jewrioszka 21.12.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Święta niedługo, ale ja już chciałam gorąco pozdrowić ubranych na czarno rowerzystów, którzy kochają jazdę po zmroku na rowerkach bez świateł, odblasków i czegokolwiek co sprawiałoby żeby byli lepiej widoczni! Witam Dołączam się do pozdrowień dla wszystkich poruszających się poboczami bez elementów odblaskowych i ubranych w bure wdzianka.(odpowiednie na własny pogrzeb) Najserdeczniejsze życzenia z okazji z zbliżających sie Świąt Bożego Narodzenia dla budowlańców z Piaseczyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 21.12.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 możecie polecić mi jakis dobry zakład gdzie przytna i wyszlifują mi płytki na ten łuk? http://images28.fotosik.pl/306/42157845efc8cc10m.jpg z takich płytek: http://images39.fotosik.pl/41/8849e60364c8c0b4m.jpg jest to gres polerowany nowej gali 60x60, mój glazurkarz nie chce się tego podjąc, bo mówi, że gres sie bardzo kruszy i będą postrzępienia Nie ma problemu z wycieciem gresu w luk . Co ma byc ponizej : na dolnym poziomie i na podstopniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prażmów 21.12.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 W dniu dzisiejszym zostało założone forum gminy Prażmów. Proszę wszystkich przyszłych i obecnych mieszkańców o pomoc w jego rozwoju oraz o maksymalne rozpowszechnienie tej informacji. http://www.prazmow.wypowiedzi.pl Informuję że część tematów została ukryta przed gośćmi. (niezarejestrowanymi) oraz o tym że admin sie dopiero uczy i będzie wdzięczny za każda pomoc w prowadzeniu tego forum. Życzę wszystkim zdrowych pogodnych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 22.12.2008 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 możecie polecić mi jakis dobry zakład gdzie przytna i wyszlifują mi płytki na ten łuk? http://images28.fotosik.pl/306/42157845efc8cc10m.jpg z takich płytek: http://images39.fotosik.pl/41/8849e60364c8c0b4m.jpg jest to gres polerowany nowej gali 60x60, mój glazurkarz nie chce się tego podjąc, bo mówi, że gres sie bardzo kruszy i będą postrzępienia Nie ma problemu z wycieciem gresu w luk . Co ma byc ponizej : na dolnym poziomie i na podstopniu ? nie ma problemu? a czym to wycinać? czy zwykła maszyna taką z wodą? nie znam się na tym, ale takiej używają do cięcia płytek na dolnym poziomie będą deski dębowe, a na podstopniu tynk pomalowany farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 22.12.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 na dolnym poziomie będą deski dębowe, a na podstopniu tynk pomalowany farbą Czyli ciecie po luku na 90* . To nic trudnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 23.12.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 na dolnym poziomie będą deski dębowe, a na podstopniu tynk pomalowany farbą Czyli ciecie po luku na 90* . To nic trudnego . w "zwykłych" płytkach podobno nie, ale ja mam gres polerowany i to juz podobno nie jest takie proste, bo się kruszy, odpryskuje, itd. w jednej firmie powiedzieli, że mogą się tego podjąć, pojadę do nich po swiętach to się przekonam co potrafią zaproponowali mi jeszcze, że moga wykonać ładny ćwierćwałek czy coś w tym stylu, generalnie chodzi o to, że ładnie wykończą brzeg płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 23.12.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Witam wszystkich swiatecznie! Ma ktos na zbyciu prowizorke budowlana? Pilnie potrzebuje i bede bardzo wdzieczny za kazde info. Przy okazji zycze spokojnych wesolych swiat dla calego piaseczna, duuuzo sniegu tym co sie wybieraja w gory na urlop i slonecznej, letniej pogody tym co caly czas buduja . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 23.12.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 qboos - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.12.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Dla piaseczyńskich forumowiczów wszystkiego najlepszego w Święta Bożego Narodzenia Marta http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/21/212.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 24.12.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt oraz Nowego Roku.Niech się Wasze domy same budują a pieniądze na kontach same rozmnażają. http://kartki.trojmiasto.pl/pliki/kartka_39m.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 24.12.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 I ja się przyłączę do życzeń świątecznych dla całej grupy piaseczyńskiej Rzetelnych wykonawców, miłych urzędników i korzystnych cen w hurtowniach pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolaada 29.12.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Mamy zamiar rozpocząć bvudowę na wiosne 2009 r. w Głoskowie ( okoloce Piaseczna) Z pewnoscią będę częstrym gościem na tym forum. Składam wszsytkim forowiczom serdeczne życzenia z okazji nadchodzącego Nowego roku - szybkiej budowy. Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestorka 11 29.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW Kochani życzę Wam szalonej zabawy w noc Sylwestrową oraz spełnienia marzeń w tym nadchodzącym Nowym Roku 2009 Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 29.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Forumowiczom.Szalonej zabawy w Sylwestra i szczescia na Nowy rok.Czytajce projekty,dobierajcie materialy a bedziecie zadowoleni w realizcjach swoich marzen,speek-zapomniany forumoicz grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 30.12.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 witam nową inwestorkę! Speek, fajnie że się odezwałaś. Zaglądaj częściej. Już mieszkasz - więc ze spraw budowlanych przerzuciłaś się na sprawy bytowe: drogie szambo, opłaty za wywóz śmieci. Woda... o właśnie co wyszło z budowy wodociągu? Ja Twój kontakt na ludzi od ogrodzenia ciągle trzymam, choć ogrodzenie i podjazd zostawiam sobie na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 30.12.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 W Warszawie, w każdą sobotę przed Urzędami Dzielnicowymi wystawiane są kontenery na elektrośmieci. Korzystam jak najbardziej (w czasie budowy parę urządzeń elektrycznych dokonało swego żywota). Sprawdziłam jak sprawa wygląda dla Piaseczna - otóż "autoryzowany" punkt zbierania elektrośmieci ma Sita przy ul. Technicznej 6. Widziałam, że Leroy'u też można pozbyć się drobnego złomu elektrycznego. Ze swej strony życzę, żeby wszystko działało jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 30.12.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam wszystkich poswiatecznie! Przylaczam sie do zyczen tym co buduja zycze szybkiego i bezproblemowego zakonczenia, pieknej bezmroznej pogody, tym co zaczynaja zycze powodzenia w omijaniu kłód rzucanych przez pracownikow gminy i powiatu a tym co zakonczyli zycze udanego wyjazdu w gory - bo sniegu i mrozu w tym roku w piasecznie nie bedzie! Przy okazji oczywiscie zapytam - czy ktos z was wie gdzie w okolicy mozna wynajac beczke/beczkowoz z woda na budowe? Bo jakos niepodoba mi sie pomysl zostawienia walizki pieniedzy w elmarze :/ Pozdrawiam! Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 30.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Wywierć studnie (autoreklama) Tylko poł walizki potrzeba Tak serio napisz w jakiej miejscowość budujesz to postaram sie podać orientacyjne koszty takiej studni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 30.12.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Pozdrawiam i ja poświątecznie Życzę wszystkim w nadchodzącym Roku 2009 znajomym i nieznajomym budującym hartu ducha, dużo samozaparcia, dużo gotówki, szczęścia, radości, jeszcze więcej gotówki i jeszcze raz tej gotówkii, bo przy 3 etapie i zmorze inwestora tzw. WYKOŃCZENIU potrzeba jej... nie wiadomo nawet ile coraz bardziej wykończona Zazdrośnica ps. studnia (mam) dobra rzecz i jeszcze własna oczyszczalnia (dążę do jej posiadania), jeszcze energia z wiatru, ciepło z ziemi... tego nie będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.12.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 To i my noworocznie Życzymy wam wszystkim, drodzy Forumowicze aby: - ci, którzy planują zamieszkanie w przyszłym roku w budowanych z mozołem (mniejszym lub większym) domach, zamieszkali w nich i byli szczęśliwi (to m.in. my ) - ci, którzy myślą o budowie, w końcu się na to zdecydowali. Choć oczywiście problemów jest bez liku, ale nie ma nic bardziej ekscytującego niż doświadczanie, powstawania własnego domu (a portfel chudnie, niestety - więc dołączamy się do życzeń Zazdrośnicy) - ci, którzy szukają najlepszych ekip, w końcu je znaleźli - materiały budowlane taniały, pogoda sprzyjała i w ogóle. pozdrawiamy ciepło magda&wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts