Whisper 22.01.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ja będę z moją Luśką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 22.01.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 ja nie przyjadęodkryto u mnie ropę w zatoce i mam perskie oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.01.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 ja nie przyjadę odkryto u mnie ropę w zatoce i mam perskie oko No to wyrazy współczucia... Żebyś się tylko jakiejś "Pustynnej Burzy" nie doczekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.01.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 No... to się spotkanie odbyło i było bardzo przyjemnie. Nie było nas specjalnie dużo (Tadzel z drugą połówką, Abromba z hmm... Abrombem i Abrombikiem, Jezier w czterech osobach, z czego dwie nie potrafiące jeszcze przeliczać stali potrzebnej na zbrojenia, Martka oraz Whisper z Luśką), ale spotkanie odbyło sie w atmosferze wzajemnego zrozumienia, pogłębiania wiedzy budowlanej oraz wymiany doświadczeń. Jezier, Abromba, może jakieś zdjęcie byście wkleili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 22.01.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 A co to znaczy ta "Abromba z hmm... Abrombem i Abrombikiem"? Bo chyba nie byłam podejrzewana o bycie mężczyzną?? A może Pan Abromb był taki "Hmm..." http://foto.onet.pl/upload/14/13/_409253_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 22.01.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 No właśnie, wpuścić Pana Abromba do mojego postu, wkleił jedno zdjęcie i wysłał w połowie. Powyżej są sami Forumowicze, nie będąc upoważniona do ujawniania ich wizerunków nie napiszę kto jest kim. Tak łapiąca się za skronie to ja.A oto nasze pociechy:http://foto.onet.pl/upload/12/97/_409249_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.01.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 A co to znaczy ta "Abromba z hmm... Abrombem i Abrombikiem"? Bo chyba nie byłam podejrzewana o bycie mężczyzną?? A może Pan Abromb był taki "Hmm..." Było "hmmmm... ", bo zastanawiałem się, jak nazwać dwóch mężczyzn Twojego życia A co do Pana Abromba to ma fajny aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 23.01.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Wszystkim co zaszczycili spotkanie grupy w Łosiu serdeczne dzięki za niezwykle udany wieczór z miłą atmosferą składają Tadzel z drugą połowąCzekamy na następne spotkanie./-/ tadzel+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 23.01.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Sorry Tadzel że nie ma Was na zdjęciu, ale szanowny małżonek sobie przypomniał o aparacie dopiero pod sam koniec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 23.01.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Nie ma sprawy.Na moim komputrze załączone wyżej zdjęcia to tylko czarna noc.Także myśle ze przy tym oswietleniu to by mnie i tak nie było widać. Pozdrawiam i zycze sukcesów przy dalszej budowie./-/ tadzel+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.01.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Zastanawiam się, czy Jezier nie złapał Tadzela na swoich zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.01.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 http://www.republika.pl/jezier/spotkanie1.jpghttp://www.republika.pl/jezier/spotkanie2.jpgNo to wklejam dwie fotki tak jak obiecałem. Było fajnie i mam nadzieję niedługo powtórzymy w większym gronie. Może na świerzym powietrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 25.01.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Przepraszam, że się nie pojawiłem. W ostatniej chwili wyskoczył wyjazd. Żałuję bardzo (na zdjątkach wygląda, że atmosfera była super!) i obiecuję poprawę za następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.01.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Abromba, może powiesz kto był kto na zdjęciach? Nie zgodzi się... prawniczka z niej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 25.01.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 na pierwszym z łapami w górze to ja tadzel, zajełem pół fotki./-/ tadzel+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 25.01.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 A ten wydatny nos z profilu to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.01.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Znaczy się na wszelki wypadek każdy mówi o sobie? Taki łysy to Król Wilczomlecza, Whisper znaczy się. Koło Whispera nieodmiennie Luśka. Wiem też, kim są pozostałe osoby, ale nie powiem Poza ty, Abrombo droga, wydatny nos z profilu jest MÓJ. Zaskarżę Cię za przywłaszczenie nosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 25.01.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 To ja powiem A pozostałe osoby, które się nie przyznały do tego to Kasia moja żona (nosi Dominika), Martka (w siwym swetrze), chmm głupio mi bo zapomniałem imienia żona Tadzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 27.01.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 To ja zmienie temat potrzebuje barakowozu/ przyczepy/ starego wagonu/ przenosnej chlewni czy innego pomieszczenia dla ekipy budowlanej na wiosne (tak +/- 5 osob). moze ktos z was juz nie potrzebuje albo ma sasiada ktory zastanawia sie co z czyms takim zrobic? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 27.01.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Kochani Inwestorzy !No to zapadamy w zimowy sen.Aby do wiosny. Pa Pa./-/ tadzel+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts