Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co do spotkania w sobotę. W Zalesiu od 19 jest zabawa karnawałowa, więc po dwóch godzinach by nas wyrzucili. Ale gra zespół "Dominos" jak ktoś jest fanem to zawiadamiam :wink:

Zaklepane ok. 10 - 15 miejsc w restauracji w Łosiu. Więcej osób też się zmieści. Tylko nie wystawcie mnie do wiatru!

Czyli : 22 stycznia, sobota, godz. 16.00 - ja na pewno juz będę, taka brunetka z ostrym wyrazem twarzy.

Miejsce:

05-504 Łoś

ul. Prażmowska 25

tel. (0-22) 727 0550 - na skrzyżowaniu trasy Piaseczno - Grójec i trasy na Złotokłos - na północno - zachodnim rogu (czyli jadąc z Piaseczna z prawej strony a do Piaseczna - z lewej.

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A po zamieszkaniu lista rzeczy do załatwienia i podreperowania/wykończenia nigdy się nie kończy.

Ale to już przyjemność.

Wczoraj wreszcie Powiatowy Inspektorat przesłał nam oficjalne powiadomienie o przyjęciu do użytkowania budynku. Myślę, że warto o takie pisemko wystapić, 8 PLN znaczek skarbowy + ksero powiadomienia o zakończeniu budowy.

woy

Nie chcę robić Martce konkurencji, ale jak ktoś w pobliżu będzie miał kilka taczek, to też chętnie odbiorę.

Glinę daje chętnie w zamian.

Teraz najistotniejsze: Widzimy się w sobotę w Łosiu, szczegóły znajdziecie wyżej. Trochę mnie martwi brak odzewu - na pewno będzie Jezier, TomaszM i Martka - jak pisałam zaklepanych jest 10 - 15 miejsc ale więcej osób też się zmieści. Impreza ma charakter otwarty i self-servisowy, więc nie powinno byc problemów organizacyjnych.

Tylko że im więcej nas przyjdzie, tym fajniej.

To kto jeszcze będzie?