martus 01.06.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 dany, u nas sciany beda z Porothermu 25 P+W plus ocieplenie styropianem, ale to juz rok przyszly. Na temat Silki sie nie wypowiadam, bo zupelnie nie znam tej technologii. Jesli chodzi o te trzy domki, to jadac od strony Zgorzaly, na koncu Zgorzxaly skreca sie w prawo, i zaraz w lewo (zreszta tak jak prowadzi droga), i potem jest juz dluga prosta, domkow wypatruj pod koniec tego prostego odcinka po lewej stronie. Najpierw odwrocona frontem do ulicy Korona pokryta czarnym Siriusem, biale okna (niestety bawole oko zostalo przez ekipe ukladajaca dach tak rozciagniete, ze trudno projekt zidentyfikowac). Na nastepnej dzialce, stoi odwrocona bokiem do drogi (dokladnie garazem) Korona pokryta czerwonym Siriusem (tu niestety tez bawole oczko nie wyszlo), i kawalek dalej nastepna, tez pokryta Siriusem, ale bardziej w glebi. Gdybys potem na skrzyzowaniu skrecil w lewo, i na nastepnym jeszcze raz w lewo, to mozna w oddali po lewej stronie zobaczyc nowe domy i kosciol, wsrod nich stoi nastepna korona, ta juz zamieszkana, dach z karpiowki, wzdychalam do niej z pol roku Jakby ci sie naprawde chcialo pojezdzic, to jeszcze jedna Korona jest na trasie Konstancin-Wilanow po prawej stronie, ale tu juz bez szczegolow, bo nie podjezdzalam blizej Jak widac koron ci u nas dostatek, mam nadzieje ze juz niedlugo i moja dolaczy do listy.. Pozdrawiam i zycze milej wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dany 02.06.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 martus,wielkie dzieki za wszelkie informacje. W sobote zabiore żonkę i zafunduję jej wycieczkę. Mam nadzieje, że się przekona i również bedziemy budowali Koronę. Życze powodzenia w budowie.W poniedziałek opiszę wrażenia z wycieczki.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dany 02.06.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 martus,wielkie dzieki za wszelkie informacje. W sobote zabiore żonkę i zafunduję jej wycieczkę. Mam nadzieje, że się przekona i również bedziemy budowali Koronę. Życze powodzenia w budowie.W poniedziałek opiszę wrażenia z wycieczki.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 02.06.2004 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Piaseczynianie! kto mi poleci ekipę do tynków zewnętrznych i podbitki ?nie korzystał nikt z takowej ekipy w moich okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 02.06.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ja korzystam do tynków, ale nie polecę , bo nie mógłbym Ci spojrzeć w oczy na jakimś spotkaniu forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 03.06.2004 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 proszę bardzo. Ekipa do tynków Pan Roman z Ukrainy: +38 067 769 18 39 ma też komórke tu w kraju, ale zmienił numer i ja tego nowego nie mam ten jest numerem do domu na Ukrainę - moze tam Ci podadzą nową komórkePozro Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus 14.06.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ale tu pustki ostatnio, mam nadzieje ze to dlatego ze wszyscy sa zajecia budowa swoich domkow.. U mnie dzis zaczely isc w gore mury (nareszcie wyszlismy z ziemi). Moze to tylko ja jestem malo zorientowana co sie dzieje w Zlotoklosie i okolicach, ale wlasnie natknelam sie na stronke internetowa i wyczytalam ze ktos sie zajal sprawa kanalizacji na terenie Zlotoklosu, Henrykowa-Urocze i paru innych pobliskich miejscowosci. Mam nadzieje ze na pismach sie nie skonczy... Gdyby ktos jeszcze byl tak malo zorientowany jak ja i chcialby poczytac to podaje adres : http://www.zlotoklos.info Pozdrawiam i zycze nam wszystkim dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 14.06.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Martus wydaje mi się, że chodzi o stronę: http://www.zlotoklos.plCałkiem ciekawa. Muszę o tej kanalizacji pogadać w swojej wsi bo jeszcze niedawno także szukali lokalizacji dla oczyszczalni ścieków. A jak jest lokalizacja w Złotokłosie to zapewne uda się podłączyć a moja gmina ma środki na budowę taką inwestycję więc kto wie czy moje szambo nie będzie za długo przerobione. Ale życzę Złotokłosowi polepszenia dróg bo choć nie muszę przez tę wieś jeździć to jednak zawsze to jakiś skrót.Zaciekawiło mnie też, że można w Złotokłosie podłączyć sobie internet. Wiesz coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szefowa 15.06.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam serdecznie!Po dluzszym anonimowym uczestnictwie w forum zglasza sie poczatkujaca budowniczka z Pyr- czyli przy drodze na Piaseczno.Mam od razu zapytanie! Jakie sklady budowlane polecacie? Co sadzicie o Centrobudzie w Konstancinie? Moze ma ktos namiar na koparke i geodete? Dzieki serdeczne za pomoc i cieple przyjecie do grona forumowiczow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus 15.06.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Jezier, na pewno chodzi o strone http://www.zlotoklos.info , to jakas nowa stronka, jest tez cos o internecie, ze faktycznie mozna sobie zalozyc neostrade, przesylam linka: http://zlotoklos.info/informacje.php?id=2 a co do drog, to jeszcze przez ten rok musisz sie jakos przemeczyc, http://zlotoklos.info/informacje.php?id=7 , ale chyba soltys naszej wsi to czyta w Twoich myslach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.06.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Wczoraj ta strona coś mi się nie chciała załadować dlatego pomyślałem, że pomyliłeś adres. Obydwie strony powielają dużo aktualnych informacji ale ta znaleziona przez ciebie jest zrobiona na wyższym poziomie.Co do przebudowy ulicy 3 maja to cieszę się bo jest strasznie dziurawa na tym odcinku a do tego za dużo pieszych się nią pałęta. Poza tym w mojej wsi w tym roku jest przygotowywana dokumentacja przebudowy drogi Topolowej-Leśnej i Rekraacyjnej. W przyszłym roku ma zostać ona zbudowana. W zarządzie dróg publicznych w Piasecznie zapewniają, że jeśli ta droga w przyszłym roku powstanie to oni położą najpóźniej w 2006 roku asfalt na ulicy Warszawskiej.A ja raczej nie mogę podłączyć się do centrali w Złotokłosie. Jeśli już to w Tarczynie co jest mi nie na rękę niestety. Ale może wybiorę się w tej sprawie do telepunktu w Piasecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus 16.06.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 witam, tym razem z prosba.. czy macie moze namiary na producentow stropu Terriva w naszych okolicach, ktorych moglibyscie polecic??Licze na pomoc, sprawa pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus 16.06.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 witam, tym razem z prosba.. czy macie moze namiary na producentow stropu Terriva w naszych okolicach, ktorych moglibyscie polecic??Licze na pomoc, sprawa pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.06.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Ja widziałem jakiś producentów w alei Krakowskiej z Mrokowa do Janek. Ale nie mam takiego stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał ... 18.06.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 hej, mój sąsiad ma do sprzedania dwie ładne działeczki budowlane, a ponieważ chciałbym mieć blisko sąsiadów, postanowiłem mu pomóc w szukaniu klienta. Działki są we wsi Jastrzębiec k. Mrokowa, ok 14 km od Janek i 25 km od PKiN jadąc trasą krakowską. Jedna ma 1400 m2 ( 30x47) druga 1200 ( 30x40 ), dojazd do działek drogą utwardzoną. W drodze gaz, woda i prąd, kanalizacja ma być 2004/2005. W sąsiedztwie są nowe domy ( w tym mój ) i sady. Okolica spokojna, do wawy dojazd przez janki lub puławską. Mieszka się dobrze, blisko do centrum handlowego w Jankach, w Mrokowie jest przedszkole i szkoła. Sąsied woła 20 USD/m2, ale myślę że można go trochę przydusić. Gdyby ktoś był zainteresowny służe namiarami. tutaj jest widok na te działki jadąc drogą http://www.gamber.pnet.ws/DSC01882.JPG pozdroRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus 25.06.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Witam, ja jak zwykle z prosba.. Czy macie namiary na niedroga, i dobra oczywiscie, wiezbe dachowa?? Raczej nie bedzie mnie stac na drewno impregnowane cisnieniowo , a moze jest gdzies w obrebie kilkudziesieciu kilometrow tartak, w ktorym mozna by kupic zaimpregnowane drewno na wiezbe bez posrednikow? pozdrawiam i licze na Wasza pomoc PS. mam dobry namiar na producenta stropow Terriva, bardzo dobry jakosciowo i jeden z tanszych w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 25.06.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 w lesznowoli jest tartak, gdzie mozna kupic drewno taniej niz w poblizu warszawy. mowie o leszowoli blizej grojca, kolo drogi jest tablica z reklama i strzala jak skrecac. m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus 25.06.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Mad, a masz moze telefon do tego tartaku? Kupowales tam wiezbe? ps. zastanawiam sie czy ci plci nie zmienilam, jesli tak to od razu przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 25.06.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 za czas jakis moge miec ten telefon. mielismy tam kupowac, nawet ogladalismy, ale ostatecznie kupilismy gdzies indziej. tego miejsca, gdzie kupilismy, nie polecam ZDECYDOWANIE. oszukali nas na 1,5 m3. jak chcesz, zdobede ten numer do faceta i wysle ci na priva. m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 25.06.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 aaa!!!! i jeszcze w gościeńczycach jest skład budowlany, takze drewno. kupowalismy tam pape. tez mam telefon, ale ten mam w domu. moglabym ci wyslac dopiero w nocy albo jutro rano. m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts