Jezier 27.01.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Tadzel. Wiosna już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario29 27.01.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Tadzel. Wiosna już niedługo Ty się nie wygłupiaj... Ja jeszcze w proszku a w jeden sezon chcę skończyć Jeszcze zima - jeszcze zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Kochani serdecznie zapraszamy na spotkanie grupy warszawskiej, które odbędzie się 6 lutego (niedziela) w pubie Lolek na Polach Mokotowskich. Spotykamy się o godz. 14:00. Hasło: domek. Serdecznie zapraszamy wszystkich forumowiczów z rodzinami. Psy też mile widziane. W Lolku od godziny 15 - organizowane są konkury i gry dla dzieci. opal ps. dajcie znać w grupie warszawskiej kto będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 30.01.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Jak do tego pabu sie dojeżdza ?/-/ tadzel+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.01.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 tadzel. Tutaj masz ich stronę internetową:http://lolekpub.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Przypomnienie o spotkaniu grupy warszawskiej Spotykamy się 6 lutego (niedziela) w pubie Lolek na Polach Mokotowskich o godz. 14:00. Hasło: domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskoz 03.02.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 witam!czy ktoś z was mógłby mi doradzić/ w tym gąszczu ofert/, która z firm ma najlepsze warunki podłączenia gazu płynnego? Jest tyle zawiłości, że trudno się połapać. Jeśli ktoś z perspektywy czasu może doradzić to poproszę.czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 04.02.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam wszystkich, zamierzam wystartować z budową na wiosnę, obecnie jestem na etapie zbierania papierów do pozwolenia na budowę. Mój kawałek miejsca na ziemi leży w Ustanowie. Jeśli możecie polecić solidnych wykonawców to chętnie przyjmę wszelkie namiary. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 04.02.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Za chwilę, mam nadzieję, będziemy budować w Lesznowoli. Będziemy tzn. żona, córka, nasze dwie kotki i ja. Chętnie poznamy doświadczenia okolicznych inwestorów i podzielimy się własnymi, jak już będziemy je mieli. Że jesteśmy nowi i w temacie budowlanym i na forum, to poproszę o kilka wskazówek jak współpracować "w Piasecznie i okolicach". Jak się zorientowałem, "Piaseczno i okolice" to aktualnie 15-stronicowy wątek, na którym można znaleźć i coś o cenach koparek i coś o spotkaniach. Jak się w tym wszystkim poruszać? Śledzić wszystkie nowe posty? Czy jest możliwość wyodrębnienia postów aktulanych, powiedzmy od 1 września ub. roku? Nie sprawdziłem jeszcze możliwośći forumowej wyszukiwarki w ramach jednego wątku, ale moje dotychczasowe doświadczenia z tym narzędziem nie są najlepsze. Pozdrowienia od Wodzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 04.02.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Jaskoz: wpadnij w niedzielę do Lolka, to przy piffku pogadamy, bo gaz płynny to taka długa historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkep 07.02.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Sasiedzi drodzy !macie inspektora godnego polecenia?bede wdzieczny za namiar na priv / maildziekuje i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 09.02.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Trudno jakoś spotkać orłów i orlice z grupy Piaseczyńskiej na CZAT'cie.Nie korzystacie z tej formy do dyskusji?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.02.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 tadzel. Ja tam często zaglądam, ale nie zawsze mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena maciek 13.02.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Witam, czy ktoś mógłby polecić dobrego parkieciarza, lub całą ekipę parkieciarzy, do ułożenia drewna egzotycznego i parkietu przemysłowego? Liczę na sąsiadów z okolic Piaseczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 13.02.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Ja niestety dopiero będę testować i to w tradycyjnym dębie, więc nie pomogę.Jak już podłoga to i przeprowadzka niedługo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 14.02.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witam, czy ktoś mógłby polecić dobrego parkieciarza, lub całą ekipę parkieciarzy, do ułożenia drewna egzotycznego i parkietu przemysłowego? Liczę na sąsiadów z okolic Piaseczna . Pan Waldek Simon 0604447115. U mnie układał niedawno dąb, w różnych rozmiarach, w tym deski długie na 70-140 cm, dość trudny materiał. Sprawdził się w tej robocie b.dobrze i widać, że wie o co chodzi w parkietach. Ale nie wiem ile ma doświadczenia z egzotykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskoz 15.02.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 witam wwszystkich zdrowychNiestety nie moglismy być na spotkaniu w Lolku.pomór straszny.Przepraszamy,ale nadrobimy to kiedyś.Obecnie poszukujemy kierownika budowy.Niedrogiego oczywiście.Nadal mamy kłopot z wyborem firmy sprzedającej gaz z butli. Czy ktoś pomoże.Pamietajcie o profilaktyce. Nas grypa dopadła. Fe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 16.02.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Jaskoz, musisz niestety przekopać się przez wszystkie tematy o gazie. My weszliśmy w BP - cenę mieli porównywalną z Gaspolem i Orlenem, ale jakos mniej osób na nich psioczy. U nas istotna też była długość rury między samochodem i zbiornikiem - zdecydowanie zależało nam na postawieniu zbiornika za domem a BP ma 50 m. Najtańszy jest Progas (dużo) ale jakoś baliśmy się w nich wchodzic - bo nie znaliśmy osobiście nikogo, kto ich ma. Na razie w BP mieliśmy jedno tankowanie (to promocyjne) . Jak będzie dalej - zobaczymy.Gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 16.02.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 witam Ambromba.czy rzeczywiscie progaz lub BP jest tanszy od orlenu ktory proponuje propan-butan .Właśnie przymierzam się do takiej inwestycji idlatego jestem ciekaw tych zagadnien./-/ tadzel+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 16.02.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Nie pisałam, że BP jest tańszy - ceny startowe były porównywalne - chyna ok. 1600 zł. Progas oscylował koło 1200 ( zbiornik, podłączenie do budynku i wszelakie opłaty inicjacyjne - bez tankownia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts