dzabij 30.01.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja kupowałem piaski itp. w Suchodole za Tarczynem, telefon 504 120 151. Zdaje sie że mają humus po 450 za Man'a 3 osiowego (piachu wchodzi 16-17 ton). Piasek do murowania po 450 a podsyp po 350. Ewentualnie BT-Beton z Komornik'ów, ale nie wiem czy mają humus. Pzdr Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 30.01.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Jak dla mnie drogo. Czekałam aż będą robili w okolicy wykopy i wtedy można było się dogadać i kupić taniej Ale do tego trzeba czasu i okazji No ja nie wiem czy tak drogo. Jak się dowiadywałem to wszędzie chcileli po 450 pln , a co poniektórzy 600pln za 30 ton.Zależy jeszcze co Ci przywiozą. Bo jak będziesz miała taniej to dostaniesz samą gline tak jak mój sąsiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 30.01.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Otóż to. Tak to będę mógł czekać ruski rok, a fundament trzeba zaypać z dwóch stron i iść dalej. Może ktoś jeszcze ma jakieś propozycje, z kims współpracował? pozdr. St. Hm..jest zima to nie wiem czy tka pójdziesz dalej bardzo. W dodatku dziś jest + a jutro - i to taka pogoda Panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 31.01.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 No i czekam na tę zimę i czekam i się doczekać nie mogę. A wszyscy dookoła budują i pną się do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 31.01.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 No i czekam na tę zimę i czekam i się doczekać nie mogę. A wszyscy dookoła budują i pną się do góry. Widzisz, nie jesteś sam. Ja też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 31.01.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Czy może ktoś podzielić się namiarem na dobry , niedrogi tartak w celu zamówienia drewa na więźbę oraz desek do krycia dachu ? Najlepiej Piaseczno i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 31.01.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 No właśnie. I to mnie denerwuje. Czas leci, ceny idą w górę a jak będe miał wszystko czego potrzeba do wznowienia to się zrobi zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.01.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Czy może ktoś podzielić się namiarem na dobry , niedrogi tartak w celu zamówienia drewa na więźbę oraz desek do krycia dachu ? Najlepiej Piaseczno i okolice. Kupowalam pod Tarczynem , przy drodze po lewej jadac z Piaseczna. Tuz przed Krakowskimi. Terminy dotrzymane , wszystko 1 klasa. Moge polecic z czystym sumieniem. No i Pani w biurze , ktora obsluguje klientow Moj lubil tam jezdzic Zimy chyba juz nie bedzie , wiec sie bierzcie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 31.01.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Czy może ktoś podzielić się namiarem na dobry , niedrogi tartak w celu zamówienia drewa na więźbę oraz desek do krycia dachu ? Najlepiej Piaseczno i okolice. Kupowalam pod Tarczynem , przy drodze po lewej jadac z Piaseczna. Tuz przed Krakowskimi. Terminy dotrzymane , wszystko 1 klasa. Moge polecic z czystym sumieniem. No i Pani w biurze , ktora obsluguje klientow Moj lubil tam jezdzic Zimy chyba juz nie bedzie , wiec sie bierzcie do roboty Super dzięki a nie pamiętasz może nazwę tego tartaka ? Czy w Łośu skeca się w prawo w drogę 876 na Tarczyn w stronę Alei Krakowskiej ? Po drodze są miejscowości Ruda i Józefowice mniej więcej , to bliżej której ? Ps. Sorki że tak pytam ale nie jeżdze tam zazwyczaj więc nie chciałbym mieć problemów z trafieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.01.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Adam Jedzie sie dokladnie jak piszesz.To chyba sa nawet Jozefowice , albo Komorniki.Sklad nazywa sie Agat.U nich na podworku jest wystawka dachowki.Innego nie ma w tym miejscu , nie mozna nie zauwazyc. Po drodze mozesz zapytac w Cermacie , bedziesz mial po prawej , widac z daleka duzy sklad.Chyba zaczeli ze soba konkurowac i moze majadobre ceny.Ci jak mowia ,ze cos bedzie i po ile to bedzie.Smialo mozna dac im zaliczke , w Agacie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 31.01.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Adam Jedzie sie dokladnie jak piszesz. To chyba sa nawet Jozefowice , albo Komorniki. Sklad nazywa sie Agat. U nich na podworku jest wystawka dachowki. Innego nie ma w tym miejscu , nie mozna nie zauwazyc. Po drodze mozesz zapytac w Cermacie , bedziesz mial po prawej , widac z daleka duzy sklad. Chyba zaczeli ze soba konkurowac i moze majadobre ceny. Ci jak mowia ,ze cos bedzie i po ile to bedzie. Smialo mozna dac im zaliczke , w Agacie tez. Dziękuję Bardzo. teraz już zapewne trafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 31.01.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 No i czekam na tę zimę i czekam i się doczekać nie mogę. A wszyscy dookoła budują i pną się do góry. Widzisz, nie jesteś sam. Ja też czekam Tia. U mnie to samo. Postanowiłem czekać do marca a teraz każdego dnia mnie kraw zalewa, jak widzę, że już kończą domy zaczynane na jesieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 31.01.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witam w klubie, ale zawsze można napić się piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 31.01.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Czy może ktoś podzielić się namiarem na dobry , niedrogi tartak w celu zamówienia drewa na więźbę oraz desek do krycia dachu ? Najlepiej Piaseczno i okolice. Ewentualnie ja kupowałem deski przy al. Krakowskiej ale bliżej Magdalenki, w Łazach. Duży skład po prawej stronie jadąc do Warszawy. Ceny były ciut niższe niż w Agat'cie - ale to było w 09/2007. Pzdr Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 31.01.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Ale jak Ty dawałeś 20cm styro na BK, to ile chcesz dać na 4x zimniejszą ceramike? Nie ma zimnego materiału. Zimność materiału to jego przepuszczalność cieplna. Każdy jest w jakimś stopniu izolatorem. Nie wiem, jak o tym myśli Jezier, ale wg mła, 20cm styropianu, to dość do ocieplenia czegokolwiek - nawet lodu . Dziękuję za oświecenie. Od razu czuję się mądrzejszy. Bo do tej pory myślałem, że BK wydziela ciepło i dlatego się o nim mówi, że ciepły. Teraz już wiem, że tylko styropian wydziela ciepło. Thx my master. 20cm to dość lub za mało - zależy, co chcesz osiągnąć. Jest wielu, którzy twierdzą, że 10 to świat i ludzie. Po to wprowadza się te certifikaty - żeby głupotę wyplenić. A Twoje uwagi o _eurokołchozie_ to chyba najbardzie niemądre rzeczy, jakie napisałeś na tej liście. Nie chce mi się jednak pisać wielkiej epistoły. Nie na to tu mniejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 31.01.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Pomocy mi trzeba grupo. Szukam tynkarzy z agregatem do tynkow CW z wolnymi terminami. Do zrobienia sporo metrow dlatego agregat. PozdrawiamZonzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.01.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Pomocy mi trzeba grupo. Szukam tynkarzy z agregatem do tynkow CW z wolnymi terminami. Do zrobienia sporo metrow dlatego agregat. Pozdrawiam Zonzi U moich sasiadow robili z agregatu CW ale nie pojde nawet pytac o telefon bo calkiem do ..upy te tynki im wyszly Dzabij Mi na Krakowskich jak pytalam o cene drzewa na wiezbe, podali tak z 30% wiecej niz Agat. Pewnie jak sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 31.01.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Zonzi Cementowo wapienne z agregatu robili u Baroziego z naszej grupy. Z tego co wiem był zadowolony. Mam telefon, więc wysyłam na priva. Ale nie korzystałam z tej ekipy, tylko innej -"ręcznej". Więc przy dużej ilości metrów -to by im trochę zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 31.01.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 No i czekam na tę zimę i czekam i się doczekać nie mogę. A wszyscy dookoła budują i pną się do góry. Widzisz, nie jesteś sam. Ja też czekam Tia. U mnie to samo. Postanowiłem czekać do marca a teraz każdego dnia mnie kraw zalewa, jak widzę, że już kończą domy zaczynane na jesieni... A u mnie sąsiedzi też zrobili sobie przerwę także nie jestem sam , a Ty też nie jesteś sam w naszej całej Piaseczyńskiej społeczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.01.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A u mnie sąsiedzi też zrobili sobie przerwę także nie jestem sam , a Ty też nie jesteś sam w naszej całej Piaseczyńskiej społeczności. mam nadzieje, ze chociaz materialy zgromadziliscie. Dzisiaj rano podali info o wzroscie cen stali (10%), naklada sie jeszcze wzrost cen energii elektrycznej, a co za tym idzie wzrost ... wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts