coli 04.04.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 u nas wode znalezli dopiero na 45m, wywiercili w 1 dzien, na drugi dzien zrobili kregi i wykonczenie, PLN 130/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.04.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 u nas wode znalezli dopiero na 45m, wywiercili w 1 dzien, na drugi dzien zrobili kregi i wykonczenie, PLN 130/m Po tych cenach to jednak ciesze sie, ze nie musimy wiercic studni KrAg, Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 05.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Do wspólnego zakupu drewna też bym się pisał, ale góra 7-8 m3. Oczywiście nie porąbane i w metrach, husqwarną podziałam sam. Czy ktośz Was posiada naciągarkę do siatki ogrodzeniowej? Po obaleniu konara do tej pory jeszcze nie naprawiłem do końca szkód. w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.04.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Woytek ja posiadam ( taka małą z wajchą), jak chcesz to nie widze problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 05.04.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 KrAg witajcie na forum Dla wszystkich zainteresowanych drewnem do kominka, podaję strone internetową z adresami okolicznych nadleśnictw: http://www.lp.gov.pl/chojnow/kontakt/telefony Ceny z zeszłego roku-wrzesien np. Bogatki - 116zł za 1m przestrzennego ( bele po 120cm) + transport 25zł za 1mp Orębusy - 117zł/1mp ( bele po 120cm) bez dowozu Sekocin Las - 120zł/1mp ( nie pocięte) - nie wiem czy z transportem ale pewnie nie. Dodtkowo kontak do człowieka z Zalesinka tel: 227570314 227575024 601440657 Drewno pociete na kawałki 30cm w workach po1,2mp za 150zł z dowozem. A moje już kupine w zeszłym roku suszy sie pod Mszczonowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.04.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dla wszystkich zainteresowanych drewnem do kominka, podaję strone internetową z adresami okolicznych nadleśnictw: http://www.lp.gov.pl/chojnow/kontakt/telefony Ceny z zeszłego roku-wrzesien np. Bogatki - 116zł za 1m przestrzennego ( bele po 120cm) + transport 25zł za 1mp Orębusy - 117zł/1mp ( bele po 120cm) bez dowozu Sekocin Las - 120zł/1mp ( nie pocięte) - nie wiem czy z transportem ale pewnie nie. Dodtkowo kontak do człowieka z Zalesinka tel: 227570314 227575024 601440657 Drewno pociete na kawałki 30cm w workach po1,2mp za 150zł z dowozem. A moje już kupine w zeszłym roku suszy sie pod Mszczonowem Betsi, Dzieki Juz obdzwonilam. Cena za dab 111,00 mp, brzoza 107,00 mp. Dodzwonilam sie tez do tego czlowieka z Zalesinka. Drewno jest rzeczywiscie pociete, w workach ale ... ale co jest w srodu to jest niespodziewanka Sprzedajacy radzi przyjechac osobiscie i sobie w tych worach pogmerac, aby nie bylo potem rozczarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM. 05.04.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 BTW czy ktos z szanownych sasiadow grywa w tenisa stolowego? Witam !!! Ja podobnie jak Betsi grywam na wakacjach (o ile wyjeżdżam), ostatni raz kilka lat temu , ale z miła chęcią bym popykał - nawet sprzęt gdzieś bym znalazł (paletki-rakietki i piłeczki). He, jakby sie więcej chętnych zebrało to można by jakiś turniej zorganizować Ja jestem w ogóle za tym by się integrować, a najlepiej to wychodzi na bazie wspólnych zainteresowań. Dlatego też wszystkich chętnych z naszego powiatu zapraszam na piłkę nożną. Gramy w Uwielinach na boisku przy szkole podstawowej w środy od 18.00 do 19.30. Wstęp wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.04.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Ja to bym najchętniej w "kosza" pograł ... A namiary na drewno spróbóję odnaleźć wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 05.04.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Marcin Dziekujemy za zaproszenie. Z naszej rodziny to tylko dziecko w nogę gra. Wracając do ping-ponga to rakietki i piłeczki mam i w tym wypadku cała rodzina radzi sobie nieźle. Jak tylko znajdziemy miejsce ze stołem to konicznie turniej trzeba będzie zorganizować. Ale jeszcze koniecznie badbinkton. Tu będzie łatwiej bo można na świeżym powietrzu i stołu nie trzeba ( no chyba że na zakąski i napitki) . Kto pierwszy bedzie miał trawę w ogródku - u tego rozgrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.04.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A my są turysty, wycieczki w plener i krajoznawcze niekoniecznie dalekie. Na poczatek chcemy pozwiedzac okoliczne lasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 05.04.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Jak na rowerach to my chętnie. Co prawda jak mnie w niedzielę dziecko przez Kabaty przeciagnęło to 2 dni ruszać się nie mogłam, ale z czasem na pewno forma sie poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.04.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Na rowerach to na razie tylko z madzia bo moja żonka przezornie pozbyła sie roweru. Ale mam w planach nowy zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.04.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 No to tylko sie cieszyc, ze mamy takie sportowe sasiedztwo Jak tylko ogarniemy dzialke i zrobimy podjazd z tarasem to rownoczesnie zamawiamy stol do tenisa Przeszkoda moze byc wiatr, ale cos oslaniajacego wymyslimy dopiero w przyszlym roku No a taras bedzie duzy i goscinny, wiec rozgrywanie z grillowaniem moze stana sie kolejna swiecka tradycja Co do pilki noznej to nie bardzo, kosz owszem tak, w szczegolnosci kazde ze 198 centymetrow mojego Marka Tenis ziemny rowniez, chociaz troche zapomniany. Jazda konna jak najbardziej Taniec rowniez i jedyne czego zalujemy to, ze do szkoly bedziemy miec okrutnie daleko, wiec trzeba znalezc cos blizej Z innych lubianych sportow to rowery jak najbardziej i regularne tyranie na silowni Mamy jeszcze inne "koniki", ale co ja tu bede przynudzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 05.04.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witajcie KrAg, to bedziemy sasiadami A na jakiej ulicy zakupiliscie działkeczkę??? Drodzy budowniczy na południe od Wawki , święta tuz tuż i z tej okazji zycze Wam tego co i sobie , czyli jak najmniej kłopotów i problemów z budowa i wykańczaniem domków i duuuzo zdrówka, co by potem móc sie cieszyc tymi domkami i ogródkami Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 05.04.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 KrAg miło Was widzieć w końcu na forum najważniejsze, ze jest działka i można myśleć dalej, obserwować też nasze zmagania i się uczyć (dodam, że kobitki są najkonkretniejsze w doradzaniu ) Nie dosyć że grupa budująca to i sportowo-turystyczna, super mam dziwne pytanie - po jakim czasie dostaliście warunki z ZEWT ? u mnie już bedzie 3 tydzień i ani widu, może tam pojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrAg 05.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Pineska działkę mamy na ul. Akacjowej 8 (równoległa do ul. Granicznej w Ustanowie), 100 m od ul. Kasztanowej. Niedaleko jest staw-bajoro i pola az do stacji kolejowej. pzdrKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.04.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zazdrośnico,nam przy składaniu wniosku powiedzieli: 3 tygodnie. Jeśli nie zaznaczyłaś, że odbiór osobisty mogli wysłać pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM. 06.04.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ja to bym najchętniej w "kosza" pograł ... A namiary na drewno spróbóję odnaleźć wieczorem. Michal_m oraz AmberWind'owy Marek - W kosza zbiera się po świętach grupa forumowiczów z forum gazeta.pl grupa Piaseczno: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=59828493&v=2&s=0 myślę, że można do nich dołączyć. Na tenisa można przyjechać do Jeziórka (ceny atrakcyjne - chyba najtaniej w okolicy): http://www.kort.com.pl Ostatnio przejeżdżałem rowerem jest już ogrodzony parking i oświetlenie, także można nawet grać w nocy. Jeśli chodzi o jazdę konną to w Łosiu są co najmniej dwie stadniny. Na rowerze z miłą chęcią z moim 6 letnim synem Filipem dołączymy do kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 06.04.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Na bezwietrzne dni proponuję badmintona - fajna zabawa, każdy może grać, krzywa uczenia bardzo płaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM. 06.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 kometka to gra ogólnorozwojowa podobnie jak tenis - ruszamy przy tym sporcie wszystkim nawet głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts