Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Z tym ubezpieczeniem to macie chyba rację, że to tylko od ognia i innych kataklizmów. ( choć kradzież to też kataklizm) :cry:

Barozi

Zapytam męża jak jest z takim ubezpieczeniem, bo to on jest specjalistą w tym temacie.

Imprezka z całą pewnościa będzie ale jeszcze nie teraz, bo mamy bardzo dużo spraw na głowie ( niestety też w weekendy) :cry:

Nadl poszukuję stolarza od schodów. Na razie mam 2 wyceny ( sporo odbiegajace od siebie- to tak jak u Amber z drewutnią) :wink:

Liczę, że znajdę trochę taniej.

Schody drewniane ażurowe dwubiegowe na jednej belce.

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

[jewrioszka"]Morisset mamy kilka namiarów ale żaden nie sprawdzony. Był jeden sprawdzony to jak mi zaśpiewał cene to z krzesła spadłem. Jeśli chcecie to wam podeśle na priva.

Jewrioszka,

Czekam na namiar :)

Z tego co przeczytałam na forum, to robisz tynki gipsowe. Czy możesz również przesłać namiar do gości od tych tynków?

Witam wszystkich. Do tej pory anonimowo czytałem ale muszę się pochwalić. Właśnie kupiłem w Woli Gołkowskiej działeczkę. żeby było fajniej dodam, iż dowiedziałem się, że na ul. Kolonia powstanie ( inwestycja rozpoczyna się w maju ) osiedle 10 domków jed. w zabudowie blizniaczej. Jestem mega szczęśliowy.

pozdro.

Witaj Mikołaj

Witam w grupie. Widzę, że Wola Gołkowska rośnie w siłę.

Czy wiesz może co to za firma będzie budowała te segmenty?

Czy jest tam już jakaś tablica informacyjna z telefonem?

Witam wszystkich. Do tej pory anonimowo czytałem ale muszę się pochwalić. Właśnie kupiłem w Woli Gołkowskiej działeczkę. żeby było fajniej dodam, iż dowiedziałem się, że na ul. Kolonia powstanie ( inwestycja rozpoczyna się w maju ) osiedle 10 domków jed. w zabudowie blizniaczej. Jestem mega szczęśliowy.

pozdro.

Cześć Mikołaj. Ja też w Woli zacznę niebawem (mam nadzieję) się budować. Także witam serdecznie. A czy Ty w okolicah Kolonii masz działeczkę? ja też widziałam to ogłoszenie, powstanie niezłe osiedle

W sprawie ziemi, to przyznam ze jeszcze negocjujemy cene. W sumie chcemy zamowic 6 wywrotek i jestesmy na etapie, ze gosc mowi 300 PLN, a my 250 PLN. Dostawe moze zrobic dopiero po 6 maja (ma jakies inne prace ziemne i teraz nie wozi ziemi). W przyszlym tygodniu jedziemy obejrzec to co chce nam nawiezc i mam nadzieje, ze przyklepiemy cene 250.

Wtedy rozeslemy Wam namiary 8)

Depi, wlasnie zamowilam ten EdilKamin. Nie bralam z allegro, poniewaz po pierwsze sprzedawca z allegro dawal tylko 2 lata gwarancji, a po drugie wszystko razem (kominek, zestaw sterujacy, wszystkie szpargaly do instalacji i naczynie samonapelniajace) w innej firmie wyszlo nas o 50 zeta ;) taniej niz na allegro a z dluzsza gwarancja.

Morisset,

Na scianach mamy cementowo-wapienne a na sufitach gipsowe. Trudno mi sie jednak teraz umawiac na budowie, poniewaz wpadam tam zazwyczaj w godzinach 11.00 - 14.00, ogladam, zatwierdzam, rozmawiam z ekipami i po 10 minutach wracam do pracy :-)

Jutro pokaze dzielo moich (forumowych) hydraulikow 8) Pieknie rozkladaja podlogowke :D

Amber

Ale suma sumarum dobrze te tynki zrobili, a ze tak długo......

Widocznie bardzo im sie podobała Inwestorka :lol:

no właśnie jak babeczki sobie radzicie z powłóczystymi spojrzeniami fachowców? dla nich to ciągle nowość - baba na budowie

ja jeżdżąc po budowach ostatnio musiałam się zmagać z tym żeby rozmawiano ze mną bez "ciepłych spojrzeń" i dziwnych uśmiechów i po fachowemu rzeczowo :roll:

Witaj Mikołaj

Witam w grupie. Widzę, że Wola Gołkowska rośnie w siłę.

Czy wiesz może co to za firma będzie budowała te segmenty?

Czy jest tam już jakaś tablica informacyjna z telefonem?

coś nie wychodzi mi cytowanie.

link: http://www.katalogofert.pl/katalog.php?nr=48791

Pan pochodzi z Lublina, jest właścicielem dziłki i ma zamiar rozpocząć budowę już w maju. Tylko ciekawi mnie cena. Jak dzwoniłem to krzyknoł 700 tyś.