ms. 06.07.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Amber,myśle, że niektóre psy wałęsają się po okolicy i wypatrują wypasionych działek. Potem jak gdyby nic siadają przed bramą i czekają spoglądając wymownie na potencjalnych właścicieli. W wielu przypadkach zostają przygarnięte. Do tej pory nie słyszałam opowieści jak ktoś przegonił psa-znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 06.07.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kosiarka - obecnie w domu Teściów użytkujemu spalinową, niesamojezdną z silnikiem Briggs&Stratton (bo tak się ta firma nazywa). Działa dobrze, a facio w serwisie bardzo chwalił te silniki. Działa już X lat i nie trzeba jakoś wiele przy niej chodzić - ostatnio się posypała, ale to raczej z winy użytkowników (a raczej niefachowych prób naprawy). Robota - o ile fajniejsze jest machanie łopatą od prawa! I o ile człowiek zdrowszy, chudzy i opaleńszy jest od niego! Poza tym to fajne coś tam tworzyć, budować, a nie tylko w papierach siedzieć i spierać się, czy powinniśmy mieć możliwość wypowiedzenia umowy tylko w zakresie art. 145 Ustawy - Prawo zamówień publicznych, czy może w szerszym. Bez sensu... ms. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.07.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 W wielu przypadkach zostają przygarnięte. Do tej pory nie słyszałam opowieści jak ktoś przegonił psa-znajdę. Tiaaa ... i pewnie po roku mialabym tuzin psow, ktore wlasnie przysiadly na naszym trawniku ... Temat bezdomosci zwierza to rzeka, niestety na rowni rozlegla co smutna ... Jako odpowiedzialna i swiadoma wlascicielka szacuje (na chwile obecna) nasze mozliwosci opieki na ilosc "jedna sztuka" i tylez mamy. Wiecej nie planujemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 06.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Co do kosiarek, to polecam te z napędem, gdyby nie on nie ruszyłabym z miejsca Depi Zapraszam do siebie na instalację wentylacji mech. GWC już przegapiłeś; Ogrodzenia część dalszą też przegapiłeś, ale sporo jeszcze w toku, obecnie kończymy murowanie muru z piaskowca i będziemy robic przęsła. Czy dowiedziałeś się o ceny bramy Piastów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 07.07.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Luc napisał: Przy ul Piaseczynskiej , tuz przed Tarczynem , jest sklad drewna "Agat" . Wisi na nim reklama instalatora alarmow . Rozmawialem z nim kilka miesiecy temu o swoim alarmie i sprawil na mnie dobre wrazenie Dzięki za kontakt.Wczoraj się z nim spotkałam.Z grubsza wszystko ustaliliśmy.Wrażnie jak najbardziej pozytywne.Fachowo , konkretnie. Zeby było śmieszniej, okazało się, że robił niedawno instalacje u mojego sąsiada "za miedzą".Pod latarnią jednak najciemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.07.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Czy ktoś z was brał więżbę z Drewpłyt w SOKOŁÓW 34, na trasie do Komorowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 07.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 No i interesuje mnie niezmiernie instalowanie wentylacji mechanicznej. Myślałem, że się u jewrioszki załapie na pomagiera, ale jewrioszka coś zniknął Pamiętam o tobie i szykuj sie bo to juz niedługo. Amber, myśle, że niektóre psy wałęsają się po okolicy i wypatrują wypasionych działek. Potem jak gdyby nic siadają przed bramą i czekają spoglądając wymownie na potencjalnych właścicieli. Tak własnie było z naszą......."Amber" i juz została. P.S. Amber mam nadzieje że sie nie gniewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.07.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 A jak Irma to przyjęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 09.07.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Jest w lekkim stresie i szoku. Staramy się nie ingerować w ich stosunki w końcu jestesmy jedna sforą. Jak jej Amber zaczyna za bardzo dokazywac to ja sprowadza do parteru, ale nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Czy ktoś z was brał więżbę z Drewpłyt w SOKOŁÓW 34, na trasie do Komorowa? Nie znam tego skladu , kupowalam przy Piaseczynskiej pod Tarczynem w Agacie . Moge polecic jako bezbolesny Terminowo i szybko do tego. To jednak mamy lato tej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.07.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Amber mam nadzieje że sie nie gniewasz? Ja nieeeeeee .... ale Irma chyba nie jest zachwycona Wczoraj troche pochodzilismy po domowej okolicy. Las piekny i zupelnie bezludny, co po Powsinie jest mila odmiana Jedynie przechadzka po lakach troche nas zaskoczyla. Na poczatku uciekl przed nami pokaznych rozmiarow, chyba zaskroniec, potem natkenlismy sie jeszcze na dwa wielkie, tuptajace plazy ... Pies byl rownie zaskoczony jak my i postanowil zaaportowac biegajacych nieznajomych Skonczylo sie wiec swawolne wloczenie i dla bezpieczenstwa powedrowal na rece W domu ciag dalszy prac. Trzy ekipy uwijaja sie, az milo Poza tym przyjechal kolejny transport kafli ... chyba ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misze78 09.07.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam, Po pracach murarskich zostało mi trzy palety B-K białego 24x30x590 - może komuś jest potrzebny.U mnie prawie dach skończony, trochę pogoda nie sprzyja, ale ekipa naprawdę nieźle pracuje. No i zaczyna się wykończeniówka. Zobaczymy jak to pójdzie, terminarz mam bardzo napięty.Amber, P.Grzegorzowi i P.Darkowi powiedziałem, że namiary mam od Ciebie, także myślę, że przy okazji jakiś dodatkowych zakupów możesz starać się o dodatkowy rabat. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Amber, P.Grzegorzowi i P.Darkowi powiedziałem, że namiary mam od Ciebie, także myślę, że przy okazji jakiś dodatkowych zakupów możesz starać się o dodatkowy rabat. Michał misze, Dzieki za info Przy wykonczeniowce kazdy rabat na wage zlota Jesli juz u Ciebie jest blisko, to zalecam pelna szuflade Ibupromu na bol glowy, szuflade prochow na wysokie cisnienie i poranne cwieczenia jogi na codzienny stres wydawania, wydawania i wydawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.07.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 misze,W sobotę przechodziłam koło Twojej budowy. Samochód stał, ale nikogo ani widu, ani słychu. Nie wchodziłam, żeby Juventus (dobrze pamiętam?) mnie nie pojmał. PS. Kolor dachu będziemy mieli podobny.Dachówki są niby grafitowe, ale jak ktoś powie, że czarne to nie będę zaprzeczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 10.07.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A my wczoraj z ekipą i sąsiadami opijaliśmy więżbę. Na koniec była śliwowica łącka i góralska muzyka No i proszę , myślałam, że po tej łąckiej się nie podniosę, a tu nawet kilka zdań udało mi się napisać P.S. Witam w fanclubie grafitowych dachówek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.07.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Kasiu, piłaś słynną śliwowicę z Łącka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 10.07.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 piłam i przeżyłam Muszę się pochwalić, że jestem w dużo lepszym stanie niż mój małżonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 10.07.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 P.S. Witam w fanclubie grafitowych dachówek! Dziewczyny Gratulacje z powodu wybrania grafitowych dachówkek - są śliczne. Co prawda mam ciemny brąz ( też ekstra) ale grafitowe podobają mi się bardzo. A jaki kolor elewacji bedziecie robiły do tego grafitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 10.07.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A jaki kolor elewacji bedziecie robiły do tego grafitu? Coś w podobie kremowego, złoty dąb drzwi, brama garażowa, jasny komin/jantar ryflowany/, podobnie podbitka, kolumny ganku i tarasu oraz białe okna / tu kompromis cenowy/.I do tego chciałabym elementy klinkierowe z klinkieru ręcznie formowanego, pasujące do komina i tego złotego dębu, znalazłam już taki-/ czy finanse pozwolą /, tak sobie wymyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 10.07.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A ja moi drodzy szukam ogromnego,oryginalnego kamienia który by utrzymał słup podtrzymujący dach od strony salonu.Betsii z tego co pamiętam Ty chyba zrezygnowałaś z tej krzywej podpory i kamulca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts