barranki2 02.07.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A nawet już właściwie senora Ale senorita też mile widziane Perdon senora! Po nicku nijak nie idzie płci rozpoznać... Takie np. barranki to nawet są obojnacze! I się dwoją w oczach [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rostan 03.07.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Poszukuję solidnej ekipy która wykona elewację zewnętrzną budynku, docieplenie wełną. Elewacja zawiera sporo elementów ozdobych, dlatego też solidność i jakość ekipy jest bardzo ważna. Czy macie może kogoś sprawdzonego i doświadczonego. Pozdrawiam i dziękuję Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falc0n 05.07.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Poszukuję solidnej ekipy która wykona elewację zewnętrzną budynku, docieplenie wełną. Elewacja zawiera sporo elementów ozdobych, dlatego też solidność i jakość ekipy jest bardzo ważna. Czy macie może kogoś sprawdzonego i doświadczonego. Pozdrawiam i dziękuję Robert UWAGA na ekipe pana Slawka Debskiego z Konstancina. Elewacja to jego baaardzo slaby punk. Ale on cwaniakuje, ze jego ludzie sie na tym znaja. Ha, ha. ha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestorka 11 05.07.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam Mam do sprzedania około 160 sztuk stempli budowlanych o długości 2,7m - 3,0 m w okolicach Gabryelina.Tel. 660-355-982 Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 05.07.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A ja sprzedam drewniany, porządny wychodek, który był regularnie myty od już oraz gary teriva I ok. 60 szt i wygięta specjalnie od razu pod kosze (za samo gięcie blachy wyszło ponad 1000 zł wszystko) blacha 3 szt po 2,5 m ok. kolor szary/grafit (trzymana w pomieszczeniu), blacha porządna i droga była (do wglądu faktura). - chcę połowę ceny i za gary i za blachę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 06.07.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam Was serdecznie Ms gratuluje przeprowadzki i zakładania ogrodu Ja zakładam swój ogród od zeszłego roku i po wykonaniu 3/4 w tym roku jakos nie mogę się dalej za to zabrać ( brak czasu, chęci itp) Muszę jeszcze tylko podsypać ze 2 wywrotki ziemi, ładnie to rozciagnąć równając teren i posiać trawę. Roslinki sadzę na bieżąco i pewnie jeszcze w tym roku wszystkiego nie posadzę. Czy macie może kogoś kto wykonuje takie prace ziemno-trawnikowe a nie biorą 10-12 zł za 1/m2 ? Posiać trawe moge sama ale chodzi o usuniecie chwastów ( glebogryzarka i grabie), rozrzucenie ziemi z zachowaniem spadków terenu i ukształtowania. Szukam jeszcze koś kto robi kojce dla psów i budy ( duże). Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 06.07.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Po blisko dwóch latach walki, od soboty mieszkam i ja. Całe szczęście że "wypstrykałem" się już z urlopu, teraz mogę sobie spokojnie posiedzieć za biureczkiem i odpocząć, rączki po przeprowadzce mam o kilka centymetrów dłuższe Teraz tylko jeszcze uprzątnąć cały ten śmietnik (znaczy poupychać ubrania w nieliczne szafy, całe szczęście że to spadnie na żonę ) i będzie można powiedzieć że mieszkamy w jako-tako godnych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.07.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dzabij, gratulacje! Ja odkąd mieszkam wcale nie chcę nigdzie wyjeżdżać. Mieliśmy się wyrwać na Boże Ciało, ale było tyle fajnej roboty w ogrodzie i w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 To gratulacje, gratulacje . A nasz dedlajn powoli acz nieubłaganie przesuwa się w stronę grudnia... Byle to był ten grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 06.07.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dzięki, mój dedline też wędrował od grudnia, poprzez marzec, potem skoczył na koniec maja i zrealizował się w lipcu. Ale spoko, roboty mam jeszcze do grudnia 2009 albo i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 To akurat raczej standard Chociaż miłoby zapewne zamieszkać w domu, gdzie jest wsio na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 06.07.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dzabij no no - oby się parapety Wam dobrze trzymały Ja gonie ostatkiem sił, w lipcu kumulacja robót coby też jeszcze latem godnie się wprowadzić bez żyrandoli rzecz jasna, żarówki już wiszą ooo i bez drzwi of kors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novatino 07.07.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Niespodziewanie i pilnie poszukuje fachowcow od wylewek którzy chetnie przygotuja podloze pod podłogówkę.Papa termo i tak dalej Pomozecie?N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.07.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dzabij no no - oby się parapety Wam dobrze trzymały Ja gonie ostatkiem sił, w lipcu kumulacja robót coby też jeszcze latem godnie się wprowadzić bez żyrandoli rzecz jasna, żarówki już wiszą ooo i bez drzwi of kors Drzwi to już byłby zbędny luksus Novatino, spróbuj u Eimunda, 503 016582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 07.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Pomocy. Miałem już kafelkarza le w ostatniej chwili "coś mu wypadło". Macie kogoś sprawdzonego i godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novatino 08.07.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dzieki barranki2 juz jestem umowiony! jeszcze o pape zapytam. Dawaliscie ja na sam spod? bo moze niepotrzebnie sie upieram przy tym N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.07.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 my daliśmy dwie warstwy czarnej folii budowlanej (najgrubszej dostępnej na rynku). Pasy foli miały zakładkę 20 cm + wywinięcie na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 08.07.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 My tak samo. Papa termozgrzewalna dobrze ułożona i zgrzana będzie pewnie lepsza, ale mi nie starczyło czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 08.07.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dzieki barranki2 juz jestem umowiony! jeszcze o pape zapytam. Dawaliscie ja na sam spod? bo moze niepotrzebnie sie upieram przy tym N Jest wiele opinii ,że jak masz w planach podłogówkę to papa nie jest dobrym pomysłem.To tylko opinie. Ja jak przedmówcy dawałem 2 razy folię.Na spód grubą 0,3 na wierz 0,2. Jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falc0n 09.07.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Przeciez podlogowke kladzie sie na styropianie. Co ma do tego papa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts