Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani serdecznie zapraszamy na spotkanie grupy warszawskiej, które odbędzie się 6 lutego (niedziela) w pubie Lolek na Polach Mokotowskich. Spotykamy się o godz. 14:00. Hasło: domek. Serdecznie zapraszamy wszystkich forumowiczów z rodzinami. Psy też mile widziane. W Lolku od godziny 15 - organizowane są konkury i gry dla dzieci.

opal

ps. dajcie znać w grupie warszawskiej kto będzie.

Za chwilę, mam nadzieję, będziemy budować w Lesznowoli. Będziemy tzn. żona, córka, nasze dwie kotki i ja. Chętnie poznamy doświadczenia okolicznych inwestorów i podzielimy się własnymi, jak już będziemy je mieli. Że jesteśmy nowi i w temacie budowlanym i na forum, to poproszę o kilka wskazówek jak współpracować "w Piasecznie i okolicach".

Jak się zorientowałem, "Piaseczno i okolice" to aktualnie 15-stronicowy wątek, na którym można znaleźć i coś o cenach koparek i coś o spotkaniach. Jak się w tym wszystkim poruszać? Śledzić wszystkie nowe posty? Czy jest możliwość wyodrębnienia postów aktulanych, powiedzmy od 1 września ub. roku?

Nie sprawdziłem jeszcze możliwośći forumowej wyszukiwarki w ramach jednego wątku, ale moje dotychczasowe doświadczenia z tym narzędziem nie są najlepsze.

Pozdrowienia od Wodzów

Witam, czy ktoś mógłby polecić dobrego parkieciarza, lub całą ekipę parkieciarzy, do ułożenia drewna egzotycznego i parkietu przemysłowego?

Liczę na sąsiadów z okolic Piaseczna :D .

Pan Waldek Simon 0604447115. U mnie układał niedawno dąb, w różnych rozmiarach, w tym deski długie na 70-140 cm, dość trudny materiał. Sprawdził się w tej robocie b.dobrze i widać, że wie o co chodzi w parkietach. Ale nie wiem ile ma doświadczenia z egzotykami.

witam wwszystkich zdrowych

Niestety nie moglismy być na spotkaniu w Lolku.pomór straszny.

Przepraszamy,ale nadrobimy to kiedyś.

Obecnie poszukujemy kierownika budowy.Niedrogiego oczywiście.

Nadal mamy kłopot z wyborem firmy sprzedającej gaz z butli. Czy ktoś pomoże.

Pamietajcie o profilaktyce.

Nas grypa dopadła. Fe

Jaskoz, musisz niestety przekopać się przez wszystkie tematy o gazie. My weszliśmy w BP - cenę mieli porównywalną z Gaspolem i Orlenem, ale jakos mniej osób na nich psioczy. U nas istotna też była długość rury między samochodem i zbiornikiem - zdecydowanie zależało nam na postawieniu zbiornika za domem a BP ma 50 m. Najtańszy jest Progas (dużo) ale jakoś baliśmy się w nich wchodzic - bo nie znaliśmy osobiście nikogo, kto ich ma. Na razie w BP mieliśmy jedno tankowanie (to promocyjne) . Jak będzie dalej - zobaczymy.

Gdzie się budujesz?