Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

KrAg witajcie na forum

Dla wszystkich zainteresowanych drewnem do kominka, podaję strone internetową z adresami okolicznych nadleśnictw:

http://www.lp.gov.pl/chojnow/kontakt/telefony

Ceny z zeszłego roku-wrzesien

np.

Bogatki - 116zł za 1m przestrzennego ( bele po 120cm) + transport 25zł za 1mp

Orębusy - 117zł/1mp ( bele po 120cm) bez dowozu

Sekocin Las - 120zł/1mp ( nie pocięte) - nie wiem czy z transportem ale pewnie nie.

Dodtkowo kontak do człowieka z Zalesinka

tel: 227570314

227575024

601440657

Drewno pociete na kawałki 30cm w workach po1,2mp za 150zł z dowozem.

A moje już kupine w zeszłym roku suszy sie pod Mszczonowem :wink:

Dla wszystkich zainteresowanych drewnem do kominka, podaję strone internetową z adresami okolicznych nadleśnictw:

http://www.lp.gov.pl/chojnow/kontakt/telefony

Ceny z zeszłego roku-wrzesien

np.

Bogatki - 116zł za 1m przestrzennego ( bele po 120cm) + transport 25zł za 1mp

Orębusy - 117zł/1mp ( bele po 120cm) bez dowozu

Sekocin Las - 120zł/1mp ( nie pocięte) - nie wiem czy z transportem ale pewnie nie.

Dodtkowo kontak do człowieka z Zalesinka

tel: 227570314

227575024

601440657

Drewno pociete na kawałki 30cm w workach po1,2mp za 150zł z dowozem.

A moje już kupine w zeszłym roku suszy sie pod Mszczonowem :wink:

Betsi,

Dzieki :-) Juz obdzwonilam. Cena za dab 111,00 mp, brzoza 107,00 mp.

Dodzwonilam sie tez do tego czlowieka z Zalesinka. Drewno jest rzeczywiscie pociete, w workach ale ... ale co jest w srodu to jest niespodziewanka 8) Sprzedajacy radzi przyjechac osobiscie i sobie w tych worach pogmerac, aby nie bylo potem rozczarowania :roll:

BTW czy ktos z szanownych sasiadow grywa w tenisa stolowego?

Witam !!!

Ja podobnie jak Betsi grywam na wakacjach (o ile wyjeżdżam), ostatni raz kilka lat temu :roll: , ale z miła chęcią bym popykał - nawet sprzęt gdzieś bym znalazł (paletki-rakietki i piłeczki).

He, jakby sie więcej chętnych zebrało to można by jakiś turniej zorganizować :roll:

Ja jestem w ogóle za tym by się integrować, a najlepiej to wychodzi na bazie wspólnych zainteresowań. Dlatego też wszystkich chętnych z naszego powiatu zapraszam na piłkę nożną. Gramy w Uwielinach na boisku przy szkole podstawowej w środy od 18.00 do 19.30. Wstęp wolny :wink:

Marcin

Dziekujemy za zaproszenie. Z naszej rodziny to tylko dziecko w nogę gra.

Wracając do ping-ponga to rakietki i piłeczki mam i w tym wypadku cała rodzina radzi sobie nieźle. Jak tylko znajdziemy miejsce ze stołem to konicznie turniej trzeba będzie zorganizować.

Ale jeszcze koniecznie badbinkton. Tu będzie łatwiej bo można na świeżym powietrzu i stołu nie trzeba ( no chyba że na zakąski i napitki) . Kto pierwszy bedzie miał trawę w ogródku - u tego rozgrywki :wink:

No to tylko sie cieszyc, ze mamy takie sportowe sasiedztwo :-)

Jak tylko ogarniemy dzialke i zrobimy podjazd z tarasem to rownoczesnie zamawiamy stol do tenisa :-) Przeszkoda moze byc wiatr, ale cos oslaniajacego wymyslimy dopiero w przyszlym roku :-)

No a taras bedzie duzy i goscinny, wiec rozgrywanie z grillowaniem moze stana sie kolejna swiecka tradycja :lol:

Co do pilki noznej to nie bardzo, kosz owszem tak, w szczegolnosci kazde ze 198 centymetrow mojego Marka 8) Tenis ziemny rowniez, chociaz troche zapomniany. Jazda konna jak najbardziej :-) Taniec rowniez i jedyne czego zalujemy to, ze do szkoly bedziemy miec okrutnie daleko, wiec trzeba znalezc cos blizej :-) Z innych lubianych sportow to rowery jak najbardziej i regularne tyranie na silowni 8)

Mamy jeszcze inne "koniki", ale co ja tu bede przynudzac :roll: :wink:

Witajcie KrAg, to bedziemy sasiadami :D A na jakiej ulicy zakupiliscie działkeczkę???

Drodzy budowniczy na południe od Wawki :lol: , święta tuz tuż i z tej okazji zycze Wam tego co i sobie :p , czyli jak najmniej kłopotów i problemów z budowa i wykańczaniem domków i duuuzo zdrówka, co by potem móc sie cieszyc tymi domkami i ogródkami :p

Aga

KrAg miło Was widzieć w końcu na forum :wink: :p najważniejsze, ze jest działka i można myśleć dalej, obserwować też nasze zmagania i się uczyć (dodam, że kobitki są najkonkretniejsze w doradzaniu :D )

Nie dosyć że grupa budująca to i sportowo-turystyczna, super :D

mam dziwne pytanie - po jakim czasie dostaliście warunki z ZEWT ? u mnie już bedzie 3 tydzień i ani widu, może tam pojechać?

Ja to bym najchętniej w "kosza" pograł ...

A namiary na drewno spróbóję odnaleźć wieczorem.

Michal_m oraz AmberWind'owy Marek - W kosza zbiera się po świętach grupa forumowiczów z forum gazeta.pl grupa Piaseczno:

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=59828493&v=2&s=0

myślę, że można do nich dołączyć.

Na tenisa można przyjechać do Jeziórka (ceny atrakcyjne - chyba najtaniej w okolicy):

http://www.kort.com.pl

Ostatnio przejeżdżałem rowerem jest już ogrodzony parking i oświetlenie, także można nawet grać w nocy.

Jeśli chodzi o jazdę konną to w Łosiu są co najmniej dwie stadniny.

Na rowerze z miłą chęcią z moim 6 letnim synem Filipem dołączymy do kogoś.