Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ostatnio interesowałam się chemią budowlaną. W internecie mam przegląd różnych specyfików, gorzej wygląda kontrontacja z rzeczywistością.

Najczęściej jest jeden specyfik (chodziło o kleje bitumiczne na zimno), ale akurat nie taki którego szukam.

Kto może polecić mi w Warszawie lub okolicach sklepy/składy/hurtownie z bogatszym asortymentem chemii budowlanej?

Między 200 a 300 zł :evil: :cry:

To taniej wychodzi hotel w Centrum ... moze nie tej klasy co Le Regina, ale sniadanie rano podadza ;)

Do nas z Mokotowa 70 - 80.

Albo forumowa zrzutka na wynajem mieszkanka w centrum.

Jakby sie wszyscy zebrali to mniej niż stówa/mies. powinno wystarczyć.

Potem tylko ustalić grafik kto kiedy imprezuje :wink:

Zuber wy tu panie dzieju balujecie grafiki chcecie ustalać a tu podaja ile dzieci w polsce głodnych chodzi. Czyżby były to dzieci tych co balują. No to pamiętajcie o karze boskiej. Oj panie co to za czasy ludzie ze wsi na balowanie do Warszawy jeżdżą, świat się przewraca.

tadzel, dlaczego tylko balowanie może być przyczyną późnego powrotu na wieś?

A jak się trafi opóźniony przylot lub pociąg, który akurat według rozkładu jest na Centralnym o pierwszej w nocy?

Może od razu na kolanach do Częstochowy a dopiero potem do domu.

MS przepraszam ale ja odróżniam podróżnych o imprezowników.Czytasz chyba ze na zmiane prowadza samochód czyli sa po szampanku. A podrózny wysiada zpociagu i wsiada do swojego autka .Taze ta kara boska nie dotyczyła podróznych.POdono jak sie pociag z póznia bierzesz azswiadczenie i PKP zwraca ci koszt taksówki. Jest OK.

Mam jeszcze lepszy pomysł co do opłat za taksówki :lol:

Zamiast wynajmować mieszkanie w Wawie, płacić sporo za taxi zacznijmy balować w naszych okolicach ( sezon idzie) :wink: a znajomych z W-wy ściągnąc do nas-niech oni się martwią jak wrócić :roll:

Jest nas tyle ze spokojnie od maja do września-października do W-wy jeździć nie musimy ( na balety oczywiście). Jedna osoba na imprezie jest kierowcą i rozwozi wszystkich do domu a jakby co to i namiot można rozstawić w ogródku i przenocować.

Dobry pomysł? :wink:

Jezier-jestem strasznie ciekawa tej informacji, że pracujemy w jednej firmie 8)

Taki mały koncern i się nawet nie spotkaliśmy jeszcze :wink: A może siedzimy biurko w biurko i znamy się tylko wirtualnie :lol:

hmm chyba jednak nie, ale usilowalam wyslać Ci maila typując Cię w intranecie i niestety nie mogę tego zrobić :-?

szanowna pani Betsi do tej pory z postów znałem pania jako cięzko pracująca kobiete co to zadnej pracy sie nie boi. A tu patrz. Co to kolanka przestały boleć po ostatniej operacji na poddaszu? Już nózki rwą sie do tanczenia. Nie da rady, za pasem wiosna i trzeba będzie kopać ogródek. A więc zadnych balów.No, co najwyżej mały raucik w restauracji w Łosiu. Ci z wawki lubia folklor.

RRMI ale mnie nastraszyłaś, już wchodze na stronke tanich lini lotniczych i bukuje bilecik do Paryża.Tam weekend będzie mnie kosztował taniej niż najazd pięknych dam ze grożnymi potworami.

Chociaż może mniej bym sie bał tych potworów niż tego że jakbyście mnie zobaczyły to omdlenia są pewne. A wieć kłopoty takie że nie daj Bożę.