tadzel 20.03.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Tak wygłąda, że Jezier rozpoczął obrzydzanie nam chałup /lub jak kto woli rezydencji/ na wsi. Wyciąga same minusy. Podłamał sie chłop. Jak by mu tu pomóc ? Może wiosna go podleczy. Jezierku nie łam się bedzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 20.03.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Mario29. Prosze wziąść pod uwagę, ze Tarczyn staje się modniejszy od Konstancica. Oczywiście jest to nasza zasługa. To my go tak promujemy licząc,że cena naszych działek pojdzie w góre. Zalesie to jest gdzies koło Tarczyna, nie prawdaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.03.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Warszawa jest gdzieś koło Tarczyna. Chyba na północ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.03.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 A czy nazwa grupy nie brzmi głupio? Okolice Piaseczna hehe. Nie lepiej by brzmiały okolice Tarczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.03.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Aaa... przypomniało mi się. Pozdrowienia dla pasażerów zielonego samochodu marki i rejestracji wiadomej, zawierającego ekipę w składzie: - Pan Abromb (kapitan) - Pani Abromba (drugi pilot) - Panicz Abrombiątko (śpiący z tyłu). Dzisiaj (niedziela), przed 18tą, Puławska w strone Centrum na wysokości Królikarni. Nie trąbiłem, bo nie chciałem Wam dzieciaka budzić, ale na światłach stałem obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.03.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 A czy nazwa grupy nie brzmi głupio? Okolice Piaseczna hehe. Nie lepiej by brzmiały okolice Tarczyna? Ja jestem za grupą tarczyńsko-piaseczyńską Taki mały ukłon w strone tych, co się na prowincji (to znaczy dalej od Tarczyna) budują... Kto jest za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.03.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Widzieliście w jaką wielką rzekę zmieniła się Jeziorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.03.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Tak wygłąda, że Jezier rozpoczął obrzydzanie nam chałup /lub jak kto woli rezydencji/ na wsi. Wyciąga same minusy. Podłamał sie chłop. Jak by mu tu pomóc ? Może wiosna go podleczy. Jezierku nie łam się bedzie lepiej. Tadzel ja się nie martwię. Wyciągam minusy bo życie na wsi je posiada. Plusy łatwiej znaleźć na forum. Zresztą nawet jeśli sprzedam dom to zyskam na tym naprawdę sporo. W ciągu dwóch lat na tej inwestycji byłbym do przodu ok 100 tys. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 20.03.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Jezier nie bierz tak odrazu wypowiedzi na serio. Troche pisałem zeby rozruszac towarzystwo. O minusach też wiem / chociażby dzis jak przemierzałem błoto na mojej ekologicznej drodze/. Ale czy nie lepiej pisac o plusach. A propo. to przed wojna ta II to w warszawie było tak. Jak byłeś włascicielem gruntu to byłeś Obywatelem Warszawy a jak nie miałeś notarialnej działeczki to byłeś Mieszkancem. Tak przez analogie to teraz jesteś OBYWATELEM a możesz zpowrotem zostać sie mieszkancem. Pomysł czy warto tracić ten tytuł. OBYWATEL GMINY TARCZYN to brzmi dumnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 20.03.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Whispel popieram w calej rozciagłosci nowa nazwe grupy z tą uwaga o rozszerzeniu o prowicje. Proponuje nazwe. GRUPA KRÓLEWSKIEGO MIASTA TARCZYN I OKOLIC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.03.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Whispel popieram w calej rozciagłosci nowa nazwe grupy z tą uwaga o rozszerzeniu o prowicje. Proponuje nazwe. GRUPA KRÓLEWSKIEGO MIASTA TARCZYN I OKOLIC. No, z tym królewskim miastem to już Cię trochę poniosło Nie wiem czy wiesz, że Tarczyn jest miastem dopiero od dwóch chyba lat (po stukilkudziesięcioletniej przerwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.03.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Widzieliście w jaką wielką rzekę zmieniła się Jeziorka? Nie, ale podziwiałem rozlewiska Tarczynki. Też robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.03.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Wkleję zdjęcia jeszcze dzisiaj ale wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 20.03.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 To jest wiadomosc tylko dla wtajemniczonych. Nie nalezy jej rozpowszechniać. A przymiotnik królewskie pocjodzi od tego ze to król dał z godę na to miasto dwu ulicowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.03.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Wkleję zdjęcia jeszcze dzisiaj ale wieczorem To chyba za chwilę, bo juz wieczór mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.03.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Jeziorka dzisiaj: http://www.republika.pl/jezier/jeziorka3.jpghttp://www.republika.pl/jezier/jeziorka1.jpghttp://www.republika.pl/jezier/jeziorka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.03.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Jeszcze wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.03.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Jeszcze wieczór? Oj wieczór... Wielki Brat jest pod wrażeniem... Nie wygląda to na Jeziorkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 20.03.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Aaa... przypomniało mi się. Pozdrowienia dla pasażerów zielonego samochodu marki i rejestracji wiadomej, zawierającego ekipę w składzie: - Pan Abromb (kapitan) - Pani Abromba (drugi pilot) - Panicz Abrombiątko (śpiący z tyłu). Dzisiaj (niedziela), przed 18tą, Puławska w strone Centrum na wysokości Królikarni. Nie trąbiłem, bo nie chciałem Wam dzieciaka budzić, ale na światłach stałem obok Tak, to my. Jechaliśmy z Krzychem okrężną drogą na ostry dyżur laryngologiczny Znów antybiotyk. Werdykt pani doktor: koniec ze żłobkiem. A tak chcieliśmy faceta rozwijać społecznie... Cała nadzieja w małych Jezierzętach. A co do zmiany nazwy grupy to PROTESTUJĘ!!!! Secesjoniści się znależli Zaraz się spróbuję zrewanżować moimi rozlewiskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 20.03.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Hej, hej okolice Piaseczna! Przypominam się jeszcze raz.Polecicie hurtownie i składy w okolicy?A ekipę do stanu surowego? Byłoby super! Jedynie Jezier jak dotąd wskazał na hurtownię w Starej Iwiecznie. Serdeczne dzięki. Pozdrowienia. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts