ms. 25.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Adamie, podlicznik plombuje się w momencie podłączenia do kanalizacji. Wtedy pamiętaj o odczycie wodomierza, to całą zużytą wodę policzą Ci po stawce dostawy. Jak już ktoś napisał wodę dostajesz uzdatnioną do celów spożywczych, a czy będziesz nią podlewała ogródek, mył samochód czy gotował na herbatę - zależy od Ciebie. Ja mam mieszane uczucia, kiedy podlewam rośliny wodą głębinową. Dla uspokojenia sumienia mam zbiornik na deszczówkę. Teraz i tak deszcz robi wszystko za mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 25.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Adamie, podlicznik plombuje się w momencie podłączenia do kanalizacji. Wtedy pamiętaj o odczycie wodomierza, to całą zużytą wodę policzą Ci po stawce dostawy. Jak już ktoś napisał wodę dostajesz uzdatnioną do celów spożywczych, a czy będziesz nią podlewała ogródek, mył samochód czy gotował na herbatę - zależy od Ciebie. Ja mam mieszane uczucia, kiedy podlewam rośliny wodą głębinową. Dla uspokojenia sumienia mam zbiornik na deszczówkę. Teraz i tak deszcz robi wszystko za mnie. Dzięki ms. To wiele wyjaśnia. Z czasem również planuję zrobić zbiornik na deszczówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania77 26.06.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam Wszystkich, -ufff to mój pierwszy post, prawie jak pierwszy raz javascript:emoticon('') planuję budowę w Woli Prażmowskiej, poszukuję Kierownika Budowy. Przeglądałam forum ale zazwyczaj takie info szły na priv. Proszę o maila, jeśli ktoś zna osobę godną polecenia. Szukam osoby, która nie będzie tylko od składania podpisów w dzienniku ale również zaangażuje się w budowę i w razie czego pomoże, doradzi...... Dziękuję Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 26.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 uuups, własnie rzuciłem okiem na allegro, cena 1680 to rzadna rewelacja, a ja płaciłem w slynnym roku 2007 ponad 3000 PLN .... Troszkę potaniało. Hm, ja płaciłam niecały miesiąc temu 1640 netto za fi12 i 1930 netto za fi6. A obdzwoniłam wszystkie hurtownie i składy w okolicy, i poniżej tego nic nie było. W ogóle odpukać, ale wygląda na to, że fundament uda nam się całkiem tanio zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 26.06.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Drodzy Grupowicze Okołopiaseczyńscy! Wiem, że to forum budujących i dział ogłoszeń jest w innym miejscu, ale jeśli znacie kogoś kto chce zamieszkać w Waszej okolicy, a budowa domu go "przerasta" lub po prostu nie ma na nią czasu, to polećcie mu proszę, stronę http://www.domwwilczej.pl Przepraszam, Dziękuję, i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek i agatka 26.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 W firmie Madex na obwodnicy Piaseczna mają stal fi 12 za 1600 netto, fi 16 1700 netto i odpowiednio fi 6 1900. Cene obejmowała dowóz ok. 10 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 26.06.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Obwodnicy Piaseczna to brzmi dumnie Widać w Madexie mają różne ceny, może w zależności od tego, ile się zamawia - u nas wyszło odrobinę drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 27.06.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Przemyślałam to jeszcze raz i przecież Madex jest w Głoskowie na Millenium. Tak z ciekawości - czemu wpadło Wam do głowy nazwać Millenium obwodnicą Piaseczna? My dziś zwiedziliśmy składy w Krupiej Wólce i Starej Iwicznej (Kowalczyk). Ten drugi ma całkiem przyzwoite ceny stali, porównywalne z tym, co darek i agatka piszą o Madexie. Kowalczyk ma też porotherm 25 za 5,62. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek i agatka 27.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 [savee Przemyślałam to jeszcze raz i przecież Madex jest w Głoskowie na Millenium. Tak z ciekawości - czemu wpadło Wam do głowy nazwać Millenium obwodnicą Piaseczna? Możliwe, że na ulicy Milenium w Głoskowie jest firma Madex, ale my kupowaliśmy stal w firmie Madex, która znajduje się przy ul. Armi Krajowej w Piasecznie. Jest to trasa z Góry K. przez Piaseczno do Warszawy i jest nazywana obwodnicą Piaseczna. Pozdrawiam wszystkich budujących, będących budować i tych co już zakończyli zmagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulon 27.06.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 witamjestem świeżak na forum szukam dostawcy piachu - sianego do murowania i zwykłej pospółkiszukam też jakiegoś wykonawcy kanalizacji i wody - około 145mszukam też bramy garażowej 5000x2120 z siłownikiem - ktoś coś poleci ? miejsce budowy: Zgorzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 28.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Możliwe, że na ulicy Milenium w Głoskowie jest firma Madex, ale my kupowaliśmy stal w firmie Madex, która znajduje się przy ul. Armi Krajowej w Piasecznie. aaa, to dużo tłumaczy ciekawe, czy to ci sami, pewnie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.06.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 savee, przy Millenium jest filia Madexu z Piaseczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_pedro_ 30.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam wszystkich budujących w Piasecznie i okolicach, Jak zapewne zauważyliście jestem nowy na forum, mamy zamiar wybudować domek w okolicach Lesznowoli. Na chwilę obecną jesteśmy na bardzo wczesnym etapie - załatwianie finansowania, wstępny wybór projektu,etc. Mamy zamiar wykorzystać gotowy projekt i tu mam do Was pierwsze pytania (na pewno będzie ich więcej ). Czy możecie polecić rozsądnego architekta który wykona adaptację oraz kilka drobnych zmian w projekcie za rozsądne pieniądze, oraz ewentualnie projekty przyłączy etc ? Jakie są Wasze doświadczenia związane ze współpracą z gminą Lesznowola ? Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keramb 30.06.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Czy ktoś kupował może więźbę dachową w tartaku w Mikówcu k/ Góry Kalwarii? Tak się zastanawiam, czy znajdę gdzieś w naszej okolicy rzetelny tartak, czy szukać lepiej "po Polsce"? Macie jakieś propozycje ? Do pedro: architekta Ci nie polecę, ale urząd gminy w Lesznowoli jest super! Urzędnicy z np. Piaseczna powinni obowiązkowo odbywać tam szkolenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 30.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 W firmie Madex na obwodnicy Piaseczna mają stal fi 12 za 1600 netto, fi 16 1700 netto i odpowiednio fi 6 1900. Cene obejmowała dowóz ok. 10 km. Wpadam ma starą grupę zobaczyć co jest grane, a tu czytam takie rzeczy i mi tylko gula rośnie... Jakby ktos chciał stemple, to ja też mam Dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rostan 01.07.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam wszyskich uczestników forum. Czy możecie mi pomóc. Poszukuję instalatora systemu alarmowego do nowowybudowanego domu w Piasecznie. Dostałem ofertę z firmy Solid ale jest dość droga. Jeżeli macie kogoś sprawdzonego proszę o pomoc. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.07.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Weź _ZBYCH_a jeśli będzie miał czas. Na pewno będziesz zadowolony. Cena może nie dumpingowa, ale lepszy system no i wykonawca sprawdzony wielokrotnie. Ja zrobiłem tylko swój i mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.07.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hej Depi Ale tańszy od Solidu raczej nie będzie. Tyle, że zdecydowanie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 01.07.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Te no nie mówiłem przeca, że tańszy, tylko, że lepsiejszy Choć właściwie przy takim samym sprzęcie to może być nieco tańszy. Choć powiem Ci, że ja bym za takie pieniądze jak ZBYCH tego nie zrobił - to jest wbrew pozorom cholernie dużo roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.07.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Noo, i jeszcze taki barranek na przykład co jakiś czas dzwoni do niego i mówi, że artyści znowu przerwali jakiś kabelek i jest dyskotego, sabotaż, pożar, dywersja itp. Jest tego trochę do zrobienia, jak chce się to zrobić dobrze. A Zbych robi dobrze.Rostan, chcesz telefon na priva? Przynajmniej sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts