dzabij 10.06.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam, witam. Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie można nabyć tzw. wkłady kominowe tzn. kwasówki z zasobnikiem powietrza w okolicach Nowej Iwicznej lub Piaseczna. Pozdrawiam Robert Nie do końca wiem o co Ci chodzi, ale elementy z kwasówki wszelkiej maści można kupić w Michałowicach w firmie Panek. To jest producent i można u niego zamówić w zasadzie wszystko. piomod, sąsiad szuka już chyba z pół roku, dekarze jakoś nie lubią takich maleństw a jak już któryś się zdecyduje to śpiewa sobie ok. 2 000 za taką robótkę.... Spróbuj zadzwonić do p. Tadeusza (znajomy rodziców) tel. (22) 728-78-95, on w tej chwili nie ma ekipy i robi samodzielnie, może mu podpasuje taka robótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 10.06.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Mam pytanie, gdzie i jaki piasek zamawialiście do wylewek ? Właśnie rozmawialem z wykonawcą i poleca "wiślak sortowany", podobno ten do murowania trochę za drobny a pospółka zbyt niejednorodna (kamienista). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 10.06.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 a czy ktos mnie poratuje namiarami na parkieciarzy. Bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.06.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 dzabij, zdecydowanie wiślak sortowany. U mnie na 240 mkw wylewek poszło 17 m3 piachu. Brałam od polecanego wielokrotnie w naszym wątku dostawcy. A imię jego zaczyna się od 601- (dalej nie pamiętam). marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 coli, mnie parkiet (dechy merbau i przemysłówka guatambu) niedawno układała firma bodajże z okolic Mińska Maz., kontakt tel. 606462262 lub 602396763; możesz powołać się na rekomendację znajomego z łosia . generalnie jestem zadowolony, choć właściciel firmy zauważył, że jakość ich roboty będę mógł ocenić po 1. sezonie zimowym; mam nadzieję, że nie mówił tego z przekąsem... a czy mógłby mnie ktoś poratować namiarem na ekipę od podbitek drewnianych? jeśli nikogo nie znajdę, to zrobienie tego samemu na wysokości 7-7,5m zajmie mi chyba wszystkie wakacyjne weekendy, albo i dłużej... pzdr., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM. 11.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Witam!!!Co by oderwać Was trochę od codziennych trudów budowlanych Zapraszam 15-06-2008 na Festyn do Uwielin.Szczegóły TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 11.06.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Aussie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiler 11.06.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Witam, witam. Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie można nabyć tzw. wkłady kominowe tzn. kwasówki z zasobnikiem powietrza w okolicach Nowej Iwicznej lub Piaseczna. Pozdrawiam Robert podejrzewam że w Michałowicach ul Regulska koło Regół Pęcic Ursusa w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 11.06.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Do wylewek miałem wiślak płukany. W Górze Karlwarii go wydobywają albo gdzieś w Wilanowie. Przywiezie go każdy lokalny dostawca piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ile za wywrotkę? U mnie 250 to dużo czy ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 12.06.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witam, witam. Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie można nabyć tzw. wkłady kominowe tzn. kwasówki z zasobnikiem powietrza w okolicach Nowej Iwicznej lub Piaseczna. Pozdrawiam Robert podejrzewam że w Michałowicach ul Regulska koło Regół Pęcic Ursusa w Firma Panek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.06.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Gosiek, wiślak sortowany 250,- za wywrotkę? Hmm, tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 12.06.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Gosiek daj namiara cuś za tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajorCarter 12.06.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witajcie W sobotę wreszcie startujemy z budową W związku z tym mam trzy pytanka: Nasz domek ma dość nieregularny kształt, naliczyłam kilkanaście narożników, a geodeta wytyczył tylko 4 punkty, które zaznaczył na rzucie fundamentów i mówi że dobry murarz powinien sobie z resztą poradzić. Czy ktoś z was miał podobną sytuację, czy wytyczaliście wszystkie ściany? Gdzie w okolicach Tarczyna mają najlepszy i najtańszy beton z gruchy? Gdzie kupowaliście deski, potrzebuję jakieś 5 m3 na szalunki a potem do zalewania stropu. Nie będziemy deskować dachu, wieć zastanawiam się czy te deski potem można odsprzedać, czy tylko na opał przerobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 12.06.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 To ja też bym chciał taki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.06.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Czym wiecej geodeta wyznaczy, tym szybciej się zrobi ławy drutowe. 4 wystarczą, ale jak by było wiecej to tylko łatwiej. W okolicach Tarczyna są 3-4 betoniarnie obecnie. "Mar-Pol" Kazimierz MarekSuchodół, ul. 3 Maja 31 tel. 022 7277251 http://www.btbeton.pl/ WT-BRUKMANN05-503 Głosków, ul. L. Abramowicza 3tel. 0-22 757 80 76, 0-22 757 35 38, fax 0-22 757 35 37brukmann ma też wytwórnię w Gąskach Nie wiem czy są dobre ani która najtańsza. W kaźdym razie żadna nie należy do http://www.spbt.pl/A w Piasecznie są takie wytwórnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ha, dałam więc plamę to nie wiślany tylko kopany do zasypania wykopów, w tej samej cenie ziemia różnego rodzaju. Jeśli ktoś takiej potrzebuje poszukam telefonu. Składowane to wszystko w Wólce Kozodawskiej. Mają wywrotki, spychacz Ma ktoś może namiary na taki kopalniany piach tylko tańszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlee 12.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Kilka dni temu pisałam o dobrych i tanich deskach z mazur na więźbę, ale niestety deski oczywiście dobre, ale już nie tak tanie. 1m3 kosztuje 800zł, 1m3 calówek 600zł. Natomiast w Sokołowie czyli tuż pod nosem: 730 i 550, oczywiście impregnowane. te z mazur super jakość, pytanie jakie będą te z Sokołowa, postaram się wpaść i obadać jak wyglądają. A może macie już jakieś doświadczenia z tartakiem w Sokołowie?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.06.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Niedawno pisałam, że kupiliśmy na próbę 3 pianki Ceresitu do przyklejania styropianu. Klejenie pianką tak się nam spodobało, że zamówiliśmy karton w icmarkecie, o którym pisał Jezier. Z kosztami przesyłki wyszło prawie 35 zł za kartusz.Operacja trwała od poniedziałku do piątku - zamówienie, potwierdzenie, przelew, przyjęcie zamówienia do realizacji, dostawa przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.06.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Gosiek, jeśli ziemia różnego rodzaju to poproszę o telefon. Jak pozwolenie na budowę - nie masz czy masz, tylko się nie chwalisz? pozdrawiam, marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts