!!! okrutnie!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 22.03.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja też na ten targ się wybieram, ale pewnie nie w ten weekend - chcę siatkę leśną kupić - czy tam będzie? bst- a blisko, to znaczy gdzie? I czy jest tam siatka leśna za sensowne pieniądze - i oczywiście duży wybór (chodzi mi o wielkość oczek). czy lesnia to nie wiem, w grodzisku Gal-Pol II tel 227557487 Maja zwykla ogrodzeniowa bo o taka pytalem, tyle ze nie daja transportu :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts