Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

My tez jesteśmy chętni. Tzn. ja i moja żona.

Super miejsce,to za Żabieńcem, ale na dobrą pogodę.

Proponuję Starą Chatę w Górnym Zalesiu.Moge polecic z czystym sumieniem, fajna atmosfera na biesiady. Mogę dołączyć mapkę.

Sobota 22 stycznia jest ok.

Jesli się domówimy to zarezerwuję ten dzień.

Pozdrawiam

Witam

My tez jesteśmy chętni. Tzn. ja i moja żona.

Super miejsce,to za Żabieńcem, ale na dobrą pogodę.

Proponuję Starą Chatę w Górnym Zalesiu.Moge polecic z czystym sumieniem, fajna atmosfera na biesiady. Mogę dołączyć mapkę.

Sobota 22 stycznia jest ok.

Jesli się domówimy to zarezerwuję ten dzień.

Pozdrawiam

Tadzel, jak dla mnie to możemy się spotkac i w centrum Wawy, ja do domu jakoś metrem wrócę, ale reszta... (a zwłaszcza ci szczęśliwcy, którzy JUŻ mieszkają) ? Nie da się niestety spotkać w takim miejscu, żeby wszyscy mogli do domu wrócić na piechotę albo komunikacją miejską :sad:

Tadzel. Ja w odległości pozwalającej na dotarcie pieszo nie mam żadnej nawet najmniejszej knajpy. Do najbliższego sklepu spożywczego mam 1,5 km. Piwko wypiję sobie po spotkaniu już w domu :lol:

Abromba. Jako główny organizator musisz wybrać jakieś miejsce bo godzina już jest.

Macie racje że idealnego na takie spotkanie miejca niema. Może być spotkanie przy kawie a Ci co mają żony abstynentki z prawem jazdy mogą sobie pozwolić na piwko grzane.A pozostali wraz ze mną na sucho,oczywiście jeśli to spotkanie otwarte i będę mógł w nim uczestniczyć. Ja popieram na miejsce spotkania restauracje w Łosiu.

/-/ tadzel

+++

Uff, przed chwilą (no dobra, czterema godzinami) wróciłam z Augustowa.

"jako główny organizator" - Ha ha ha! Do wtorku zobowiązuję się zeksplorować miejsce spotkania w sobotę o 16. Żeby nie było cyrków z brakiem miejsc zgłaszajcie się (ja wiem, może na priva, po co zagęszczać Forum)!

Starą karczmę w Zalesiu znam, czasem tam wjeżdżam na obiad czy kawę po drodze na budowę, nie wiem tylko, czy dają jakiegoś grzańca. Atmosfera jest rzeczywiście świetna, tylko nie wiem czy w sobotę nie będzie żadnej imprezy. Jezier,tadzel i Martka, czy ta knajpa w Łosiu (róg północno zachodni skrzyżowania) jest OK? Nie za bardzo mi po drodze, może puścilibyście mi do wtorku telefon na priva - zaklepałabym miejsce (jeśli będziecie przejeżdżać, chyba, że macie telefonw notesie Demokratyczna większość popiera tę właśnie kandydaturę a ja nie mam aspiracji dyktatorskich :wink: