dzabij 06.11.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a inni wypiją z wodą studzienną albo zbiorą z marchewką i innymi dobrami, które ziemia daje I tak uprawki są dobrze szprycowane a nasze szambko jest chyba mniej szkodliwe niż nawozy i spryski stosowane na roli. np .na Ukrainie jest normalną rzeczą że szambko traktują jak zwykły nawóz. Nie tylko na Ukrainie, w cywilizowanej Szwajcarii robi się dokładnie tak samo, na wsiach szambo "komunalne" jest mieszane z "gnojówką" i trafia na pole jako nawóz. Pomimo wszystko oczywiście ja bym nie chciał aby mój sąsiad robił mi zlewnię ścieków za ogrodzeniem i sam nie zamierzam tego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 06.11.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Magnolia, dziękuję, kontakt jest wciąż potrzebny Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dziś znalazłam na TVN 24 kanalizacja w Jesówce http://www.tvn24.pl/2172605,12690,0,0,1,wideo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 07.11.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 To niestety paranoja, ale taka jest prawda. Wydaje się, że powinno się zrobić wszystko zgodnie z logiką i podłączyc kanalizację tym ludziom, jednak faktycznie są przepisy, które taką mozliwość ograniczają. A urzędnicy - ci sami, którzy popełnili błąd - nawet, gdyby chcieli go w prosty sposób naprawić, mają związane ręce. Bo to nie jest prywatna inwestycja, tylko projekt samorządowy, finansowany w dodaku ze srodków unijnych... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 W materiale dziennikarz sam przedstawił fakt, że właścicielka jednej z trzech posesji które nie będą podłączone teraz do kanalizacji nie wyraziła zgody na kopanie przez jej działkę. Potem umarła a spadkobiercy nie zadbali o zmianę decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 08.11.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Magdac jeśli będzie kominek to właśnie płyty krzemianowe wchodzą w grę, tyle że nie wiem czy będziemy robili w tym roku. Albo będzie koza albo kominek dlatego jeszcze się zastanawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 08.11.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Magnolia bardzo cenna dla mnie również jest ta informacja, dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 10.11.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witam, PYTANIE: czy w piasecznie skłądając dokumenty o pozowlenie na budowę i mając projekt w którym są wszystkie instalacje (prąd, woda, gaz) muszę zrobić z tymi instalacjami coś więcej? W sensie czy musza by adoptrowane? - podbite przez lokalnego prądnika? wodnika? gazownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 10.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witam, PYTANIE: czy w piasecznie skłądając dokumenty o pozowlenie na budowę i mając projekt w którym są wszystkie instalacje (prąd, woda, gaz) muszę zrobić z tymi instalacjami coś więcej? W sensie czy musza by adoptrowane? - podbite przez lokalnego prądnika? wodnika? gazownika? Nie musza . Ich interesuja doprowadzenia do budynku . Wewnatrz robisz jak chcesz . Oczywiscie zgodnie z wymogami branzowymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia_niedzwiedzia 10.11.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Potwierdzam, nam nikt niczego takiego nie musiał podbijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 11.11.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 no to super - dziekuje za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 17.11.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Potrzebuje namiary na elektryka z uprawnieniami budowlanymi do zalatwienia papierkow dla ZE. Moze mnie ktos poratowac? Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 17.11.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nie wiem czy juz bylo ale potrzebuje namiarow na jakiegos dobrego i niedrogiego stolarza z naszych okolic - moze ktos z sasiadow juz gdzies korzystal z uslug takiego fachowca ? Potrzebuje zrobic takie blaciki pod okna zwane parapetami sztuk 4 dosłownie. Moze ktos podrzuci sprawdzony kontakt. Bardzo będę wdzięczna pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 17.11.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Podłączam się pod te parapety, interesi mnie jesion Coli napisz mi na priv dokładnie czego oczekujesz i jaki rejon, bo najpierw musiałabym do tego Pana zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 18.11.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ja zamawialam parapety debowe w firmie Stol-Dom. Maja zaklad w Wolominie i sklep w Wawie na Rudnickiego. Ceny przystepne, a parapety sa piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 18.11.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Hej Coli Elektryk- pracownik ZE Jeziorna. Facet bardzo sensowny, nam wsystko załatwił, tylko papiery mielismy podpisać. Baardzo nam ulżył. Robotę tez zrobił jak trzeba.Krzysztof Odoliński- 604-609-569Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 18.11.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam wszystkich. Mam takie pytanko - ile mniej wiecej czasu potrzebowal u was operator koparki do zerwania humusu pod budowe?Chcialbym orientacyjnie wiedziec zeby sie upewnic czy mnie czasem operator nie chce przekrecic.Mam polowe dzialki 1100metrowej do zrzucenia i powiedzial ze 8 godzin a moze i jeszcze 3 nastepnego dnia :/ Pozdrawiam i z gory dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 18.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Koleżanki i koledzy, Troszkę off-topic - w ostatni piątek zostałem tatusiem Syn . Drużyna już w domu (jeszcze starym, nowy rozgrzebany niestety i końca nie widać). Kolega napisał mi w SMS'ie "Witamy w Sajgonie" i coś w tym niestety jest qboos, u mnie ok. 250 m2 humusu gościu zdejmował jakieś 4-5 godzin (ok 0,4-0,5 metra). A tak swoją drogą, czemu chcesz usunąć aż 500m2 humusu ? Pałac czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 18.11.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dzieki dzabij za info i gratulacje! Z tego co pamietam to jestesmy prawie sasiadami wiec przybyl do wioski nowy obywatel Chce sciagnac humus z calosci gdzie bedzie dom i rozne akrobacje wokol niego bo rasna tam krzaczory jezyny i jakies badyle kore kosilem juz kilka razy i chce sie konkretnie z nimi pozegnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marruss 18.11.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam,mam do sprzedania stemple budowlane. Około 100 sztuk, długość 2,70 - 2,80 m.Odbiór własnym transportem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts