Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A propos garażu proponuję odwrócic porzadek i wyłożyc ściany ceramiką (zamiast malowac ochydne olejne lamperie) w przeciwieństwie do podłogi gdzie lepiej zastosowac specjalną farbę. Jak upadnie na nią cos cięższego to szlag trafia płytkę. :cry:, farbie nic nie jest.

Dlatego będe ja malował specjalną farbą przeznaczoną do tego celu o bardzo dużej wytrzymałości mechanicznej.

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A propos garażu proponuję odwrócic porzadek i wyłożyc ściany ceramiką (zamiast malowac ochydne olejne lamperie) w przeciwieństwie do podłogi gdzie lepiej zastosowac specjalną farbę. Jak upadnie na nią cos cięższego to szlag trafia płytkę. :cry:, farbie nic nie jest.

Dlatego będe ja malował specjalną farbą przeznaczoną do tego celu o bardzo dużej wytrzymałości mechanicznej.

Pozyjemy, zobaczymy ...... ( ile kasy zostanie pod koniec budowy) :wink:

Garaż na pewno nie jest moim priorytetem. Kafelki będą tylko ( narazie) przy zlewie gospodarczym.

Ta farba na podłogi betonowe też wchodzi w rachubę. :lol:

Magnolia

Producent stropów jest w Puchałach. Jadąc od Janek Al. Krakowską, przed Raszynem, jest skręt w lewo na Puchały lub Michałowice ( nie pamiętam).

Koło cmentarza, na łuku drogi jest producent stropów . Nie wiem czy w składzie w Pracach biorą stamtąd.

Koło mojego domu jest ogłoszenie dot stropów z Raszyna, zdaje się, że to ten sam.

Tel:602 63 41 42

magnolia,

deski szalunkowe, ceny za m3 od 480,- do 550,- plus transport 50 zł.

My braliśmy ze składu w Al. Krakowskiej (na wysokości Antoninowa), tel. 602-476-553.

Stropy teriva, ktoś swego czasu zachwalał punkt przy Al. Krakowskiej (jadąc w stronę Tarczyna po prawej stronie za Wólką Kosowską), tel. 756-11-75.

Witajcie!

Betsi, buuu, buuu :cry: nie mam wiadomości od Ciebie dot. schodów

Depi a co jest 19go w urzucie???

Słuchajcie, czy o glazurnka trudno było znależć??? Hydraulika, elektryka no problem. Jesli trzeba poczekac to 2, 3 tygodnie.A glazurnicy zapadli się pod ziemie. A Ci co zostali maja terminy na 3, 4 mc :cry:

Pewnie u Was pracuja, albo będa pracować ekipy kompleksowe 3 w 1 :wink: I wtedy jest 1 umowa na wszystkie usługi. Jesli macie jakiegoś poleconego glaurnika to plisss, plisss. dodam, ze potrzbujemy go na lipec/sierpień. Więc jakby co nie podkupię nikomu.

Aaa i polecam sklep/skład na Wala Miedzeszyńskim "Hazym" Płytki, sanitariaty, szafki. Słowem wszytsko do łazienki i kuchni. Duze pomieszczenia i mnóstwo aranżacji.

Droga Pinesko32 ! Nie zauważyłaś pierwszego działu na samej górze Strony Głównej forum?

19 w Urzucie jest zlot forum! (hmm.. nie byłem na zlocie od czasu bycia depeszem w liceum hehe :lol: )

Jakieś atrakcje, kiełbaski, pokazy no i forumowicze w dużej ilości.

A przy okazji jest tam Wioska Budowlana, gdzie można sobie pooglądać domy pokazowe itp.

jewiroszka

namiary na Hazyma

Salon sprzedaży detalicznej i hurtowej:

04-866 Warszawa

ul. Wał Miedzeszyński 231

tel. (022) 612-76-13, (022) 612-76-04, fax (022) 244-25-00

Czynne:

pn - pt: 9.00 - 18.00

sobota: 9.00 - 14.00

http://www.hazym.com.pl/kontakt.php - tutaj jest tez mapka. A sama strona raczej pustawa.

Depi - no zakręcona jestem :roll: :oops:

Betsi - info przyszło :p dzieki serdeczne

jewrioszka Pisałeś, że będziesz. Nie wycofuj się teraz! :-)

UWAGA - elektryk pilnie poszukiwany! Kontak od Montany, jakkolwiek faktycznie miły i rzeczowy, powiedział, że robi Pruszków/Ożarów i na głębokie południe się nie zapuszcza.

Ktoś, kto by tanio i solidnie (hehe) postawił skrzynkę i zrobił budowlany prund.

Dzięki z góry.

my deski (tzw krociaki) kupowalismy po PLN 300 za metr w tartaku w Bobrowcu

magnolia,

deski szalunkowe, ceny za m3 od 480,- do 550,- plus transport 50 zł.

My braliśmy ze składu w Al. Krakowskiej (na wysokości Antoninowa), tel. 602-476-553.

Stropy teriva, ktoś swego czasu zachwalał punkt przy Al. Krakowskiej (jadąc w stronę Tarczyna po prawej stronie za Wólką Kosowską), tel. 756-11-75.