abromba 18.01.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Co do spotkania w sobotę. W Zalesiu od 19 jest zabawa karnawałowa, więc po dwóch godzinach by nas wyrzucili. Ale gra zespół "Dominos" jak ktoś jest fanem to zawiadamiam Zaklepane ok. 10 - 15 miejsc w restauracji w Łosiu. Więcej osób też się zmieści. Tylko nie wystawcie mnie do wiatru! Czyli : 22 stycznia, sobota, godz. 16.00 - ja na pewno juz będę, taka brunetka z ostrym wyrazem twarzy. Miejsce: 05-504 Łoś ul. Prażmowska 25 tel. (0-22) 727 0550 - na skrzyżowaniu trasy Piaseczno - Grójec i trasy na Złotokłos - na północno - zachodnim rogu (czyli jadąc z Piaseczna z prawej strony a do Piaseczna - z lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 18.01.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Świetnie, zrobię wszystko żeby być (mimo że w moim typie są raczej blondynki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.01.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Trafię na pewno A wyglądam jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.01.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Tylko będziesz musiał mieć taki zamyślono-szlachetny wyraz twarzy, bo inaczej nie poznamy... No i kawałek choinki obsypanej śniegiem w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 18.01.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 no tak... Jeziera raczej wszyscy rozpoznają ( chyba, że zapuścił włosy lub wąsy ) natomiast reszta - na tzw. "czuja". Mam nadzieję, że będziemy mogli dotrzeć. Gohna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.01.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 W restauracji Pod Łosiem trzeba wejść na piętro. Tam jest dużo więcej miejsca niż na parterze. Proponuję zająć dużą ławę pod oknem po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 18.01.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Chyba właśnie piętro kobitka nam zaklepała. W piątek będę dzwonić jeszcze raz i ostatecznie dopinać szczególy. Ale chyba w sprawie tej ławy zadzwonię jutro. Grzańca mają, pytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario29 19.01.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Poszukuję geodety z uprawnieniami z Piaseczna/okolic do obsługi całości procesu przebudowy (mapa do celów projektowych, mapa inwentaryzacyjna po przebudowie etc). Najchętniej ktoś w bliskiej okolicy - preferencje dla tych z doświadczeniami na terenie Zalesie Górnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 19.01.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ja z powodzeniem współpracowałem (budowa pod Zalesiem G.) z geodetą Piotrem Cmielem 504100545. Ma biuro w Zgorzale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 19.01.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 My korzystamy z usług p. Świątka tel. 606886813. Mieszka to on chyba gdzies na Podkarpaciu, ale b. często jest w okolicy (Ustanów i Krupia Wólka). Nie było problemu z umówieniem się i był wyraźnie tańszy od podwarszawskich geodetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 19.01.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 no tak... Jeziera raczej wszyscy rozpoznają ( chyba, że zapuścił włosy lub wąsy ). Moje zdjęcie jest z poprzedniej zimy. Ostatnie miesiące budowy i pierwsze mieszkania strasznie mnie postarzały. Teraz jestem nie do poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 20.01.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 A po zamieszkaniu lista rzeczy do załatwienia i podreperowania/wykończenia nigdy się nie kończy.Ale to już przyjemność. Wczoraj wreszcie Powiatowy Inspektorat przesłał nam oficjalne powiadomienie o przyjęciu do użytkowania budynku. Myślę, że warto o takie pisemko wystapić, 8 PLN znaczek skarbowy + ksero powiadomienia o zakończeniu budowy. woy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 20.01.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 witajcie na kilka godzin przed piątkiem:) Może wiecie skąd wziąć gruz zeby ciut ułatwić sobie dojazd do działki? no drodze do mojej jeszcze trawa rośnie. Bedę wdzieczna za namiary - ta zielona droga jest dosyć długa - potrzeba dużo gruzu i hm... mógłby byc jak najtańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 21.01.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Jak na złość jak szukałem to nikt nie chciał mojego gruzu a teraz wysyp potrzebujących Jest jeszcze chętny w Jazgarzewie , któren przyjmie gruz. Nic tylko pozbywać się pobudowlanych zwałów. w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 21.01.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Woytku, No jak widzisz - jak mi chcieli dac to jeszcze nie miałam działki:) Ja kupiłam to wszyscy się pozbyli gruzu. I gdzie tu sprawiedliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 21.01.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Jak pogoda się utrzyma to biorę się do wczesnozimowego przekopywania działki pod trawnik, co wyciągnę z gruzu to Twoje, 2-3 taczki powinny się uzbierać w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 21.01.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 dobre i 2-3 taczki:)myślałam w prawdzie o 2-3 przyczepkach, ale hm.. jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 21.01.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Nie chcę robić Martce konkurencji, ale jak ktoś w pobliżu będzie miał kilka taczek, to też chętnie odbiorę. Glinę daje chętnie w zamian. Teraz najistotniejsze: Widzimy się w sobotę w Łosiu, szczegóły znajdziecie wyżej. Trochę mnie martwi brak odzewu - na pewno będzie Jezier, TomaszM i Martka - jak pisałam zaklepanych jest 10 - 15 miejsc ale więcej osób też się zmieści. Impreza ma charakter otwarty i self-servisowy, więc nie powinno byc problemów organizacyjnych.Tylko że im więcej nas przyjdzie, tym fajniej.To kto jeszcze będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 21.01.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Wszystkie znaki na niebie pokazują,że chyba będę./-/ tadzel+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 22.01.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 No a nas niestety nie będzie . Czeka nas dziś wizyta w szpitalu na Banacha - w roli odwiedzających. Wszystkim życzymy udanego spotkania a sobie aby następne odbyło się jak najszybciej. pozdrawiamy Gohna z przyległościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts