Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja niedawno płaciłem 130 zl za jednorazowe odessanie 10m3. Jarper zamówiłem bo kiedyś brałem od nicj kontener i było mi wygodnie zadzwonić pod jedyny znany telefon do takiej firmy.

Chętnie jednak poznałbym jakiś ranking. Może można umówić się, że przyjedzie wóz np. co dwa tygodnie a ja zapłacę za konkretną ilość m3?

No proszę to jesteśmy sąsiadami- to znaczy będziemy.My mamy działkę na Kolejowej po drugiej stronie torów, od Was w prawo jakieś 300metrów- to taka trochę zarośnięta drzewami, tuż przed działką ze stawem- najlepiej widać z torów.Tylko my dopiero czekamy na przekwalifikowanie jej na budowlaną i jak dobrze pójdzie to za rok będą pozwolenia na budowę.Narazie więc załatwiamy bramą i prąd i budujemy domek dla dzieci i szopkę.A Wasza budowa i działka wyglądają bardzo ładnie- juz dawno zwróciliśmy uwagę że ktoś buduje się w ładnym miejscu.Trzymamy kciuki za Was!

Witam wszystkich zainteresowanych montażem szamba tego z okolic Radomia.

Alek-wawa!!!! Czy mógłbyś podać swók namiar , ponieważ jak się okazuje jest kilka firm montujących szambo. Wydaje mi się, że cenowo Twoja propozycja jest najtańsza, ale czy nadal aktualna, bo nie piszesz kiedy był montaż i zakup.

Wszyscy zainteresowani proszę o akces do piątku w tym tygodniu.

Telefonowałem do jakiejś firmy w Radomiu i cena wygląda następująco:

dwukomorowe 12m3 2080 pln.

transport 250 pln.

dwa włazy żeliwne 200 pln.

dwa kominki 100 pln.

Należy we własnym zakresie wykopac dołek 4x2,5x1.60.

Montaż gratis.

czekam na odpowiedź.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do przeszukania watku 'Piaseczno i okolice' Byly tam podawane wszelkie namiary. W tym momencie ja juz nie mam takich informacji.

Alek

Witam wszystkich zainteresowanych montażem szamba tego z okolic Radomia.

Alek-wawa!!!! Czy mógłbyś podać swók namiar , ponieważ jak się okazuje jest kilka firm montujących szambo. Wydaje mi się, że cenowo Twoja propozycja jest najtańsza, ale czy nadal aktualna, bo nie piszesz kiedy był montaż i zakup.

Wszyscy zainteresowani proszę o akces do piątku w tym tygodniu.

Telefonowałem do jakiejś firmy w Radomiu i cena wygląda następująco:

dwukomorowe 12m3 2080 pln.

transport 250 pln.

dwa włazy żeliwne 200 pln.

dwa kominki 100 pln.

Należy we własnym zakresie wykopac dołek 4x2,5x1.60.

Montaż gratis.

czekam na odpowiedź.

Jezier, a jak mam sobie tłumaczyć milczenie Grupy Piaseczyńskiej? Chyba tylko tym, co się dzieje na trasie między Pyrami a Piasecznem, że ludziska nie są ani w pracy ani w domu i dlatego nie piszą.

A na mojej wsi od miesiąca jest asfalt i nie mam korków tylko tor Formuły 1 (strach iść tą drogą jak taki rajdowiec jedzie).