woytek 16.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Nie o alarmie. O matach, może kogoś zainteresuje. Trafiłem na fajoską firmę sprzedającą maty wiklinowe, bambusowe i trzcinowe. Jest to firma która wstawia towar do praktikera i castoramy a pozatym jest w Konstancinie. Przykładowa cena za matę wiklinową wymiar 90 na 500 cm cena brutto 79,30 pln, wymiar 200 na 300 cm cena brutto 106,14 pln.Po praktikerach i castoramach nie chadzałem ostatnio ale podejrzewam, że ceny są atrakcyjne. / http://www.texas.com.pl / ale na stronie prawie nic nie ma.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 16.06.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 a na co te maty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 16.06.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 U mnie na przesuwną bramę, by nieświecili w okna - akurat prostopadła ulica wpada mi na bramę /tu mata wiklinowa/ oraz na płot od sasiąda gdzie pies jest uwiązany /trzcinowa, ciekawe kiedy ją rozszarpie bo drapieżnik wielki/.Zastanawiam się też czy przy schodach na podeście nie zamontować kawałka, ściana bardzo szybko się brudzi dzieci tu wyhamowują zbiegając na dół.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 22.06.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam wszystkich, dawno tu nie zaglądałam ale jak tylko zaczęłam czytać wasze posty to ciśnienie mi skoczyło. Dokładnie w tym samym czasie co u Jaskoza odwiedzili i mnie p... złodzieje. Ukradli mi same ramy okienne do Veluxów. Widocznie mieli zamówienie Ale przypominam sobie, że parę dni wcześnij stał jakiś nieznajomy samochód ( z napisem: roboty budowlane ), pytali się o działki do sprzedania w okolicy. Nogi z d.... bym powyrywała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rro 04.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Pozdrawiam grupę piaseczyńskąJeżeli nie macie nic przeciwko to z przyjemnością do was dołączę.Co prawda moja budowa ma się już ku końcowi ale z chęcią podzielę się swoimi doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 04.07.2005 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mksiazek 04.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Słuchajcie,kiedyś postowałem, że mam trochę stempli do odsprzedania.Ciągle zostało mi ze 100-150.Może ktoś z Was jednak będzie zalewał i się przydadzą?PozdrM&M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 05.07.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witamposzukuję firmy, która położy rurę gazową (odc 100m) wraz z przyłączami do 4 rech domów. Będę wdzięczny za namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 07.07.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 cezarrco sie nasz pytasz my nie znamy firm w warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 07.07.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 tadzel.... ech... Cezarrnajlepiej jeśli zapytasz w gazowni o kogoś, w końcu to gazownia będzie musiała odebrać, a jak zrobi to ktoś wskazany przez nich to będziesz miał święty spokój z formalnościami. Zadzwoń i zapytaj tego faceta (mieszka w Lesznowoli, ul. Okrężna 11), znają go w gazowni, robił u mnie gaz - jest w porządku:Seliga Stefan 0-601-807-342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kebor 10.07.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 hej, dawno nie pisalem, bo budowa zawladnela moim zyciem, a i dostep do netu mam ograniczony. Fundamenty juz sa! Pod koniec lipca ruszamy na powaznie. Mamy nadzieje, ze do pazdziernika bedzie stal przykryty domek. Dobrzy sasiedzi to skarb! Moze komus sie przydadza te info: beton wyczailem gdzies kolo Tarczyna, w Suchodole, kierownik budowy (tez z Radomia, opłaca mu sie przyjechac za 100 zł za wizytę) twierdzi, że beton ok, bo ma kruszywo granitowe, no i bez faktury mi dali (chociaz moze wstyd sie przyznac, ale takie jest zycie) Max bedzie z Kadexu, 1,9 za szt brutto z dowozem. Stali na fundamenty nie oplacalo mi sie przywozic, bo za malo. Bralem z Golkowa. Bloczki fundamentowe, tez z Radomia 1,85 za szt z dowozem (cena chyba bez faktury, ale nie jestem pewny) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 11.07.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 tedzel...echmieczotronix...dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 11.07.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 cerar inni nie ah nie och tylko w rubryce skad w pisujcie adres budowy a nie miejsce waszego urodzenia czy ostatniego zamieszkiwania, no chyba ze wam imponuje skad z warsiawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.07.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 cerar inni nie ah nie och tylko w rubryce skad w pisujcie adres budowy a nie miejsce waszego urodzenia czy ostatniego zamieszkiwania, no chyba ze wam imponuje skad z warsiawy. Tadzel... te wieczne docinki już się nudne zaczynają robić. Inni jakoś domyślili się, że skoro pisze na grupie piaseczyńskiej to o nasze okolice mu chodzi. Jak zauważyłem, Twoje posty najczęściej sprowadzają się tylko do tego, żeby komuś dokopać. Nudzisz się? Zły humor masz? Idź do ogródka, przekop ze dwie grządki i powinno przejść. Duży już jesteś, zachowuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabek_ox 11.07.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witam wszystkich jak na razie tylko sobie czytałem, ale myślę, że już mogę pisać na tej grupie. W przyszły wtorek tj. 19.07.2005 ruszamy z budową w Bobrowcu. Ekipa jest, kierownik jest, papiery załatwione - można zaczynać . Pierwsze pytanie, szukałem odp. ale nie znalazłem , czy ktoś próbował w Piasecznie załatwić POŚ zamiast szamba, mam dość dużą działkę POŚ by się ładnie zmieścił. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 12.07.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 tedzel...dzięki za komentarz, domyślny jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 12.07.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Witam, trochę Wam zazdroszczę jak tak czytam o Waszych problemach My wciąż nie możemy się dogadać z żadną ekipą. Jak tak dalej pójdzie to nie będzie stanu surowego w tym roku W tym tygodniu jeszcze dwa spotkania jak z nich nic nie wyniknie to chyba sobie na ten sezon odpuszczę i zacznę umawiać ludzi na wiosnę, może wtedy się uda Ale mamy jeden mały postęp, otóż stanął u nas na dziłeczce blaszk i słup pod przyłączenie budowlane prądu, a może i już prąd podłączony No i moje kwiatki kwitną Anula75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 12.07.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 ruszamy z budową w Bobrowcu. Witam sąsiada! Od razu mówię, zero doświadczeń z POŚ. Zaciekawiłem się, bo jesteś jedną z nielicznych osób na forum z Bobrowca (gdzie i ja mieszkam). Jak chodzę na spacery, to widzę masę nowych domów i młodych ludzi, tylko że prawie nikt z nich nie zaglądał tu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 12.07.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Zawsze zastanawialem sie dlaczego na prowincji nie lubia warszawiakow. z Waszych ostatnich postow to wynika jednoznacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 12.07.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Zawsze zastanawialem sie dlaczego na prowincji nie lubia warszawiakow. z Waszych ostatnich postow to wynika jednoznacznie. http://zakus.ita.pwr.wroc.pl/users/jabol/pliki/4.jpg Prawdziwe Warsiawiaki pozdrawiają Tadzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts