tadzel 04.03.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Coli "Czy ktos mnie poratuje namiarami na ekipe od ocieplenia poddasza. Bardzo prosze"Zadzwon pod ten nr.0606741942 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.03.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ostatnio interesowałam się chemią budowlaną. W internecie mam przegląd różnych specyfików, gorzej wygląda kontrontacja z rzeczywistością. Najczęściej jest jeden specyfik (chodziło o kleje bitumiczne na zimno), ale akurat nie taki którego szukam. Kto może polecić mi w Warszawie lub okolicach sklepy/składy/hurtownie z bogatszym asortymentem chemii budowlanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 04.03.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Może Bartycka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.03.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 good idea! Bardzo nie lubię tam chodzić - męczy mnie mnogość i powtarzalność stoisk. Ale jak trza to trza - dzień urlopu, dobrze, że jedzenia ze sobą brać nie trzeba. I jakby było mało jest jeszcze Kłobucka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flamenco108 04.03.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jest też firma na Burakowskiej, gdzie można kupić różne bitumiczne mazidła, ale zapomniałem nazwy. Wjeżdżając od Powązkowskiej brama zaraz przed okienkiem piekarni, po lewej.LINK-google_maps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 04.03.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 W Platformie na Puławskiej mają produkty firmy Izohan, spory wybór mazideł bitumicznych. Mają też SIKA i jeszcze kilka innych firm. Przy okazji można podjechać. Czasami nawet uda się dodzwonić. Pzdr Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 04.03.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Między 200 a 300 zł To taniej wychodzi hotel w Centrum ... moze nie tej klasy co Le Regina, ale sniadanie rano podadza Do nas z Mokotowa 70 - 80. Albo forumowa zrzutka na wynajem mieszkanka w centrum. Jakby sie wszyscy zebrali to mniej niż stówa/mies. powinno wystarczyć. Potem tylko ustalić grafik kto kiedy imprezuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 04.03.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Zuber wy tu panie dzieju balujecie grafiki chcecie ustalać a tu podaja ile dzieci w polsce głodnych chodzi. Czyżby były to dzieci tych co balują. No to pamiętajcie o karze boskiej. Oj panie co to za czasy ludzie ze wsi na balowanie do Warszawy jeżdżą, świat się przewraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.03.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 tadzel, dlaczego tylko balowanie może być przyczyną późnego powrotu na wieś? A jak się trafi opóźniony przylot lub pociąg, który akurat według rozkładu jest na Centralnym o pierwszej w nocy? Może od razu na kolanach do Częstochowy a dopiero potem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.03.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jezier-jestem strasznie ciekawa tej informacji, że pracujemy w jednej firmie Taki mały koncern i się nawet nie spotkaliśmy jeszcze A może siedzimy biurko w biurko i znamy się tylko wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 04.03.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Coli "Czy ktos mnie poratuje namiarami na ekipe od ocieplenia poddasza. Bardzo prosze" Zadzwon pod ten nr.0606741942 niestety nie sa chetni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.03.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 coli, jak mnie pamiec nie myli, kidys wyylalam Ci namiary na moich. I co? Zajeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.03.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A ja nie mam poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 04.03.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 MS przepraszam ale ja odróżniam podróżnych o imprezowników.Czytasz chyba ze na zmiane prowadza samochód czyli sa po szampanku. A podrózny wysiada zpociagu i wsiada do swojego autka .Taze ta kara boska nie dotyczyła podróznych.POdono jak sie pociag z póznia bierzesz azswiadczenie i PKP zwraca ci koszt taksówki. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 04.03.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mam jeszcze lepszy pomysł co do opłat za taksówki Zamiast wynajmować mieszkanie w Wawie, płacić sporo za taxi zacznijmy balować w naszych okolicach ( sezon idzie) a znajomych z W-wy ściągnąc do nas-niech oni się martwią jak wrócić Jest nas tyle ze spokojnie od maja do września-października do W-wy jeździć nie musimy ( na balety oczywiście). Jedna osoba na imprezie jest kierowcą i rozwozi wszystkich do domu a jakby co to i namiot można rozstawić w ogródku i przenocować. Dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manekineko 04.03.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jezier-jestem strasznie ciekawa tej informacji, że pracujemy w jednej firmie Taki mały koncern i się nawet nie spotkaliśmy jeszcze A może siedzimy biurko w biurko i znamy się tylko wirtualnie hmm chyba jednak nie, ale usilowalam wyslać Ci maila typując Cię w intranecie i niestety nie mogę tego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 04.03.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 szanowna pani Betsi do tej pory z postów znałem pania jako cięzko pracująca kobiete co to zadnej pracy sie nie boi. A tu patrz. Co to kolanka przestały boleć po ostatniej operacji na poddaszu? Już nózki rwą sie do tanczenia. Nie da rady, za pasem wiosna i trzeba będzie kopać ogródek. A więc zadnych balów.No, co najwyżej mały raucik w restauracji w Łosiu. Ci z wawki lubia folklor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 tadzel Ty sie nie wymadrzaj , tylko szykuj impreze na sobote. Wpadamy z dziewczynami przed zmrokiem. Ja z psem bede , mam nadzeje , ze Zuber ostrzezenia nie zrobi , znaczy nie powie jaki jest niebezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 04.03.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 RRMI ale mnie nastraszyłaś, już wchodze na stronke tanich lini lotniczych i bukuje bilecik do Paryża.Tam weekend będzie mnie kosztował taniej niż najazd pięknych dam ze grożnymi potworami.Chociaż może mniej bym sie bał tych potworów niż tego że jakbyście mnie zobaczyły to omdlenia są pewne. A wieć kłopoty takie że nie daj Bożę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryczekelektryczek 04.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Systemy alarmowe - druga połowa marca instalacje na mazowszu. ceny konkurencujne wiozę ze sobą ze sląska. [email protected] Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts