Tomasz M. 18.04.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Kiedyś remontowałem stół, ale niestety było to aż w Łomiankach. Byłem zadowolony. Goście z tych co to na podstawie jednej połamanej nogi odtwarzają całe krzesło. Postaram się odszukać namiary, jeśli wożenie na drugi koniec świata wchodzi w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 18.04.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jeśli naprawdę byłeś zadowolony, to poszukaj namiarów, poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.04.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A może ktoś z Was zna namiary na niedrogą "dachówkownię" - mam 192 metry kw. dachu dwuspadowego z dwomia kominami i jedym oknem dachowym i jeszcze ze świetlikiem. I dumam o ceramice. jakby jeszcze była bez 22%... Ze starych rozmów podobno Dachlux jest konkurencyjny cenowo (skład na Puławskiej lub gdzieś na Katowickiej za Jankami. Ja kupowałem w Dekarze na Bartyckiej i też jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mksiazek 18.04.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 W lutym robiłem wycenę na karpiówkę i jak raz lepiej od Dachlux'u wyszedł Zamarat.M&M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 19.04.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Abromba, nie udało mi się znaleźć adresu tego stolarza od renowacji mebli. Żona też była bezradna. Pamiętam tylko (na 90%), że była to ul. Rolna w Łomiankach. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 19.04.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 To już coś. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 19.04.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 W Łomiankach nie ma ulicy Rolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 20.04.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Eureka! Kolega miał kontakt do tego stolarza i to całkiem świeży: Jerzy Żiółkowski 502373037, obecny adres: Łomianki, ul. Warszawska 180. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 20.04.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Tomasza! Moja komoda, szafa i zegar już Cię lubią. Jak się uda to specjalnie dla Ciebie postawię na komodzie coś na zadzierzgnięcie dobrosąsiedzkich układów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 20.04.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dlaczego użyłam wołacza "Tomasza"? Nie mam pojęcia, literówka była, sorry, ale za szybko piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 21.04.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Nie ma problema. Już się cieszę na myśl o tej komodzie A propos postawienia czegoś na czymś, moja żona robi doskonały adwokat (w Thermomixie), więc jeśli w jakiś majowy weekend (w tygodniu jeszcze mieszkamy w mieście) Wasze drogi zaprowadzą w pobliże Wólki Kozodawskiej (okolice osiedla Dworku Polskiego, tego co jest dalej od Drogi Dzików) , to .... Zaproszenie jest ważne także dla pozostałych piaseczyniaków. R.S.V.P. na dzień-dwa przed wizytą, jeśli możliwe, żeby ten adwokat nie "wyszedł" w najmniej odpowiednim momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario29 21.04.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 więc jeśli w jakiś majowy weekend (w tygodniu jeszcze mieszkamy w mieście) Wasze drogi zaprowadzą w pobliże Wólki Kozodawskiej (okolice osiedla Dworku Polskiego, tego co jest dalej od Drogi Dzików) , to .... No no to dosc blisko ) Tylko czemu bez drzew >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 21.04.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Nie można mieć wszystkiego . Pozostaje się cieszyć, że nic nie zasłania światła, nie sypie do rynien i czekać aż wyrosną własne rośliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 21.04.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 czy macie namiar na transport z hds-em , żeby przewiźć barak?Jakby był ktoś okolic to może nie byłoby drogo bo transport mam z Głoskowa do Głoskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 21.04.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Gościu, który przywoził mi szambo miał sporą pakę z HDS-em. Jest z okolic Prażmowa, może warto zapytać: Leszek Opałka 0605393466 albo 7270142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 21.04.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dzięki, niestety on ma przyczepę z hds-em, au mnie wchodzi w gre tylko samochód z hds-em, ale dziekiPoadrwaiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 22.04.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Podpowiedzcie gdzie kupowaliście siatkę ogrodzeniową, by nie jeździć za daleko i nie szukać?I może jakiś punkt skupu słomu (tymczasowe słupki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 22.04.2005 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Spróbuj w "ogłoszeniach drobnych" na forum. Nie dalej jak wczoraj widziałam tam oferty siatek ogrodzeniowych. A moze kup od kogoś stara siatke...na pewno bedzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 23.04.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Zostało mi kilka (może 15) putaków stropowych betonowych do stropu terriva 1 i trzy belki. Jest ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdi 24.04.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 no to tkwimy na celego Umowa przedwstepna podpisana - mamy nadzieje niebawem zmienic adres na St. Iwiczna Jednoczesnie pilnie probujemy sprzedac mieszkanie, dogadac sie z ekipami, urzedami, bankiem. W przyszlym tygodniu rusza elektryk, zaraz potem hydraulik, tynki, wylewki... O Matko! Juz jestem przerazona. Powinnismy sie przenosic pod koniec czerwca, a juz mi teraz wszyscy mowia, ze nie ma szans, zeby podlogi polozyc I obiecuje, ze bede regularnie czytac. takze posty o spotkaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts