Martka 10.04.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 po ile, po ile?może na priv?potrzebuje 150:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 12.04.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Szmbon z radomia, u mnie wciska się 8.5 m sz. Do 9 ciężko napełnić. Sprawuje się ok ( jedyna możliwość to chyba pęknięcie brr). Może te 10 m sz. liczą po zewnętrznych wymiarach. Narazie nie żałuję mając wizję kanalizacji za lat kilka.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.04.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Przypominam o spotkaniu! Rezerwacja zrobiona! 17 kwietnia (niedziela) bar Lolek - pod namiotem - tam gdzie zabawy dla dzieci godz. 14 hasło: MURATOR! Zapraszamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskoz 12.04.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witam!Whisper, na razie nie orientowaliśmy sie co do ceny.Chcielibysmy w dniach kiedy zacznie hydraulik zamówić szambo.Życzymy sobie powowdzenia.Gdzieś w poprzednich postach mówiono o tym,że jest kilku szambiarzy z Radomia. spróbuję go odnaleźć. Może Mieczotronix na swojej drodze napotkał tych gorszych. Nam się uda.Jak tylko znajdę ten dobry telefon to dam znać o cenachna ten rok.PozdrawiamJa również mam do sprzedaania stemple. Ok. 100 szt. po 3zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.04.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jak tylko znajdę ten dobry telefon to dam znać o cenachna ten rok. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wa_anka 13.04.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Witajcie,do dzis bylam jedynie biernym czytelnikiem Grupy; dzis dostalismy decyzje, wiec lada dzien ruszamy z budowa w Wilczej Górze (pomiedzy Lesznowola, Magdalenka, Bobrowcem a Władysławowem).Cegly kupilam w Centrobudzie w St. Iwicznej. Chcialabym Was prosic o przydatne adresy hurtowni w ww. okolicach, gdzie zaopatrzymy sie w przystepnych cenach i na wygodnych warunkach w pozostale materialy do st. surowego(drewno, stal, beton, dachowki, bloczki itp.). I jeszcze pytanko: czy geodeta wchodzi zanim zostanie zebrany humus?? chyba PO? Klopot w tym, ze mamy sporo drzew do wyciecia pod planowanym domem. Z jednej strony wytyczenie budynku umozliwiloby wyciecie wylacznie tych przeszkadzajacych, a ocalenie paru innych. Z drugiej - nie wierze aby jakies kolki uratowaly sie przy karczowaniu i sciaganiu humusu... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 13.04.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Geodeta raczej po zdjęciu humusu. Jeśli są granice działki i plan zagospodarowania, to można samemu z grubsza ustalic położenie budynku w naturze i oszczędzić drzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 13.04.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Witajcie, Cegly kupilam w Centrobudzie w St. Iwicznej. Chcialabym Was prosic o przydatne adresy hurtowni w ww. okolicach, gdzie zaopatrzymy sie w przystepnych cenach i na wygodnych warunkach w pozostale materialy do st. surowego(drewno, stal, beton, dachowki, bloczki itp.). Mnie przez całą budowę (Bobrowiec) zaopatrywał PSB z Góry Kalwarii - byli tańsi od Centrobudu i lokalnych hurtowni. Transport gratis i duże upusty. Gorąco polecam. AR SKŁAD (PSB) ul. Wojska Polskiego 3 05-530 Góra Kalwaria tel. 022 727 23 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 13.04.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Potwierdzam...od miesiąca zbierałem oferty. Poszedłem z nimi do psb w Gorze i dostałem ceny jak najniższe u konkurencji (jakie znalazłem) lub często nawet niższe... Można zakupić z 0 stawka vat Barti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wa_anka 14.04.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 dzieki!sa dosc daleko, wiec swego czasu stracilam zainteresowanie AR SKLADEM jako potencjalnym dostawca ale jak widac pochopnie. Przejade sie do nich w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 14.04.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Zadzwoń pod numer 0-696-032-651 do p. Zbyszek i powołaj się na Bartka z Ławek. To mój doradca-handlowiec i z nim ustalałem ceny. W poniedziałek jade juz kupić wsjo na stan surowy więc możemy sie zgadać w weekend co do cen jakie nam zaoferowano )) Bedziemy zawsze mogli ponegocjować jeszcze.... Barti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.04.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Czy możecie mi powiedzieć czy ktoś wybiera się w niedzielę do Lolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 15.04.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 witam, mamy do oddania 65 szt. cegieł ceramicznych kominowych 19, średnica 15cm. Chetni proszę pisać na priv. Aha i kilka sztuk nadproży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.04.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Czy możecie mi powiedzieć czy ktoś wybiera się w niedzielę do Lolka? My... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.04.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 To może pytanie z innej beczki. Poszukuję źródła płyty OSB (dokładniej OSB3). 22mm będę potrzebował koło 350 metrów kwadratowych. Zna ktoś jakąś hurtownię w okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 15.04.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Jeśli chodzi o lolka w niedzielę, to niestety bedę mógł dać znać dopiero w sobotę wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 15.04.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Barti, Czy ta hurtownia i Twój doradca również mają dachówkę ceramiczną? To już ostatnia rzecz, którą muszę kupić... Wiem, że to nieprawda, ale pozwólcie mi się połudzić ciut dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti4 16.04.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 hahahaha....oj....przepraszam ale to tak sympatycznie śmiesznie zabrzmialo, że mało z krzesła nie spadłem )) Tzn, oni maja i blachę i dachówkę. Niestety nie wiem w jakiej cenie, nimniej jednak proponuję, wziąść do ręki wyceny poprzednie i ew zawieżć im do wyceny. Wiesz jak to jest...nie moge być najtańsi we wszystkim (tak mi sie myśli) bo jak zchodza z ceny jednego to muszą się odkuc na czymś innym )) Dlatego jak to ja mówię...wierz im, ale ich sprawdź...ot i cała filozofia kierowania sie decyzjami na budowie. Z tego co patrzyłem na dachówke to widziałem euronit, jest pewnie i coś jeszcze, a;e ja zwracałem swego czasu uwage tylko na ta jedną. W końcu i tak wybrałem blache, bo dostałem bardzo dobra oferte na materiał i krycie. Na razie z innej firmy. U n iego o ew. cene będę sie pytał dopiero koło początków lipca. Barti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.04.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Tu sięnie ma co śmiać - ja przeważnie nie mam kłopotów z wydawaniem pieniędzy, ale tempo w którym stan mojego konta dosyć szybko topnieje troszkęmnie przeraża. A może ktoś z Was zna namiary na niedrogą "dachówkownię" - mam 192 metry kw. dachu dwuspadowego z dwomia kominami i jedym oknem dachowym i jeszcze ze świetlikiem. I dumam o ceramice.jakby jeszcze była bez 22%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 18.04.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Czy macie dobry, sprawdzony punkt konserwacji i renowacji starych mebli w Wwie ew. południowych okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts