jewrioszka 07.05.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A propos garażu proponuję odwrócic porzadek i wyłożyc ściany ceramiką (zamiast malowac ochydne olejne lamperie) w przeciwieństwie do podłogi gdzie lepiej zastosowac specjalną farbę. Jak upadnie na nią cos cięższego to szlag trafia płytkę. , farbie nic nie jest. Dlatego będe ja malował specjalną farbą przeznaczoną do tego celu o bardzo dużej wytrzymałości mechanicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 07.05.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A propos garażu proponuję odwrócic porzadek i wyłożyc ściany ceramiką (zamiast malowac ochydne olejne lamperie) w przeciwieństwie do podłogi gdzie lepiej zastosowac specjalną farbę. Jak upadnie na nią cos cięższego to szlag trafia płytkę. , farbie nic nie jest. Dlatego będe ja malował specjalną farbą przeznaczoną do tego celu o bardzo dużej wytrzymałości mechanicznej. Pozyjemy, zobaczymy ...... ( ile kasy zostanie pod koniec budowy) Garaż na pewno nie jest moim priorytetem. Kafelki będą tylko ( narazie) przy zlewie gospodarczym. Ta farba na podłogi betonowe też wchodzi w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 07.05.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Betsi - robie tak bo (własnie między innymi tej kasy brak ), a kafelki przemyslowe lub 2 gatunek kupisz za ...20 zł/m2? A czemu farba nie wchodzi w rachube? U nas wyszło 350 zl za cały garaż, tj. ok 9,9 za m2. kafelki kupis taniej?, a klej, a glazurnik.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 07.05.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Jewrioszka Napisałam, że farba jak najbardziej wchodzi w rachubę. I pewnie tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 07.05.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Magnolia Producent stropów jest w Puchałach. Jadąc od Janek Al. Krakowską, przed Raszynem, jest skręt w lewo na Puchały lub Michałowice ( nie pamiętam). Koło cmentarza, na łuku drogi jest producent stropów . Nie wiem czy w składzie w Pracach biorą stamtąd. Koło mojego domu jest ogłoszenie dot stropów z Raszyna, zdaje się, że to ten sam. Tel:602 63 41 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 07.05.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Jewrioszka Napisałam, że farba jak najbardziej wchodzi w rachubę. I pewnie tak będzie. Ot i co ślepemu po oczach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.05.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Dzień dobry wszystkim - rozpoczynamy nowy, piękny dzień na forum! Czy ktoś jeszcze, poza niezawodnym jewrioszką, który uczestniczy chyba we wszystkim co się dzieje, wybiera się 19 do Urzutu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.05.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 magnolia,deski szalunkowe, ceny za m3 od 480,- do 550,- plus transport 50 zł.My braliśmy ze składu w Al. Krakowskiej (na wysokości Antoninowa), tel. 602-476-553. Stropy teriva, ktoś swego czasu zachwalał punkt przy Al. Krakowskiej (jadąc w stronę Tarczyna po prawej stronie za Wólką Kosowską), tel. 756-11-75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 08.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Dziękuję Marto. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 08.05.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witajcie! Betsi, buuu, buuu nie mam wiadomości od Ciebie dot. schodów Depi a co jest 19go w urzucie??? Słuchajcie, czy o glazurnka trudno było znależć??? Hydraulika, elektryka no problem. Jesli trzeba poczekac to 2, 3 tygodnie.A glazurnicy zapadli się pod ziemie. A Ci co zostali maja terminy na 3, 4 mc Pewnie u Was pracuja, albo będa pracować ekipy kompleksowe 3 w 1 I wtedy jest 1 umowa na wszystkie usługi. Jesli macie jakiegoś poleconego glaurnika to plisss, plisss. dodam, ze potrzbujemy go na lipec/sierpień. Więc jakby co nie podkupię nikomu. Aaa i polecam sklep/skład na Wala Miedzeszyńskim "Hazym" Płytki, sanitariaty, szafki. Słowem wszytsko do łazienki i kuchni. Duze pomieszczenia i mnóstwo aranżacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 08.05.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Pineska Baaardzo przepraszam, zaraz wyślę na PW. Glazurnika mam kompleksowo z całością moich prac i planuję glazury i terkoty w tym samym terminie co Ty. Ale jesli kogoś znajdę to dam Ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.05.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Droga Pinesko32 ! Nie zauważyłaś pierwszego działu na samej górze Strony Głównej forum? 19 w Urzucie jest zlot forum! (hmm.. nie byłem na zlocie od czasu bycia depeszem w liceum hehe ) Jakieś atrakcje, kiełbaski, pokazy no i forumowicze w dużej ilości. A przy okazji jest tam Wioska Budowlana, gdzie można sobie pooglądać domy pokazowe itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Kangoo 08.05.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Depi a co jest 19go w urzucie??? A piknik http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=116 Ja raczej będę. Przynajmniej planuję być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 08.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Pineska - gdzie ten sklep na Wale....?Może jakis numer , albo na wysokośći czego? Mieszkamy na Saskiej Kępie to żona by nawet na piechotke poszła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 08.05.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ja spisałam namiary telefoniczne z wystawy do wszystkich glazurników którzy byli na pokazie mogę jakby co podrzucić. , ale z polecenia też żadnego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 08.05.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Cholercia 19 mam tak: a) ślub i wesele kuzyna. b) piknik firmowy. c) piknik muratora. Co wybrać? Chyba że firmowy piknik bedzie koło Urzutu , lub zrobimy polkę galopkę od imprezy do imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 08.05.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 jewiroszka namiary na Hazyma Salon sprzedaży detalicznej i hurtowej: 04-866 Warszawa ul. Wał Miedzeszyński 231 tel. (022) 612-76-13, (022) 612-76-04, fax (022) 244-25-00 Czynne: pn - pt: 9.00 - 18.00 sobota: 9.00 - 14.00 http://www.hazym.com.pl/kontakt.php - tutaj jest tez mapka. A sama strona raczej pustawa. Depi - no zakręcona jestem Betsi - info przyszło dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.05.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 jewrioszka Pisałeś, że będziesz. Nie wycofuj się teraz! UWAGA - elektryk pilnie poszukiwany! Kontak od Montany, jakkolwiek faktycznie miły i rzeczowy, powiedział, że robi Pruszków/Ożarów i na głębokie południe się nie zapuszcza. Ktoś, kto by tanio i solidnie (hehe) postawił skrzynkę i zrobił budowlany prund. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 08.05.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 my deski (tzw krociaki) kupowalismy po PLN 300 za metr w tartaku w Bobrowcu magnolia, deski szalunkowe, ceny za m3 od 480,- do 550,- plus transport 50 zł. My braliśmy ze składu w Al. Krakowskiej (na wysokości Antoninowa), tel. 602-476-553. Stropy teriva, ktoś swego czasu zachwalał punkt przy Al. Krakowskiej (jadąc w stronę Tarczyna po prawej stronie za Wólką Kosowską), tel. 756-11-75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 08.05.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Depi - Elektrycy poszedł na PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts