Whisper 23.03.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 UWAGA!!!! Niniejszym zwołuję nadzwyczajne zebranie grupy piaseczyńskiej (secesjoniści mile widziani) na sobotę po świętach -czyli 2 kwietnia. Miejsce - Stara Karczma w Zalesiu Górnym. Około południa może - co się tak ciągle po ciemku spotykać. Oczekuję na pełne entuzjazmu zgłoszenia. Kierowniczka Abromba z Tadzelowej łaski. . No Pani Kierowniczko... Jak nie jak tak? Sobota, drugiego, koło południa. Zrozumiałem, zapamiętałem, bedę w dwóch osobach. Jak nie trafię, to będę po Panią Kierowniczke dzwonić I proszę mnie nie nazywać secesjonistą, bo nie chcę oderwania Tarczyna od grupy "Tarczyn i okolice" - pardon - "Tarczyńsko-Piaseczyńskiej", tylko RÓWNOUPRAWNIENIA. I bardzo serdecznie Cię Abrombo pozdrawiam, ekstendując (śliczne słowo mi się ułożyło) pozdrowienia na Pana Abromba i Abrombiątko (Luśka znowu napatrzyc się nie będzie mogła na Twoje pacholę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 23.03.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 wiedziałam, ze kiedyś Was poznam osobiście. Będziemy na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.03.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 wiedziałam, ze kiedyś Was poznam osobiście. Będziemy na pewno. Super. Zobaczymy się w końcu "świadomie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 24.03.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 pontypendy dzięki za wszelkie info. Czy masz może namiary na jakiegoś gełodete co jest biegły w terenach Prażmowskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 24.03.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 A czy ktos z Was może mi polecić dobrego (i oczywiście nie drogiego)hydraulika?Do wykonania cała instalacja co i wodkan.PS. Jezier-dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 24.03.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 To ja zgłaszam na spotkanie swoją osobę i trzy towarzyszące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario29 24.03.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 W Zalesiu to grzech by bylo chyba nie przyjsc... na piechote nawet )) jak piwo to piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 24.03.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 witajcie w ten wiosenny dzionek, i od razu walę z prośbą: potrzebuję PILNIE osobę z Urzędu Gminy w Piasecznie ( ? ) do odbioru technicznego budynku mieszkalnego. Musi to być osoba " godna polecenia "tzn, znajomy niezbyt dokładnie wypełniał dziennik budowy ( oczywiście nie ten forumowy ), i teraz ma kłopoty z odbiorem technicznym. Jesli znacie kogoś to proszę wyślijcie na priv. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 24.03.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Jak nie będę siedział na jakichś negocjacjach postaram się wpaść. Ode mnie do Starej Karczmy parę kroków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.03.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Droga Grupo! Z okazji Wiosny proponujemy zrobić jeszcze jedno, bardziej ogólne spotkanie! Miejsce: Lolek Termin do wyboru: 10 (niedziela), 16 (sobota), 17 (niedziela) lub 23 (sobota) kwietnia. Co Wy na to? Proszę wpisywać najdogodniejszy dla Was termin. Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 24.03.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Obcy zaczynaja uprawiac sabotaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Jagna nie jest obca. A po drugie to raczej była moja inicjatywa, tylko na Jagnę spadło ogłaszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 24.03.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Jagna obca? No co Wy - choć osobiście jej nie znam niestety. Choc od nas to chyba bliżej do Radomia niż do twierdzy Modlin.Przytomnie nie załapałam,że Stara Karczma jest czynna od 13.00. Więc chyba po 13.00 się spotkamy (ustalę, czy nie mają w planie jakiegoś programu artystycznego jak ostatnio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 24.03.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Mam jakieś problemy z internetem i nie daję rady wleić wdjęć mojej lokalnej powodzi sprzed tygodnia do albumu w onecie. Więc kto chce, to będzie mógł ją zobaczyc za tydzień. A w ogóle to najważniejsze: dostaliśmy zadatek na sprzedaż naszego mieszkania (sprzedaż w styczniu 2006...) Ale jesteśmy uratowani finansowo, przynajmniej nikt nas już nie zastrzeli za długi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Mam jakieś problemy z internetem i nie daję rady wleić wdjęć mojej lokalnej powodzi sprzed tygodnia do albumu w onecie. Więc kto chce, to będzie mógł ją zobaczyc za tydzień. A w ogóle to najważniejsze: dostaliśmy zadatek na sprzedaż naszego mieszkania (sprzedaż w styczniu 2006...) Ale jesteśmy uratowani finansowo, przynajmniej nikt nas już nie zastrzeli za długi.. Dopiero w styczniu przyszłego roku? Myślisz że tak długo będziecie się wykańczać, czy to kupujący tak sobie wymyślił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 24.03.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Nie, to ustawodawca mnie do tego zmusił. 31 grudnia upłynie piąty rok od zakupu tego mieszkania. A dom już stoi, więc nie mam w co wrzucić tej kasy. Spłata długów na które nie wzięłam kredytu bankowego nie jest uznawana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 24.03.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Przepraszam ale gdzie ta Stara Karczma jest jak tam dojechać. Może jakieś blizsze dane. Czy jest przy tej głownej ulicy co przechodzi przez Zalesie Górne. Napisałem że jagna to osoba obca bo spojrzalem na adres, a i propozycja spotkania w tym barze lolek to tez nie nasze strony. W kazdym badz razie przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Przepraszam ale gdzie ta Stara Karczma jest jak tam dojechać. Może jakieś blizsze dane. Czy jest przy tej głownej ulicy co przechodzi przez Zalesie Górne. Napisałem że jagna to osoba obca bo spojrzalem na adres, a i propozycja spotkania w tym barze lolek to tez nie nasze strony. W kazdym badz razie przepraszam. Bo Jagna proponowała kolejne spotkanie grupy Wielkowarszawskiej, do której nasza podgrupa tarczyńsko-piaseczyńska się również zalicza... Dlatego Lolek. I może rzeczywiście kierowniczka Abromba da jakieś wskazówki gdzie tej karczmy szukać, bo prawde powiedziawszy nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario29 25.03.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Zależy z której strony będziecie jechać. Stara Karczma jest położona w Zalesiu Górnym, przy ulicy Wiekowej Sosny 50. Tu jest mapka Zalesia: http://www.psr.most.org.pl/mapy_i_mapki5.html Jeżeli do Zalesie będziecie jechać od strony trasy Piaseczno - Góra Kalwaria: - dojechać do Zalesia; - minąć tory kolejowe (uwaga na ciapąg !!) - dojeżdżamy do drugiego skrzyżowania od torów (po lewej stronie, jest na nim sklep '9' i bank BGŻ) i skręcamy w lewo, karczma będzie po prawej stronie Jeżeli do Zalesia będziecie jechać z przeciwnej strony (od Jazgarzewa) to: - dojechać do Zalesia; - cały czas prosto mijając m.in. skrzyżowanie, gdzie jest targ (po prawej stronie, łatwo poznać bo są ławy do handlu) - następne skrzyżowanie to jest własnie to z bankiem (widac szyld), wiec skrecic w prawo - karczma będzie po prawej. Tu strona interenetowa, w tym foto: http://www.starachata.com.pl/ Szczesliwej drogi I chyba do zobaczenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.03.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Zależy z której strony będziecie jechać. Stara Karczma jest położona w Zalesiu Górnym, przy ulicy Wiekowej Sosny 50. Tu jest mapka Zalesia: http://www.psr.most.org.pl/mapy_i_mapki5.html Jeżeli do Zalesie będziecie jechać od strony trasy Piaseczno - Góra Kalwaria: - dojechać do Zalesia; - minąć tory kolejowe (uwaga na ciapąg !!) - dojeżdżamy do drugiego skrzyżowania od torów (po lewej stronie, jest na nim sklep '9' i bank BGŻ) i skręcamy w lewo, karczma będzie po prawej stronie Jeżeli do Zalesia będziecie jechać z przeciwnej strony (od Jazgarzewa) to: - dojechać do Zalesia; - cały czas prosto mijając m.in. skrzyżowanie, gdzie jest targ (po prawej stronie, łatwo poznać bo są ławy do handlu) - następne skrzyżowanie to jest własnie to z bankiem (widac szyld), wiec skrecic w prawo - karczma będzie po prawej. Tu strona interenetowa, w tym foto: http://www.starachata.com.pl/ Szczesliwej drogi I chyba do zobaczenia ) Super, na pewno trafimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts