Cezarr 25.05.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 WitamPrzyjazd mojej ekipy, która rozpoczęła mi budowę (fundamenty) jesienią przesunie się o ok 2 mieś. Nie chcę czekać i postanowiłem znaleźć nową, rownie dobra i równie tanią. Znacie taką? Budowa może ruszyc od zaraz.PozdrC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaman_75 26.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Możecie Jeśli interesuje Cię termin od sierpnia to mam ekipę. Nam wycenili domek bardzo rozsądnie - wiec jeśli jesteś zainteresowany to daj znać na priv. no tak .... bez sensu za dwa miesiące czyli w sierpniu będziesz miał swoją ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 26.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ile kosztuje teraz wywóz scieków - 10 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novatino 27.05.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Sasiedzi skad braliscie niedrewniane parapety wewnetrzne w okolicach? N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek i agatka 27.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Hej budowniczowie, podpowiedzcie proszę gdzie w szeroko pojetych okolicach Piaseczna zamówić mozna solidne belki stropowe? Przyłączam się do pytania Keramb'a. Interesuje mnie strop Teriva 1 i Teriva 1 Nova. Może znacie jakiś skład lub producenta, który ma obecnie jakąś promocję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 27.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 hej, gdzie w naszych okolicach kupowaliście stal? i styrodur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Stal na fundamenty brałem z Rudy a na strop z Głoskowa http://www.madex.waw.pl/Bo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 27.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Twórca mojej bramy wjazdowej twierdzi że w Rudej jest najtańsza stal w okolicy. Przyjeżdza tam na zakupy nawet z dość odległego Konstancina. Ja tam nabyłem w sobotę siatkę ogrodzeniową, tańsza niż bezpośrednio u pewnego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 W Głoskowie za stal zapłaciłem prawie 10% mniej niż chcieli w Rudzie. Nigdy nie miałem wrażenia, że jest tam tanio do tego asortyment dość ograniczony. Ale jak się kupuje takie małe ilości jak ja to nie opłaca się za daleko szukać ze względu na koszty transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 27.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 To jest ta Ruda k/Tarczyna? Koło Prac Małych?Poguglałam i w Rudzie znalazłam coś takiego: Bąk Janusz Wyroby HutniczeRuda, ul. Piaseczyńska 22tel. 022 7278398 To to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeny77 27.05.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam wszystkichJestem na etapie szalunków pod stropy , i poszukuję pilnie stempli .Może komuś już są niepotrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.05.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 savee, interesuje Cię stal i styrodur - oznaczać to może tylko jedno: zaczynacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keramb 28.05.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Hej budowniczowie, podpowiedzcie proszę gdzie w szeroko pojetych okolicach Piaseczna zamówić mozna solidne belki stropowe? Przyłączam się do pytania Keramb'a. Interesuje mnie strop Teriva 1 i Teriva 1 Nova. Może znacie jakiś skład lub producenta, który ma obecnie jakąś promocję. Ja znalazłem w Raszynie-Puchałach, podobno rzetelny. Jest też jakaś promocja ( ale o to akurat w dzisiejszych czasach nie trudno ). Raszyn-Puchały za cmentarzem. tel. 22 720 16 44 Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 28.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ms., no chyba rzeczywiście zaczynamy Z jakimś 3-miesięcznym opóźnieniem w stosunku do pierwotnych planów, ale co tam. Na razie wycięliśmy 3 drzewa (w tym brzozę, o której pisałam), a koparkowy zdjął humus. Działka z zarośniętej leśnej polanki zmieniła się w lądowisko helikopterów. Ciekawe wrażenie. Kopać ławy mają w pierwszym tygodniu czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 postawcie kibelek, bo trudno będzie się do niego wczołgiwać za potrzebą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keramb 29.05.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Zza zakrętu wyłania się problem więźby dachowej. Napiszcie proszę, jeśli znacie jakiś godny polecenia tartak. Ktoś kiedyś polecał skład drewna w Lesznowoli, maja tam podobno drewno z własnego tartaku. Czy ktoś może zna to miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 30.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ile kosztuje teraz wywóz scieków - 10 m3 Okolo 200zł - zalezy od firmy Odnośnie zwalonych drzew na Jeziorce to okolice Bogatek są ciężkie do przepłyniecia. Pada okropnie a krzewuszki cudnie kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Odnośnie zwalonych drzew na Jeziorce to okolice Bogatek są ciężkie do przepłyniecia. Pada okropnie a krzewuszki cudnie kwitną w kwietniu było tak - bobrza robota http://img406.imageshack.us/img406/6831/dsc0073i.jpg a wczoraj zobaczyłam to http://img39.imageshack.us/img39/6854/dzialka29052009miksokre.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 01.06.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Zza zakrętu wyłania się problem więźby dachowej. Napiszcie proszę, jeśli znacie jakiś godny polecenia tartak. Ktoś kiedyś polecał skład drewna w Lesznowoli, maja tam podobno drewno z własnego tartaku. Czy ktoś może zna to miejsce? Ja bralem wiezbe z lesznowoli i byla ok, majster tez nie mial zarzutow. Ktos tam inny mowil ze deski bral od nich i byly zamalowane grzyby - widac zalezy jak trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 01.06.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ile kosztuje teraz wywóz scieków - 10 m3 Ale jaki rejon, gmina Prażmów - najtaniej z Grójca 200 zł ale pytałam miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts