abromba 10.05.2005 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Pozdrawiam serdecznie sąsiadów! Mieszkam. Na razie w wersji wodno-błotnej - trochę szczegółow w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mksiazek 10.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Jeśli chodzi o więźbę ja brałem z Wiązownej choć budowa w Głoskowie.Drewno OK za dobrą cenę (nie do uzyskania chyba w naszej okolicy), loco budowa i właściciel składu godny polecenia.Firma Friląg: +48 696471514PozdrM&M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.05.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 witam czy może ktoś z Was zna Pana Krzysztofa Kucickiego od dachów z Konstancina?? szukam jakiegoś info o nim pozdrawiam dalszych sąsiadów a zwłaszcza Jeziera bell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 12.05.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 WitamSzukam sensownego (i myślącego) hydraulika do instalacji co z podłogówką.Może polecicie kogoś niedrogiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 12.05.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Cezarr, nie wiem czy już Ci nie polecałem Marka Jezierskiego - robił u mnie podłogówkę i wszystkie inne rury. Ostatnio bywał zajęty, ale jeśli chcesz, wyślę nr na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 12.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Tak polecałeś. dzwoniłem do gościa, przestraszył mnie trochę ceną-120/p, podczas gdy inni oferują 100, 90,80 zł/p, tyle, że nie z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 12.05.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Cholera, to widzę, że zmienił podejście albo mnie potraktował "po starej znajomości". U mnie zrobił kosztorys (główne materiały i robocizna) na całość, który wyszedł dużo lepiej niż od gościa, który liczył 100 zł za punkt, a potem się tego trzymał, doszły oczywiście wydatki na zakupy różnych duperelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 13.05.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Zapraszamy wszystkich chętnych w tą sobotę, godz. 14:00 na grilla do nas do Rudy k. Tarczyna. Szczegóły w komentarzach do naszego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asanka 13.05.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Czesc Wszystkim,Wlasnie odkrylam to forum i Wasza grupe:) z checia bym sie przylaczyla poniewaz rozpoczelam wlasnie dlugotrwaly proces budowy wlasnego domku w Czersk k. Gory Kalwarii. Obecnie jestem na etapie zalatwiania wszystkich pozwolen na budowe oraz szukania ekipy, ktora wybudowalaby mi dom. Jezeli macie jakiekolwiek namiary na sprawdzone ekipy godne polecenia budujaca domy w okolicach Piaseczna / Warszawy to prosze dajcie znac. Z checia skorzystam z Waszego doswiadczenia bo co kilka glow to nie jedna:) Bede bardzo wdzieczna za wszystkie informacje:)pozrawiam,anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia C 16.05.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 czy ktoś z okolic Piaseczna posiada POŚ bezdrenażowe ? Prosze o kontakt osoby, które mają coś takiego u siebie.pozdrawiamGośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobotka 17.05.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 potrzebuję namiar na dobrego elektryka z okolic tarczyn - piaseczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpassent 18.05.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dzięki wszystkim a szczególnie pontypendy za pomoc w przedzieraniu się przez administracje piaseczynsko-prazmowska. Zostaly mi tylko badania geologiczne i bede skladal papiery do pozwolenia na budowe... Myslalem ze nie dam rady, ale dzieki Wam i (musze to powiedziec) niespotkanej przeze mnie wczesniej zyczliwosci urzednikow - wszystko poszlo jak po masle... Dzieki jeszcze raz i przygotujcie sie ze bede was nekal o hurtownie, beton komorkowy, dachowki ceramiczne, hydraulikow itp, itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 18.05.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 To prawda, o ile do wójta w naszej gminie można mieć sporo uwag, to urzędnicy są jakoś wyjątkowo przyjaźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 19.05.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Poszukuję otoczaków zbieranych z pola, mam transport, zapłacę rozsądną cenę, potrzebuję około 2 m sześciennych na opaskę wokoło domku. Rolników w Zgorzale już obskoczyłem. Może w okolicach Prażmowa ktoś widział jakieś stosiki kamieni? woytek gołków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniska 19.05.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 oj prawda, też lubię urzędników piaseczyńskich. właśnie jutro jadę po wypis z planu, który miła Pani urzędniczka w bardzo szybkim tempie mi przygotowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 19.05.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Wojtku stosiki kamieni widziałam dwa: w Zgorzale i tuż przed nią jadac od Warszawy (nie wiem, czy to jeszcze Warszawa, czy może już Zgorzała, a może coś jeszcze innego ). Oba stosy leżą tuż przy drodze, więc w sumie pewnie je widziałeś, jeśli tamtędy jeździsz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 20.05.2005 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Rozmawiałem w Zgorzale, 200 pln za m3 !!!. Na okęciu w niejakiej przesypowni żwiru cena to 60 pln za tone /gdzie ta przesypownia nie wiem, to info od gości z dworcowej co wożą piasek). Szukam bliżej i tak bym wieczorkiem spokojnie sam sobie to załadował.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 20.05.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ojjj no to cena rzeczywiście powalająca Ja wokół swojej działki mam pola i łąki pełne kamieni, więc chodzimy i zbieramy. No teraz jest przerwa, bo pola zarastają zbożem... No nic, jak jeszcze gdzieś dojrzę stosiki to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 31.05.2005 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Woytku,Kamienie widziałam poskładane na polnych drogach w okolicach Robercina. Ludzie chyba je zbierają z pól i wyrzucają na drogi. Proponuje wsiąść na rower w weekend i pojździć po okolicy Robercin-Wola Gołkowska polnymi drogami. Np w Bąkówce na polach jest pełno kamieni więc jakbyś chciał sobie takie pole "obskoczyć" po uzgodnieniu z właścicielem pola myśle, że były by Ci jeszcze dozgonnie wdzięczny za pomoc z wywiezieniu tego z polaBułka PS Bąkówa, Wola Gołkowska i Robercin leżą koła Gołkowa i Głokowa- to tak informacyjnie bo wiele osób nie ma pojęcia o tych pięknych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 01.06.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Dzięki za namiary, w sobotę rano objadę na roweryku tereny Bąkówki i Robercina. Bardzo fajoskie kamulce są na terenie byłej cegielni w Gołkowie. Kilkunastotonowe olbrzymy, piękne.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts