Tomasz M. 04.01.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Teren rekreacyjny w Żabieńcu (koło stawów) - są wiaty i miejsca ogniskowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.01.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 A gdzie jest Żabieniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 04.01.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Jadąc z Piaseczna do Góry Kalwarii paręset metrów od Piaseczna po prawej stronie, trzeba skręcić z szosy w prawo, przeciąć wieś Żabieniec (kilka zawijasów, cały czas główną drogą) i po ok. 300 m skręcić w lewo w las - droga bez asfaltu, ale nie najgorsza, jechać aż się zobaczy drabinki, wiaty i inne konstrukcje drewniane i spory parking po prawej. Ale może są propozycje miejsca łatwiejszego do znalezienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.01.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Wydaje się, że łatwo trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mksiazek 04.01.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 A teraz proszę o namiary na piasek i ziemię na południe od Piaseczna. Abromba, spróbuj tu: p.Zajączkowski +48601377433 My co prawda braliśmy tylko piach ale zawsze było OK i niedrogo M&M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 04.01.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Super że są chetni do konfrontacji wyobrażeń z rzeczywistością Pomysł z ogniskiem też jest super, tylko patrząc na to, co jest za oknem trochę sie odechciewa... W każdym razie, skoro jest odzew: 1) bardziej pasuje Wam tydzień roboczy, sobota czy niedziela? 2) jestem za otwartością na dzieci - zresztą chyba większość z nas je ma i nie ma ich gdzie zostawić 3)proponuję nie odkładać tego, tylko spotkać się do końca stycznia 4) forumowiczów autochtonicznych (proszę traktowac ten przymiotnik jako neutralny emocjonalnie!) proszę o podpowiedź co do jakichś sprawdzonych lokali gastronomicznych - myślę że Piaseczno uwagi na dostępność komunikacyjną będzie optymalne. Jak nikt nic nie zaproponuję to sama coś znajdę i żeby potem nie było pretencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.01.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Jeśli o mnie chodzi to pasuje mi weekend a najlepiej sobota. Ja piaseczno widuję przelotem góra dwa razy dziennie po 5 minut. Może tam są jakieś fajne lokale ale nie rzuciły mi się w oczy. Z grupą warszawską spotykaliśmy się w Lolku. Ze znanych mi knajp w moich okolicach to znam restaurację w Łosiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 05.01.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Restauracja w Łosiu to brzmi podniośle. No to co? Sobota 22 Stycznia - imieniny Anastazego i Wincentego oraz dzień Dziadka ? Ja za tydzień niestety jadę na czterodniowy urlop, a odkłądanie dalej spowoduje, że pewnie się cała incjatywa rozejdzie. Kto się anonsuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 06.01.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 OK, może być Łoś. Ale na razie wygląda jakby tylko nas troje było chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 06.01.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 To ja się przypomnę Jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia-już finiszujemy i dlatego cicho siedzę, ale jeśli brakować będzie ludzi do spotkania to my z żoną możemy wpaść. Tak aby frekwencję podnieść Aby porozmawiać o budowach, problemach i tysiącach innych drobiazgów. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 06.01.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Jak termin się ustali postaram się podłączyć do grona budowniczych, wykańczających i planujących. Może Bar Maroko w Jazgarzewie - podają tamże grzane piwo z pogłosek wynika, iż dobre. woytek => krzemyk z archetonu => gołków letnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 06.01.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 ja jak dam radę, to też wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 07.01.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Uff, ostatnio mam szlaban na Forum i muszę pisać po kryjomu Dzisiaj za drzwi DRE mi wolno... Jak rozumiem sobotę 22 stycznia kupiliście. Trzy głosy za Łosiem, jeden za Jazgarzewem. Moja znajoma z kolei twierdzi, że w Piasecznie jest jakaś fajna pizzeria. Miejsce myslę, że się ustali, konkretyzujmy godzinę. 16.00? Aha: kobiety, zgłaszajcie się, bo jak tam sami faceci będą to i tak rozmowa zejdzie na sport i samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 10.01.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 My na spotkanko bardzo chętnie. Niewiele się udzielamy ale pilnie śledzimy. ( a u nas dach pięęęęknie pokryty blachą..., mogę polecić ekipę ). Co do lokalizacji ? sama nie wiem, może rzeczywiście jakieś grzane winko i piwko. Gohna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario29 11.01.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Ja co prawda 'tylko' przebudowuję ale... ) Zalesie Górne. To może od razu - czy ktoś zna w okolicy jakiegoś fajnego architekta ? Takiego co i pomysly ma dobre (lubie nowoczesne bryły;) i 'chody' w urzędach piaseczyńskich wyrobione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 12.01.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Witajcie! Ja trochę w innym temacie niż spotkanie. Będę potrzebował kierownika budowy. Zapewne jakiegoś z naszej okolicy. Czy macie kogoś godnego polecenia? Jeśli można to jakbyście podali koszt takowego fachowca to byłbym niezmiernie wdzięczny. Dzięki i miłego słonecznego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Madzik 12.01.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 rozpoczynam budowe i szukam godnej polecenia ekipy. czekam też na opinie czy lepiej robić cały stan surowy jedną ekipą czy do kazdego etapu brać inną. za i przeciw. będę wdzieczna za każdą podpowiedź. najpilniej poszukuję sprawdzonej ekipy do fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wronka 12.01.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Czy moglibyscie polecic solidnego i znajacego sie na rzeczy kierownika budowy? Na wiosne zaczynamy budowe, a jak przekonuja nas budujacy znajomi 'dobry kierownik to podstawa' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 12.01.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Madzik, wszystko zalezy od tego, ile masz czasu i jak dalego budujesz. Jak masz więcej czasu, budowe dość blisko, sam/sama możesz zrobić trochę prac a i szwagier z teściem pomogą - to bierz dobrego kierownika i walcz. Jesli nie - lepiej zapłacić więcej i mieć spokój. Masz wtedy zapewnioną ciągłość prac i całościową odpowiedzialność za efekt. A propos spotkania - kto się pisze na sobotę 22 stycznia, ok. 16.00 - i gdzie? Jezier i inni zachodni mieszkańcy, nie ukrywam, że ten Łoś to dla Warszawiaków chyba trochę daleko, może jednak ten Jazgarzew - jeśli to sensowna lokalizacja (sprawdziłabym miejsce w tym tygodniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 13.01.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Madzik, my postawiliśmy na jedną ekipę - uniknęliśmy na pewno stwierdzeń kolejnych ekip, że " poprzednia ekipa schrzaniła to lub tamto... i my za to nie odpowiadamy". Nasza ekipa wykopała fundamenty, wylała ławy, postawiła mury oraz zrobili więźbę. Do tego byli tańsi od miejscowych ekip. Oczywiście musieliśmy zapewnić im zakwaterowanie. W razie pytań mogę podać nr. telefonu do majstra. pozdrawiam Gohna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts