tadzel 13.03.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Amber "skonczy sie podgladactwo " szkoda bo widoki były przednie. Mia mia._________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 13.03.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Cos sie u nas wiosennie ruszylo. Obejscie zapalnowane, uzgodnione i od poniedzialku ruszamy Też miało się ruszyć od poniedziałku, ale pogaoda nie najlepsza się szykuje więc jeszcze z tynkowniem się wstrzymujemy. Kostka i porządki na działce dopiero po tynkach. Amber a na co Ci ten beton był? Tars robisz wylewany czy drogę do działki utwardzasz? Drogie te rolety rzymskie? Też chciałam robić takie w salonie ale czeka na .................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.03.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Amber "skonczy sie podgladactwo " szkoda bo widoki były przednie. Mia mia. _________________ ha! i tu Cie mam To Ty wysiadujesz za brzozka na przeciwko Betsi, No cement do kostki jest potrzebny. I zadnych lanych tarasow. Co do rolet, to niestety nie jest to uroczo tanie ... Wiem, ze zdolni manualnie sami potrafia cuda wyczarowac, za mniejsze pieniadze, ale ja niestety musialam sie tutaj posilkowac firma z Bartyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 13.03.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Betsii " Też chciałam robić takie w salonie ale czeka " Jaki tam salon, pokój dziennego pobytu to własciwa nazwa. Dom nie otynkowany, podjazdu nie ma błocko po kolana a tu panie dzieju salon.Coś tu jest na wyrost. Ha ha.[/url][/code][/u][/i][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 13.03.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Tadzel, czyli masz jednak trochę szczęścia w życiu . Może urzędniczka pomyliła się na Twoją korzyść... Podatki jak najbardziej płaci się od powierzchni użytkowej - składa się przy tej okazji deklarację na specjalnym formularzu, ile masz powierzchni użytkowej (poniżej 140 cm, 140-220 cm i powyżej). Czy wiecie, że zaczęło się szaleństwo przedświąteczne? Oczywiście ja jak zwykle o szambie... Dziś dzwoniłam do Sity Piaseczno - zamówienie przyjęli na przyszły piątek!! Prywaciarz wyśmiał mnie głośnym śmiechem, kiedy chciałam, żeby przyjechał w przyszłym tygodniu. Na szczęście Jarper obiecał przyjechać we wtorek. Amber, która to firma jest taka fajna i przyjeżdża następnego dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.03.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ha! i tu Cie mam To Ty wysiadujesz za brzozka na przeciwko O tym co pod brzozka to opowiadalas , ze jakas fleja i obdartus , a tadzel straszyl i ostrzegal , ze na Jego widok zaslabnac czy oniemiec mozna . To chyba raczej nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 13.03.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 RRMI masz racje to nie ja. Z pod brzóski do dla mnie zadaleko jestem krótkowidzem.Ja to musze nosem w okno. Ponieważ Amber mnie częciowo rozszyfrowała to terz kierunek MMRI.Kupiłem noktowidz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 13.03.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Betsii " Też chciałam robić takie w salonie ale czeka " Jaki tam salon, pokój dziennego pobytu to własciwa nazwa. Dom nie otynkowany, podjazdu nie ma błocko po kolana a tu panie dzieju salon.Coś tu jest na wyrost. Ha ha.[/url][/code][/u][/i][/b] To ze na zewnatrz jeszcze nie zrobione to nie znaczy ze w domu salonu nie mam naszykowanego. Niemniej jak by tego pokoju nie nazwać rolety rzymskie psasowałyby jak nie wiem co. A błocko po dwudniowych opadach coraz wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 13.03.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Amber Na jaki kolor kostki zdecydowałaś sie na podjazd?Ja myslałam pierwotnie o brazowym pod kolor dachu, ale pan z firmy uzmysłowił mi ( patrząc na moją " drogę" dojazdową całą ze szlaki i błota) że najlepsza bedzie ciemno szara z drobnymi dodatkami czegos jasniejszego. Innaczej na brazie powstanie kolejny kolor - bliżej nie okreslił jaki.Na te dodatki wybrałam cos pomiedzy żółtym-piaskowym. Taras robie z innej kostki - Bruk Bet Symfonia ( kolor piaskowy z czarnymi małutkimi kropeczkami).http://www.bruk-bet.pl/index.php?s=produkty&ids=7,63,111 jedwab żółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnesradi 13.03.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witamy, jesteśmy kolejną parą jaka postanowiła opuscić Warszawę i przenieść się do włansego domu w okolicach Piaseczna. Tyle plany. A realizacja - działkę juz mamy, ale nic więcej. Dlatego tak liczymy na pomoc bardziej doświadczonych "budowniczych". Jesteśmy na etapie załatwiania formalnosci związanych z uzyskaniem pozowlenia na budowę, to chyba najwyższa pora aby rozejrzeć się za ekpią. Rozpoczęcie budowy planujemy jak najszybciej - realnie biorąc chyba sierpień/wrzesień. Jeśli możecie poratować nas kontaktami do sprawdzonych ekip będziemy wdzięczni, potrzebujemy takze architekta który szybko i spawnie zaadoptuje nasz projekt i kierownika budowy. aga i radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.03.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 T Czy wiecie, że zaczęło się szaleństwo przedświąteczne? Oczywiście ja jak zwykle o szambie... Dziś dzwoniłam do Sity Piaseczno - zamówienie przyjęli na przyszły piątek!! Prywaciarz wyśmiał mnie głośnym śmiechem, kiedy chciałam, żeby przyjechał w przyszłym tygodniu. Na szczęście Jarper obiecał przyjechać we wtorek. Amber, która to firma jest taka fajna i przyjeżdża następnego dnia? U mnie Jarper zamówiony w piątek przyjechał w poniedziałek, więc w sumie następnego dnia roboczego. Tylko cena... 160 + VAT za 10m3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.03.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Tratwa, Dokladnie tak jak napisal Whisper. Jarper przyjezdza albo tego samego dnia, albo najpozniej na drugi dzien. Na naszym terenie dziala jeszcze jeden prywaciarz i tez nie ma z nim problemow. Betsi, Kostke wybralismy pod kolor plytek na ganku, dachu i klinkieru na ogrodzeniu. W niewielkich akcentach zlamiemy go drugim kolorem. Wszedzie kostka bedzie taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 14.03.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No przecież napisałam, że dzwoniłam do JARPERA wczoraj (czwartek) - pani zapisała mnie na wtorek...Ja mam chyba jakiegoś pecha...A jestem miła przez telefon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 14.03.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 TRATWA "A jestem miła przez telefon..." tylko, no to sie poważnie rozczarowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 14.03.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 RRMI masz racje to nie ja. Z pod brzóski do dla mnie zadaleko jestem krótkowidzem.Ja to musze nosem w okno. Ponieważ Amber mnie częciowo rozszyfrowała to terz kierunek MMRI.Kupiłem noktowidz. Mnie to z daleka widac , co prawda srednio duza , ale za to krepa , niewywrotna . Ze smycza na szyi i nagrodami w kieszeni. Pileczka w reku Czasem mysle Tadzel , ze Ty jakis stary kawaler , bo niby komu po glowie podgladanie dziewczyn chodzi A moze to Ty jestes tym czarujacym , spacerujacym Panem z suczka ? Co to mnie w reke buchnal Sa wciaz na swiecie dzentelmeni A tu cisza jakby nowych budujacych nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 15.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Rrmi, to Ty nie wiesz, jak wygląda Tadzel? A ja wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.03.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 No nie wiem , moze temu wciaz zyje i mowy mi nie odjelo . Ponoc mozna oniemec przy blizszym spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sosiki 16.03.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 agnesradi witajcie na forum. Dużo szczęścia w formalnościach. Z tego co piszecie jesteśmy na tym samym etapie prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts