abromba 22.10.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 O rany, to może to co ja nazywam korkami to po prostu spowolnienie ruchu?. Ale ostatnio stałam przed skrętem na Józefosław ze 20 minut. Ale jeśli rozumiem to jednak nie jest tak żle ? Bo wszyscy mnie straszą koszmarem dojazdów. Będę jeżdzić przez Zalesie Górne i potem trasą Góra Kalwaria - Piaseczno. Ale na wjeździe z Zalesia wreszcie zrobili światła i jest SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.10.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Tak się pytam z ciekawości bo na codzień jadę aleją Krakowską. A na Puławską zaglądam od czasu do czasu. I korków tam nie spotkałem. Wkurzają mnie te ogromne ilości prześć dla pieszych ze światłami. Potem dość nieciekawy przejazd przez Piaseczno i dalej notoryczne ograniczenie do 40 km/h na tracie z Piaseczna do Tarczyna. Dopiero jakieś 5 km od mojej wsi droga staje się znośna chociaż stan jej nawierzchni jest marny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 25.10.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jezier, a ja juz nabrałam podejrzeń, że przeinaczyłam rzeczywistość z tymi korkami a Ty to wyłapujesz. To wszystko z powodu Ogromu Majestatu Bijącego z Twojego Oblicza. Oniesmiela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 26.10.2004 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Ja płace za wywóz szamba 120zł brutto za 10m3- Firma jest Zalesia Dolnego. "Gimborowicz"moge sprawdzic telefon jak ktos jest zaintersowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freshman 28.10.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Witam!Otóż w warunkach z gazowni jest informacja, że musi być skrzynka Z-4. W sklepie taka (ze stelażem) kosztuje 430 zł. U producenta można taką kupić za ok. 300 zł.Firma jest w Konotopie (między Piastowem a Broniszami).http://www.laminaty.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 28.10.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 No i zdaje się 21 dni po złożeniu obszernego pliku wymaganych dokumentów uprawomocnił się odbiór. PINB szczęśliwie nie odezwał się do nas, uff.Mimo wszystko złożyłem podanie do PINB o wydanie zaświadczenia o przyjęcie do użytkowania budynku mieszkalnego. By być na 100% pewnym.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mksiazek 01.11.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Czy może mi ktoś polecić ekipę budowlańców (do stanu surowego), dobrą, sprawdzoną i niekoniecznie najdroższą. Zależy mi na czasie! Moi mi się sprzeniewierzyli więc może czas na ich wymianę. Pozdrawiam,M&M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mksiazek 01.11.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Skąd braliście drewno na więźbę dachową w okolicach Piaseczna i nie tylko? pozdrawiam,M&M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 02.11.2004 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Drewno brałam z Żabieńca, choć tam dosyć drogie i nie chcą negocjować . Możesz też spróbować w Antoninowie. To jest za Wolą Gołkowską, jak sięjedzię do trasy krakowskiej. Tam trzeba wcześniej zamówić, ale ponoć można trochę wynegocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 02.11.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Skąd braliście drewno na więźbę dachową w okolicach Piaseczna i nie tylko? pozdrawiam, M&M&M Witam Myśmy brali drezwno na więźbę i deski na dach w Mikówcu, to jest trasa Piaseczno-Góra Kalwaria. Drewno nie było złe, ceny przystępne (elastyczni w negocjacjach), 70% tego co chciano od nas w Żabieńcu. Fachowcy od dachu nie narzekali na drewno. Mam tylko zastrzeżenia co do impregnacji, ale to chyba wszędzie jest tak samo. Chyba, że impregnowane ciśnieniowo, jedyny punkt w okolicy to gdzieś chyba przy trasie krakowskiej. Teraz już byśmy nie wzięli drewna impregnowanego, tylko sami zaimpregnowali, bo tak to dwa razy kasa idzie na impregnat. Pozdrawiam Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 02.11.2004 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Te impregnowane drewno to właśnie w Antoninowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mksiazek 02.11.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 A nie rozważaliście np. zamówienia drewna w np. jakimś mazurskim tartaku?. Ja mam sporo więźby, bo dach mansardowy więc zastanawiam się czy to się opłaca? Może macie jakieś doświadczenia w tym względzie?Pozdr.M&M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadi 02.11.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 A nie rozważaliście np. zamówienia drewna w np. jakimś mazurskim tartaku?. Ja mam sporo więźby, bo dach mansardowy więc zastanawiam się czy to się opłaca? Może macie jakieś doświadczenia w tym względzie? Pozdr. M&M&M Hej, Drewno kupowalem pod Siedlcami - w lutym mieli ceny dosc konkurencyjne . Dowoz.... do Głoskowa. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaM 03.11.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 My również zamówiliśmy drewno pod Siedlcami, dowóz do Ustanówka. Właśnie jutro mają nam je dostarczyć na budowę, więc na razie nie jesteśmy w stanie powiedzieć czy wszystko OK. Zadi - czy Ty byłeś zadowolony z tego drewienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mksiazek 03.11.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Zadi, a gdzie Ty w Głoskowie masz siedzibę? M&M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 03.11.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Ja również brałem drewno spod Siedlec (Domanice) cena była OK (wrzesień),jakość także.Radzę przeliczyć jednak samemu ilość łat i kontrłat, bo właściciel tartaku nie był w tym zbyt dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadi 04.11.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Zadi, a gdzie Ty w Głoskowie masz siedzibę? M&M&M Ul. Zurawia. Jesli chcesz wiedziec gdzie to jest to Jezier jakis czas temu zalaczyl mapke Gloskowa. Tyle ze to jeszcze nie siedziba a budowa jeno... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.11.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Tu jest mapka głoskowa:http://www.psr.most.org.pl/mapy_i_mapki1.htmlI jeszcze kilku innych miejscowości okolicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 05.11.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Szukam architekta do adaptacji projektu, mozecie kogos polecic? Nalepiej z okolic Piaseczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 05.11.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 z map polecam http://www.topmap.pl/ mam jedną z map, gołków letnisko to zupełne pola w 1832 roku w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts