mad 11.10.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 szanowni sasiedzi. mieszkam od niedawna w nowym prazmowie i pilnie poszukuje namiarow na wywoz nieczystosci stalych oraz plynnych. licze na was (jak zwykle . pozdrawiam, m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 12.10.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 WitamA ja pilnie poszukuję tynkarza, do wytynkowania dwóch ścian szczytowych domu (1dzień pracy w tym tygodniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 12.10.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 no właśnie, moje szambo też się zapełniło i bym chętnie dowiedziałs się jakich ssaczy polecacie?Pozatym ile kosztuje odessanie 10 m3 szamba? Czy podpisuje się umowę, czy po prostu płaci się za odessanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.10.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Ja niedawno płaciłem 130 zl za jednorazowe odessanie 10m3. Jarper zamówiłem bo kiedyś brałem od nicj kontener i było mi wygodnie zadzwonić pod jedyny znany telefon do takiej firmy. Chętnie jednak poznałbym jakiś ranking. Może można umówić się, że przyjedzie wóz np. co dwa tygodnie a ja zapłacę za konkretną ilość m3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskoz 12.10.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 witam wszystkich!Chętnie przyłączymy się do przywozu szamba z Radomia. Czekamy na informacje. Jesteśmy z okolic Prażmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Man 13.10.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 JezierW temacie szambo (wywóz) Bezkonkurencyjna cenowo jest... gmina. Pan z Jarper-a powiedział, że nie mają szans nawet zbliżyć się cenowo (68PLN za 9m3). Niedogodnością jest to, że musisz się udać do Urzędu i opłacić 1-2 dni wcześniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 13.10.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ja place 110 zl za 10 m3, moze 9.5m3. Jaka to firma nie wiem. Wyzózka z gołkowa letnisko.Ta gmina brzmi ciekawe, mozesz namiary telefoniczne podac?w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Man 13.10.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 JezierW temacie szambo (wywóz) Bezkonkurencyjna cenowo jest... gmina. Pan z Jarper-a powiedział, że nie mają szans nawet zbliżyć się cenowo (68PLN za 9m3). Niedogodnością jest to, że musisz się udać do Urzędu i opłacić 1-2 dni wcześniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Man 13.10.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 coś mi się "kliknęło" i poszło ponownie woytekNamiarów telefonicznych nie mam, po prostu jadę, płacę, wybierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Man 13.10.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 coś mi się "kliknęło" i poszło ponownie woytekNamiarów telefonicznych nie mam, po prostu jadę, płacę, wybierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.10.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Dzięki Man. Wybiorę się na pewno jak będę miał prawie pełny zbiornik. Woytek my w gminie Tarczyn z Manem mieszkamy. http://www.tarczyn.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Man 13.10.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ponawiam pytanie Poszukuje ekipy do polozenia kostki brukowej (z fakturą) - pilne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mksiazek 16.10.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 I pozdrawiam wszystkich sąsiadów- kupiliśmy działkę w Głoskowie-Letnisku i mam nadzieję za jakiś czas tam zamieszkamy. Marta Magnolia, a gdzie dokładnie jeśli można wiedzieć? Bo my Górna róg Kolejowej M&M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 17.10.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 No proszę to jesteśmy sąsiadami- to znaczy będziemy.My mamy działkę na Kolejowej po drugiej stronie torów, od Was w prawo jakieś 300metrów- to taka trochę zarośnięta drzewami, tuż przed działką ze stawem- najlepiej widać z torów.Tylko my dopiero czekamy na przekwalifikowanie jej na budowlaną i jak dobrze pójdzie to za rok będą pozwolenia na budowę.Narazie więc załatwiamy bramą i prąd i budujemy domek dla dzieci i szopkę.A Wasza budowa i działka wyglądają bardzo ładnie- juz dawno zwróciliśmy uwagę że ktoś buduje się w ładnym miejscu.Trzymamy kciuki za Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskoz 19.10.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witam wszystkich zainteresowanych montażem szamba tego z okolic Radomia.Alek-wawa!!!! Czy mógłbyś podać swók namiar , ponieważ jak się okazuje jest kilka firm montujących szambo. Wydaje mi się, że cenowo Twoja propozycja jest najtańsza, ale czy nadal aktualna, bo nie piszesz kiedy był montaż i zakup. Wszyscy zainteresowani proszę o akces do piątku w tym tygodniu.Telefonowałem do jakiejś firmy w Radomiu i cena wygląda następująco:dwukomorowe 12m3 2080 pln.transport 250 pln.dwa włazy żeliwne 200 pln.dwa kominki 100 pln. Należy we własnym zakresie wykopac dołek 4x2,5x1.60.Montaż gratis.czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alek_wawa 20.10.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Wszystkich zainteresowanych zapraszam do przeszukania watku 'Piaseczno i okolice' Byly tam podawane wszelkie namiary. W tym momencie ja juz nie mam takich informacji. Alek Witam wszystkich zainteresowanych montażem szamba tego z okolic Radomia. Alek-wawa!!!! Czy mógłbyś podać swók namiar , ponieważ jak się okazuje jest kilka firm montujących szambo. Wydaje mi się, że cenowo Twoja propozycja jest najtańsza, ale czy nadal aktualna, bo nie piszesz kiedy był montaż i zakup. Wszyscy zainteresowani proszę o akces do piątku w tym tygodniu. Telefonowałem do jakiejś firmy w Radomiu i cena wygląda następująco: dwukomorowe 12m3 2080 pln. transport 250 pln. dwa włazy żeliwne 200 pln. dwa kominki 100 pln. Należy we własnym zakresie wykopac dołek 4x2,5x1.60. Montaż gratis. czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 22.10.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 A u nas jak zwykle wszyscy stoją w korkach i nikt nie pisze.No to się chwalę. Dziś przyjechało BP i postawiło mi zbiornik,a jutro idą gąsiorki na dach i tynk zewnętrzny. Jeszcze tydzień i z zewnątrz chałupka będzie wyglądać jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.10.2004 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Abromba są jakieś korki u ciebie? W okolicach mojej wsi korków nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 22.10.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Jezier, a jak mam sobie tłumaczyć milczenie Grupy Piaseczyńskiej? Chyba tylko tym, co się dzieje na trasie między Pyrami a Piasecznem, że ludziska nie są ani w pracy ani w domu i dlatego nie piszą. A na mojej wsi od miesiąca jest asfalt i nie mam korków tylko tor Formuły 1 (strach iść tą drogą jak taki rajdowiec jedzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.10.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 U mnie we wsi asfalt najszybciej za rok. Ale droga ma oprócz nawierzchni zaprojektowany chodnik. W jakich godzinach są korki między pyrami i piasecznem bo jeszcze ich nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts