Gafinka 01.04.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Za zaproszenie bardzo dziękujemy i strasznie nam przykro:( , że być nie będziemy mogli, ale cały weekend nas nie ma w Warszawie. Następnym razem na pewno się pojawimy i wtedy mam nadzieje będziemy już pełnoprawnymi członkami grupy bo i pełnoprawnymi właścicielami działki w Gminie Prażmów. A decyzja jest 100 procentowa, ze to jest nasze miejsce na ziemi - dziś odwierty zrobione - pierwszy hektar idealne warunki na stawianie domku Miłej zabawy życzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 01.04.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 WYBACZCIE, ALE W OBLICZU WIADOMOŚCI O STANIE ZDROWIA PAPIEŻA JANA PAWŁA II MUSZĘ ODWOŁAĆ SWOJĄ JUTRZEJSZĄ OBECNOŚĆ NA SPOTKANIU GRUPY. Z SZACUNKU DO JEGO OSOBY, DOKONAŃ I CIERPIENIA POSTANOWIŁEM W TYM TYGODNIU ODDAĆ SIĘ CHWILI ZADUMY ORAZ USTRONIĆ SIĘ OD ROZRYWKI I ZABAWY.PRZYKRO MI... MOŻE NASTĘPNYM RAZEM....BARTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 01.04.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Szanuję to Barti. Tez o tym myślałam. Ale pomyślałam sobie, że po prostu zamiast spotkać się przy piwku i byc rozchichotanym możemy spotkać się przy herbacie i pogadać - bo sporo uwag czy porad lepiej jest wymienić osobiście niz przez interenet. Jeśli spotkają się życzliwi sobie ludzie, to chyba to jest dobre. Toteż będę sączyć herbatę od 14.00. jak nikt się nie pojawki przez 40 minut, to chyba sobie pójdę.Może zajrzysz do Lolka na spotkanie grupy warszawskiej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 02.04.2005 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 U nas koło 13tej ma ściągnąć na działkę KierBud, więc sądzę że na jakąś 15tą uda nam się dotrzeć do Zalesia. Abromba - podsyłam Ci na priv moją komórkę, coby kontakt był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 02.04.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Aombko! No jesli spotkanie przy herbacie to przyjdę... Ot poprostu nie chciałbym teraz specjalnie szaleć i bawić się bo jakoś straciłem nastrój. A na spotkanie grupy warszawskiej? Niebardzo...jakoś mimo wszystko z Wami już sie trochę zintegrowałem (mimo tego, że jeszcze was nie widziałem to was polubiłem). No i będę mieszkał w tych stronach więc jak w przysłowiu... Bliższa koszula ciału ...Zatem będę ok 15 na miejscu!Też na wsjaki słuczaj przesyłam Ci swój nr na komórke na priv...Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 02.04.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 No i stało się... Niestety nie dojechałem na spotkanie grupy, gdyż zdarzyła mi sie przycierka....ustalanie sprawcy, czekanie na policję, potem pisanie itd itp.... Musiałem zaczekać, aż odjadą bo dostałem zakaz uzytkowania samochodu ze względy na stluczoną lampę pozycyjna (na szczęście nie zabrali dowodu rejestracyjnego) itd... Na szczęście nikomu nic się nie stało tylko mój bolid został kapkę udekorowamy )) No cóż dopiero wróciłem do domu i jestem z lekka wkurzony, przeto już nie jechałem do was myśląc, że już jest po spotkaniu... No cóż...może następnym razem dojadę szczęśliwie... Pozdrawiam wszystkich "spotkaniowiczów" oraz użytkowników grupy... Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 02.04.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Ot pech... A myśmy sobie posiedzieli, Abromba chyba od 14tej, potem dołączyli Tadzelowie, potem ja z Luśką, potem Pontypendy'owie, Mieczotronix, Martka i na końcu mpb1971'owie :D Było jak zwykle bardzo miło, spotkanie zostało zakończone uroczystym i wielkorotnym płaceniem rachunku około godziny 17tej. Ruskie pierogi z sosem czosnkowym są bomba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 02.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Kurteczka!!! Żebym wiedział, że tam podają ruskie to chyba bym się normalnie tam doczołgał.... Tymczasem musiałem po drodze do domu cosik zjeść bom od rana nic nie jadł. No i McDonalds mnie nakarmił.... No ale gdzie porównywać wytworne ruskie do okrutnej paszy z trocin Mam jeno nadzieję, że rachunek was nie zabił, bo juz ktos pisze... A co do bolida to się nie matrwię...już w zasadzie został udekorowany od ostatniej strony...no cóż...od 2 lat tak wybieram sie do blacharza i do lakieru, a teraz będzie trzeba... Na szczęście kolega ma identyczny samochód i pożyczył mi swoją lampę...hehehe więc mogę jeździć bez obaw Barti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario29 02.04.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 przepraszam, ze nie bylem.... nie moglem w obliczu tego co sie dzialo.... teraz siedze i placze... jak wszyscy.. nastepnym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 05.04.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 W ramach wiosennych prac wykończeniowych poszukuję godnego polecenia by wykonać - na cokole tynk mozaikowy- podbitka z deski szalówki- szafy wnękowe / bardziej same drzwi przesuwnewe wnękach/ w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 05.04.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 ja nie mam kogo polecić, ale jak już znajdziesz sam kogoś do tych drzwi przesuwnych garderobianych, to daj znać, bo ja też bym se takie strzelił Gdzie ty właściwie mieszkasz? Gołków Letnisko? Gdzieś przy Głównej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 05.04.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Do szaf przesuwanych mam. Mi robił w konstancinie 2 szafy, oraz koledze 3 szafy. Przy okazji podocinał mi pod odpowiednimi kątami różne listwy wykończeniowe itp. Jest dość tani jak na mój gust. Bardzo dokładny i potrafi dobrze zaprojektować i doradzić.Nie pamiętam nazwiska, ale mam telefon. 0-501-841-543.W razie co powoływać się na Lecha Płotkowskiego lub jarka Piekutina z SGGW.Barti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdi 09.04.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Jezeli mozna, tez chcialabym sie przylaczyc Mamy nadzieje, ze juz w przyszlym tygodniu zostaniemy szczesliwymi posiadaczami domku w Starej Iwicznej. Na razie negocjujemy cene i staramy sie ustalic, co uda nam sie wykonczyc w tym roku. Bo dom jest niestety do wykonczenia. Albo przeciwnie - na szczescie do wykonczenia. Oczywiscie przerazaja nas koszty, ale liczymy, ze dzieki Waszym doswiadczeniom unikniemy bledow i wpadek finansowych. A na razie prosimy o trzymanie kciukow za szybka sprzedaz mieszkania, szybkie rozpatrzenie wniosku kredytowego i dogadanie sie ze sprzedajacym. Obiecujemy, ze bedziemy fajnymi sasiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.04.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Przyłączaj się magdi, przyłączaj A co do kredytu - ja też miałem nadzieję że będzie szybko a było.. jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 09.04.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Z szybkościa kredytu nie ma problemu jeśli bank nie ma zbyt dużo formalności. Niestety większość jest bardzo zbiurokratyzowana. Na szczęście są i wyjątki Proponuję prządnie rozejrzeć się na rynku kredytów i zestawić sobie wszystko..wtredy wyjdzie co i jak. Stanowczo nie polecam expandera. Polecają niestety tylko kredyty, na których najwięcej zarabiają...choć i tutaj potrafią zarobić na kliencie zawyżając marże banku... Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskoz 09.04.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Witam!Długo mnie tu nie było.Pozdrawiam wszystkich i bardzo żałujemy,że nie mogliśmy być na spotkaniu.W maju będziemy zamawiać szambo to z Radomia, czy ktoś z Was jest chętny?? Będzie może jakaś zniżka.Przypominam,że dom stoi w Kamionce gmina Prażmów..Dla chętnych i zamawiających towar. W Czaplinku jest hurtownia materiałow budowlanych podobno tania. tel do nich 726-85-89Czekam na informacje w sprawie szamba.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.04.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Witam! Długo mnie tu nie było. Pozdrawiam wszystkich i bardzo żałujemy,że nie mogliśmy być na spotkaniu. W maju będziemy zamawiać szambo to z Radomia, czy ktoś z Was jest chętny?? Będzie może jakaś zniżka. Przypominam,że dom stoi w Kamionce gmina Prażmów.. Dla chętnych i zamawiających towar. W Czaplinku jest hurtownia materiałow budowlanych podobno tania. tel do nich 726-85-89 Czekam na informacje w sprawie szamba. Pozdrawiam Jaskoz, może my byśmy wzięli... to szambo? W końcu kiedyś trzeba Orientowałeś się w cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 10.04.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 ja mam to szambo z radomia i powiem, że- jest ultra tanie, chyba taniej już nie można - właściciel firmy zarzyna ludzi, którzy wożą to szambo po całej polsce prawie 24 godziny na dobę (przynajmniej tak mówiła załoga ciężarówki), podobno wozili pod Częstochowę, a nawet i pod Gdynię. Stargować to można na transporcie, ale chyba im się mieszczą max 2 szamba. - z tego co pisała jedna forumowiczka spod Radomia, serwis na te szamba jest zerowy - uda im się, to wszystko jest ok, nie uda się, to dupa- pokrywy szamba i studzienki przyklejają na piankę, więc szczelność takiego połączenia jest symboliczna. Najlepiej wziąć potem kogoś i kazać wymalować abizolem złącza w środku. A jeszcze lepiej na jakąś zaprawę to połączyć. Jednak ekipa, która montuje te szamba robi to w takim tempie, że na nic nie ma czasu- moje szambo póki co działa normalnie. Jest szczelne i specjalnie się do niego nie leje- termin dotrzymują z dokładnością do dnia. Jak mówią że będą o 10-tej rano, to znaczy że przyjadą o 15-tej. Przynajmniej u mnie tak było. Dół był wykopany i zbierała się w nim woda, a panowie jak przyjechali to musieli brodzić po kolana w wodzie, ale mówili że bywało i gorzej, że po pas brodzili.Czysty kapitalizm. I szambo jakie tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.04.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Tylko, że małe. Żyłem w przeświadczeniu, że mam dostać 10m3 a dostałem niecałe 9m3. Jezier (właściciel szamba z Radomia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mksiazek 10.04.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Jeśli ktoś potrzebuje mam ok 250 stempli 3m do odsprzedania.Okolice Piaseczna.Pozdr.MK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts