Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A teraz czekamy na dementi Betsi.

Dementi złożę w najbliżych dniach jak sprawdzę swoje notaki-wydatki i potwierdze u męża który za to płacił.

Może macie rację?

Zauważcie ze to był tylko stelarz pod sztachety i brama bez napędu. Za naped płaciłam w innej firmie oddzielnie.

Jesli potwierdzi sie moje to dam Wam namiary na gościa :lol:

Witam,

Mam pytanko skąd braliście beton?

Pozdrawiam

rafalb7

Jadąc od Warszawy do Janek, przed Jankami skręt na Komorów w prawo, po ok 2 km po prawej betoniarnia. Jeżeli dojedziesz do hurtowni SIRBUD (po prawej) to będzie oznaczało że "przejechałeś" i musisz zawrócić.

Betoniarnia uczciwa i w miarę ok cenowo

W tej samej okolicy jest też druga betoniarnia, Chemabud. Trzeba skręcić w lewo przed siedzibą LYRECO.

Kolejna betoniarnia jest w Suchodole za Tarczynem oraz BT Beton w Komornikach przed Tarczynem (jadąc od Piaseczna). Jest też Budokrusz w Mysiadle. Z tych 3 korzystałem.

W samym Piasecznie są chyba jeszcze ze dwie betoniarnie.

Dokładnie, myślę że Betsi zabrakło jednego zera.

Macie rację, zabrakło jednego zera ( no może nie dokładnie bo napisałam 400zł a zapłaciłam 3 tyś). Jak doadamy do tego automat do bramy to wychodzi podobnie jak Wy pisaliście czyli ok 4 300-4 500 zł.

Bardzo przepraszam za pomyłkę :oops:

Dobrze że mam dobre notaki z budowy więc nastepnym razem zanim cos napiszę to sprawdzę, żeby początkującym budowniczym nie mieszać w głowach. :wink:

Betsi - Słabiutkie te dementi. " mieliscie racje". Ze mieliśmy racje to my wiedzieliśmy od początku. Brak skruchy. Tu powinno być " bije się w piersi" itp.

Ratuje ostatni akapit czyli obietnica poprawy na przyszłość.

I to cieszy najbardziej. Czyli możemy liczyć na dotychczasową pełną pomocnych informacji działalność na naszym forum.

Poradźcie w jakiej kolejności ustawić następujące prace:

- nawiezieni ziemi i rozplantowanie jej na działce

- zrobienie podjazdu z kostki

- ogrodzenie z bramą i furtką

Teraz od frontu mam płot tymczasowym. Wiosną chciałabym zrobić porządek wokół domu. Przed wjazdem do garażu trzeba trochę podnieść teren.

Jak widzę po ostatnich postach ze względów finansowych będzie trzeba działania lekko rozciągnąć w czasie.

pozdrawiam,

marta