Whisper 24.04.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 A może ktoś potrzebuje dwóch palet Belixa 600 24cm? Tylko że w domu mam zamurowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylka 24.04.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Witam Mam problem potrzebuje dobrego i taniego hydrauliko-gazownika z uprawnieniami do położenia instalacji wody + kanalizacji+ gazu w drodze, czyli wykopy i ok 120 mb rur. Może ktos z was ma do polecenia takiego fachowca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 24.04.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Nie ma problema. Już się cieszę na myśl o tej komodzie A propos postawienia czegoś na czymś, moja żona robi doskonały adwokat (w Thermomixie), więc jeśli w jakiś majowy weekend (w tygodniu jeszcze mieszkamy w mieście) Wasze drogi zaprowadzą w pobliże Wólki Kozodawskiej (okolice osiedla Dworku Polskiego, tego co jest dalej od Drogi Dzików) , to .... Zaproszenie jest ważne także dla pozostałych piaseczyniaków. R.S.V.P. na dzień-dwa przed wizytą, jeśli możliwe, żeby ten adwokat nie "wyszedł" w najmniej odpowiednim momencie. Grupa Piaseczyńska liderem wyrobów alkoholowych w Polsce. Nie jestem upoważniona do podawania źródła, ale powiem Wam w tajemnicy, że mamy również wytwórcę wina! Wg etykiety to burgund, ale chyba był troszkę wzmocniony - jak porto. I to naprawdę przyzwoite porto. Może ktoś robi miodki albo naleweczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.04.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Grupa Piaseczyńska liderem wyrobów alkoholowych w Polsce. Nie jestem upoważniona do podawania źródła, ale powiem Wam w tajemnicy, że mamy również wytwórcę wina! Wg etykiety to burgund, ale chyba był troszkę wzmocniony - jak porto. I to naprawdę przyzwoite porto. Może ktoś robi miodki albo naleweczki??? Nooo... ja zrobiłem w zeszłym roku nalewkę wiśniową z własnych wiśni. Niestety w tym roku wiśni nie będzie, bo poległyw trakcie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 24.04.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 A może wilczomleczówkę chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mksiazek 26.04.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Mam jeszcze sporo stempli do odsprzedania.Będzie chyba ze 150 różnych długości 2,5-3m.Głosków-Letnisko.Jak ktoś reflektuje zapraszamM&M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 26.04.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Jeśli ktoś ma problem z nieplanowanym kocim potomstwem:Przygarnę kota nierasowego z rodowodem łowczym. Żeby było jasne - nie planuje dla niego żywota kanapowego, tylko bój w pierwszej linii o mój dom bez myszy. Preferowany młody wiek. Płeć i maść bez znaczenia (choć nie ma to jak buraski, choć mój ukochany Baldwin, który żył 16 lat był w biało - czarne łatki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 26.04.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Nie poratuję kotem niestety, bo nie posiadam. Ale przy okazji spytamjaktam Pani abrombo sprawy "ogólnorozwojowe" - przeprowadzeczka już wkrótce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 26.04.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Mieczu! Sam wiesz jak to jest.... My w dodatku przeprowadzamy się z dwóch miejsc - z mieszkania i domu po moich rodzicach, skąd m.in. będziemy wieźć trzy wielkie szafy i pianino - a to juz ciężki (wagowo i jakosciowo) problem. W chałupie jest już wszystko poza listwami przypodłogowymi (szukamu) i balustradami (zamówione i zaliczkowane, ale najpierwa chcemy wnieść szafę na górę). Proszę o słowa wsparcia, bo naprawdę nie wiem, jak sobie poradzę. Nie mamy żadnej rodziny do pomocy. W dodatku z trzydniowym wyprzedzeniem z powodów rodzinnych zostawiła nas Krzysiowa niania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 26.04.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 posłużę się szaradą: listwy zrobią ci ludzie, którzy robią za dobrzemnie zrobili takie, jak chciałemco do przeprowadzki, to cię pocieszę, że da radę bez pomocy rodziny. My mieliśmy taką strategię, że przez miesiąc przed przeprowadzką woziłem pudło-dwa pudła z bambetlami. Rozkręcałem też po jednym regale i je sukcesywnie woziłem. Zwiezione regały sukcesywnie skręcałem. W dniu przeprowadzki został do przewiezienia dywan, tapczan, sofa i szafa. Zamówiłem firmę przeprowadzkową za 300 zł panowie to znieśli i jeszcze im dorzuciliśmy przy okazji parę pudeł i wszystkie kwiatki. Taka przeprowadzka trwała 1,5 godziny. W nowym domu wszystko było już wstępnie rozparcelowane i nawet częściowo porozkładane (wstępnie) na regałach. Jedynym pożytkiem z tego, że wcześniej wszystko stopniowo zwoziłem był brak totalnego bałaganu i zrzucenia wszystkiego na kupę w momencie finalnej przeprowadzki. Mówię o tym, bo możesz całą przeprowadzkę powierzyć firmie przeprowadzkowej, pewnie niewiele więcej to by kosztowało. Firmę miałem "pierwszą lepszą" z książki telefonicznej, która zgodziła się przyjechać następnego dnia (zamawiałem ją dzień wcześniej). Miałem podobny nastrój do twojego przed przeprowadzką, ale wierz mi, po przeprowadzce wszystko się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 27.04.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Całkiem fajne listwy profilowane, cokoły itp. sprawki przypodłogowe mieli w jednym z pawilonów na Kłobuckiej, nie pamiętam numeru, po lewej od głownego wjazdu, niedaleko samej Kłobuckiej. Firma nazywa się Gawa czy jakoś tak. Ja brałem głównie dębowe, cena i jakość OK. Można pewnie wyszukać taniej, ale jeśli nie potrzeba wielkich ilości, może nie warto objeżdżać pół Polski. Lakiery do podłogi też mieli w sensownej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 27.04.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 co do listew, to zastanawiam się nad tymi reklamowanymi przez i-z-b-a na Forum - ceny mają naprawdę dobre, ze zdjęć tez mają to, o co mi chodzi, ale muszę ich zobaczyć w realu (na Bartyckiej).Mieczu! Z przeniesieniem się na własną rękę to już więcej niż w 10 % nie zdążymy - firma przeprowadzkowa zamówiona na środę 4 maja. Tak przystępni cenowo, że gdyby nie to, że przeprowadzali nas 5 lat temu, to pewnie bym się niepokoiła.Na poniedziałem zamówiona pani do pomycia okien itd a potem - niech się dzieje, co ma się dziać.Tylko, że koniec z pisaniem - na wsi nie ma interenetu, w pracy tez nie. Może raz na 2 tygodnie podskoczę do męża do pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobotka 29.04.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 chętnie kupię stemple 0602698026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 29.04.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Post Abromby. Wielka szkoda grupa traci spaniałą Kierowniczke organizatorkie miłych spotkań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia C 04.05.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 witam serdecznieczy ktoś z Was konkretnie Gminy Piaseczno ma przydomową oczyszczalnię, jeśli tak to proszę o informacje jakie trzeba spełniś warunki, aby móc zainstalować na działce ?pozdrawiamGosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 05.05.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ... z okolic gminy Prażmów. Taki coby szybko i bezproblemowo odwiercił dwukrotnie, napisał co trzeba i nie zdarł kasy... Macie może jakieś typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 09.05.2005 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Macie jakiś namiar na tanią ziemie (niekonieczenie ogrodowy czarnoziem) w naszych okolicach? Potrzebuje podnieść teren więc nie potrzebuje jakiejś super ziemi, ale i gruzu też nie chce. Na tym chce zrobić kostkę, a dopiero potem przywieść troszczkę czarnoziemu pod roślinki i trawkę. "Oddźwięcze" się sprawdzonymi kontaktami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wa_anka 09.05.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Czy macie namiary na dobre, impregnowane i wzglednie tanie drewno na wiezbe? Ktrorymi skaladami/tartakami w okolicy Piaseczna - Lesznowoli warto sie zainteresowac??Co sadzicie o skladzie "OL-BUD" w Żabiencu, przy drodze na Gore Kalwarie?.dzieki, pozdrawiamAnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 09.05.2005 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 ja korzystałam z tego z Żabieca. Drzewo eleganckie ale chyba jedno z najdroższych w okolicy. Może spróbuj w tartatu w Antoninowie. Mają chyba nawet jakąś stronę w necie - poszukaj przez google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 09.05.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 A ja mam pytanko, czy ktoś ma jeszcze namiary do jakiś sprawdzonych fachowców od wiercenia studni najlepiej z okolic Prażmowa, mama jeden telefon wylowiony z tablic - ale tylko jeden a trzeba by oferty porównac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts