Jezier 13.01.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 abromba najważniejsze aby przyjechało sporo osób. Dla mnie może być Jazgarzew albo Piaseczno a nawet Warszawa. Może być 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.01.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Hmmmm... to może i ja z Luśką bym się pojawił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskoz 13.01.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 WitamMy tez jesteśmy chętni. Tzn. ja i moja żona.Super miejsce,to za Żabieńcem, ale na dobrą pogodę.Proponuję Starą Chatę w Górnym Zalesiu.Moge polecic z czystym sumieniem, fajna atmosfera na biesiady. Mogę dołączyć mapkę.Sobota 22 stycznia jest ok.Jesli się domówimy to zarezerwuję ten dzień.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskoz 13.01.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 WitamMy tez jesteśmy chętni. Tzn. ja i moja żona.Super miejsce,to za Żabieńcem, ale na dobrą pogodę.Proponuję Starą Chatę w Górnym Zalesiu.Moge polecic z czystym sumieniem, fajna atmosfera na biesiady. Mogę dołączyć mapkę.Sobota 22 stycznia jest ok.Jesli się domówimy to zarezerwuję ten dzień.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.01.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 A odbiegając od tematu spotkaniowego - muszę znaleźć kierownika budowy, przydałaby się też ekipa do stanu surowego. Macie może kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena maciek 14.01.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Witam, my również postaramy się dołączyć by wzmocnić grupę piaseczyńska. Sobota o 16.00 - brzmi nieżle. Może być restauracja w Łosiu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 16.01.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Podawane przez Was miejsca na spotkanie grupy piaseczyńskiej wymagają dojazdu samochodem. No i co tu pisac o piwku winie etc.Chyba że macie osobistego kierowce.Bo inaczej to moze być krucho.Pozdrawiam/-/ TADZEL+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.01.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Hej,Ja buduję w Baszkówce - zacznę w marcu. Baszkówka jest między Głoskowem a Złotokłosem.Mogę się wprosić na spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.01.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Tadzel, jak dla mnie to możemy się spotkac i w centrum Wawy, ja do domu jakoś metrem wrócę, ale reszta... (a zwłaszcza ci szczęśliwcy, którzy JUŻ mieszkają) ? Nie da się niestety spotkać w takim miejscu, żeby wszyscy mogli do domu wrócić na piechotę albo komunikacją miejską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.01.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Tadzel. Ja w odległości pozwalającej na dotarcie pieszo nie mam żadnej nawet najmniejszej knajpy. Do najbliższego sklepu spożywczego mam 1,5 km. Piwko wypiję sobie po spotkaniu już w domu Abromba. Jako główny organizator musisz wybrać jakieś miejsce bo godzina już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 16.01.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Macie racje że idealnego na takie spotkanie miejca niema. Może być spotkanie przy kawie a Ci co mają żony abstynentki z prawem jazdy mogą sobie pozwolić na piwko grzane.A pozostali wraz ze mną na sucho,oczywiście jeśli to spotkanie otwarte i będę mógł w nim uczestniczyć. Ja popieram na miejsce spotkania restauracje w Łosiu. /-/ tadzel+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.01.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Spotkanie jest całkowicie otwarte. Spotykamy się po to aby poznać. Czym więcej ludzi przyjedzie tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.01.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Tzn - mam rozumiem, ze 22. 01 2005 o godzinie 16 w tej knajpce na rogu w Łosiu, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.01.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Skoro Abromba zaproponowała spotkanie to może niech ona dokładnie ustali lokalizację. Propozycji było kilka a jedną z nich był Łoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 16.01.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Uff, przed chwilą (no dobra, czterema godzinami) wróciłam z Augustowa. "jako główny organizator" - Ha ha ha! Do wtorku zobowiązuję się zeksplorować miejsce spotkania w sobotę o 16. Żeby nie było cyrków z brakiem miejsc zgłaszajcie się (ja wiem, może na priva, po co zagęszczać Forum)! Starą karczmę w Zalesiu znam, czasem tam wjeżdżam na obiad czy kawę po drodze na budowę, nie wiem tylko, czy dają jakiegoś grzańca. Atmosfera jest rzeczywiście świetna, tylko nie wiem czy w sobotę nie będzie żadnej imprezy. Jezier,tadzel i Martka, czy ta knajpa w Łosiu (róg północno zachodni skrzyżowania) jest OK? Nie za bardzo mi po drodze, może puścilibyście mi do wtorku telefon na priva - zaklepałabym miejsce (jeśli będziecie przejeżdżać, chyba, że macie telefonw notesie Demokratyczna większość popiera tę właśnie kandydaturę a ja nie mam aspiracji dyktatorskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.01.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Ja tę w Łosiu widziałam raz, gdy desperacko szukałam działki. wiem gdzie jest. nie jest mi po drodze, ale jeśli nikt nie może to ja zajrzę. Zrobię sobie wycieczkę, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.01.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Ja mogę mieć po drodze przez Łoś. Zajadę tam jutro przed pracą. Zobaczę ile tam jest miejsca w środku, bo zawsze bywałem tam w ciepłe dni i biesiadowałem na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.01.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Kilka razy tamtędy przejeżdżałem i przyznam, że zawsze mnie ta knajpka intrygowała, ale nigdy jakoś nie miałem okazji zagościć. Jakby co to jestem za. Chociażby z powodu tego fresku na elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.01.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Byłem dzisiaj w Łosi i uważam, że tamtejsza knajpa nadaje się na spotkanie. Zmieszczą się wszyscy chętni na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 17.01.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 A ja chwilowo z innej strony: od maja będzie mi potrzebna niania do Krupiej Wólki (międzu Zalesiem Górnym a Prażmowem). Raczej młoda i raczej na poziomie - 4-5 razy w tygodniu. Jeśli macie w tamtych okolicach kogoś sprawdzonego, to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts