Anielica 08.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Mój profil to pięciokomorowy Spectus. A co do wymiaru okna to ... nie wiem tak do końca Chyba coś ze 4 metry, ale w sumie to dobre pytanie, chyba będę miała teraz dodatkowy bodzieć coby sobie je dokładnie zmierzyć A co do nagrzewania to moje okna tarasowe sa w lekkim zadaszeniu więc zawsze to te pare stopni słonecznych mniej dla ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 09.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 cześć, skąd braliście więźbę dachową. kogo możecie polecić? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ja najbliżej znalazłem odpowiednie drewno pod Berlinem. To i tak bliżej niż niektóre inne materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 09.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ja najbliżej znalazłem odpowiednie drewno pod Berlinem. To i tak bliżej niż niektóre inne materiały nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.05.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Szukałem drewna które po niemiecku nazywa się: konstruktionsvollholz w skrócie KVH. Niestety w Polsce nikt takiego nie produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 10.05.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 cześć, skąd braliście więźbę dachową. kogo możecie polecić? dzięki Ja bralem z lesznowoli z firmy "drwa". Tutaj ich strona: http://www.drwal.ovh.org Drewno docinali wedlug projektu i wszystko doworza swoim transportem, cena tez niezla z tego co sie orientowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 11.05.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam, czy znacie w naszej okolicy jakiegoś producenta albo skład z siatką ogrodzeniową i wszystkimi gratami do jej montażu (linki, napinacze itd. ) ? Na allegro na złość wszystko po drugiej stronie Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 11.05.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A ja chciałam podziękować Zazdrośnicy za namiary na ekipę sprzątającą bardzo fajni panowie ! Właśnie dopiero co w ostatnią sobotę korzystałam z ich usług, żadnych problemów, termin dotrzymany śmieci zabrane co do ostatka a i cenowo też okej. Osobiście bardzo polecam i na pewno jeśli zajdzie taka potrzeba będę korzystała z nich "następną razą" A przy okazji chciałam podpytać o jakieś kontakty w naszej okolicy na dobrą ziemię do podsypania terenu ale już takiego docelowego pod ogród. Macie może jakieś sprawdzone kontakty w tej dziedzinie będę bardzo wdzięczna. Dzabij Co do siatki to może spróbuj w firmie Dan-Bud z Głoskowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 11.05.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jeśli jesteśmy w temacie ogrodzeń to ja mam pytanie gdzie najbliżej i najtaniej znajdę sztachety olchowe do ogrodzenia ?Czy ktoś chodził za tym ?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.05.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 dzabij, sprawdź FERRUM z Góry Kalwarii. 0-22 717-93-75, ul. AdamowiczaMy kupiliśmy u nich cały "kit" ogrodzeniowy (siatkę, słupki, linkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 12.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ma ktos namiar na sprawdzonego czlowieka od elewacji na zewnatrz? Wystarczy jeden sprawny czlowiek bo mam do zrobienia kawalek szczytu ktory trzeba zrobic przed przykryciem dachu.Z gory dzieki za kazde info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 12.05.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 A ja chciałam podziękować Zazdrośnicy za namiary na ekipę sprzątającą bardzo fajni panowie ! A proszę - cała przyjemność po mojej stronie Ja też słyszałam dobre opinie o siatce z Góry Kalwarii - jutro mam spotkanie w sprawie ogrodzenia z firmą z Jaroszowej Woli. Mam prośbę o wpisanie się do księgi gości na naszej stronce, jest w stopce, mój małż to robił i bardzo przeżywa ze nikt się nie wpisał a przy okazji schody i takież parapety do obejrzenia są w zakładce plac boju, od razu firmę polecam, ma długie terminy ale czekać warto !! http://www.schody.okay.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mam prośbę o wpisanie się do księgi gości na naszej stronce, jest w stopce, mój małż to robił i bardzo przeżywa ze nikt się nie wpisał Oczywiście, droga sąsiadko, za chwilę się wpiszemy. Małż powinien przeżywać zupełnie inne rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mam prośbę o wpisanie się do księgi gości na naszej stronce, jest w stopce, mój małż to robił i bardzo przeżywa ze nikt się nie wpisał Oczywiście, droga sąsiadko, za chwilę się wpiszemy. Małż powinien przeżywać zupełnie inne rzeczy... Mówisz-masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek_rodo6 12.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 cześć, skąd braliście więźbę dachową. kogo możecie polecić? dzięki Ja bralem z lesznowoli z firmy "drwa". Tutaj ich strona: http://www.drwal.ovh.org Drewno docinali wedlug projektu i wszystko doworza swoim transportem, cena tez niezla z tego co sie orientowalem. JA niestety też wzięłam z firmy Drwal- i odradzam- więźba nie wyglądała najlepiej (krzywo wykrojona, niezgodne wymiary) a deski na dach to już całkowita porażka- impregnowane ale spod impregnatu wystawał grzybek- tutaj mozna obejrzec domek oraz deski- http://photosynth.net/d3d/photosynth.aspx?cid=f795a810-5ed9-46f5-a745-b8800deb8b31 tych "najgorszych"zdjęć nie umieściłam. Dobre drewno można znaleźć w tartaku Konar U Gołebia na ulicy Brzozowej w Pruszkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 13.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Zazdrośnica a z czego będziecie robili ogrodzenie? Bo ja ciągle w rozterce jestem głównie finansowej ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 13.05.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A ja ponawiam swoja prosbe o jakiegos machera od ocieplenia i elewacji na zewnatrz. Sprawa pilna na wczoraj jak zreszta prawie wszystko na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 13.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ogrodzenie również z oszczędności siatka. Brama przesuwna z późniejszą opcją dodania napędu, furtka i od razu balustrada na balkonie i przy wejściu (chciałabym), ponieważ mam to "szczęście" grodzić się ze wszystkich stron, przyszłym sąsiadom nie chcę fundować drogiego płotu a strona reprezentacyjno-wjazdowa ma długość aż 63 mb więc przęsła by kosztowały majątek. Dlatego dodam jakieś elementy ozdobne w bramie i furtce, może nad furtką jakaś pergola do roślin pnących, zobaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 13.05.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 qboos- sprawdź pod tym nr telefonu 606 394 789 Leszek G. Powołaj się na mnie - robili u mnie zabudowę poddasza. Bardzo porządna i fachowa firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falc0n 13.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A ja ponawiam swoja prosbe o jakiegos machera od ocieplenia i elewacji na zewnatrz. Sprawa pilna na wczoraj jak zreszta prawie wszystko na budowie Oby nie Slawomir Dembski z Konstancina. 3 x NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts