Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Poszukuję solidnej ekipy która wykona elewację zewnętrzną budynku, docieplenie wełną. Elewacja zawiera sporo elementów ozdobych, dlatego też solidność i jakość ekipy jest bardzo ważna. Czy macie może kogoś sprawdzonego i doświadczonego.

Pozdrawiam i dziękuję Robert

Poszukuję solidnej ekipy która wykona elewację zewnętrzną budynku, docieplenie wełną. Elewacja zawiera sporo elementów ozdobych, dlatego też solidność i jakość ekipy jest bardzo ważna. Czy macie może kogoś sprawdzonego i doświadczonego.

Pozdrawiam i dziękuję Robert

UWAGA na ekipe pana Slawka Debskiego z Konstancina. Elewacja to jego baaardzo slaby punk. Ale on cwaniakuje, ze jego ludzie sie na tym znaja. Ha, ha. ha...

A ja sprzedam drewniany, porządny wychodek, który był regularnie myty 8) od już

oraz gary teriva I ok. 60 szt

i wygięta specjalnie od razu pod kosze (za samo gięcie blachy wyszło ponad 1000 zł wszystko) blacha 3 szt po 2,5 m ok. kolor szary/grafit (trzymana w pomieszczeniu), blacha porządna i droga była (do wglądu faktura). - chcę połowę ceny i za gary i za blachę.

Witam Was serdecznie

Ms gratuluje przeprowadzki i zakładania ogrodu :p

Ja zakładam swój ogród od zeszłego roku i po wykonaniu 3/4 w tym roku jakos nie mogę się dalej za to zabrać ( brak czasu, chęci itp)

Muszę jeszcze tylko podsypać ze 2 wywrotki ziemi, ładnie to rozciagnąć równając teren i posiać trawę. Roslinki sadzę na bieżąco i pewnie jeszcze w tym roku wszystkiego nie posadzę.

Czy macie może kogoś kto wykonuje takie prace ziemno-trawnikowe a nie biorą 10-12 zł za 1/m2 ? Posiać trawe moge sama ale chodzi o usuniecie chwastów ( glebogryzarka i grabie), rozrzucenie ziemi z zachowaniem spadków terenu i ukształtowania.

Szukam jeszcze koś kto robi kojce dla psów i budy ( duże).

Pozdrawiam

Beata

Po blisko dwóch latach walki, od soboty mieszkam i ja. Całe szczęście że "wypstrykałem" się już z urlopu, teraz mogę sobie spokojnie posiedzieć za biureczkiem i odpocząć, rączki po przeprowadzce mam o kilka centymetrów dłuższe :-) Teraz tylko jeszcze uprzątnąć cały ten śmietnik (znaczy poupychać ubrania w nieliczne szafy, całe szczęście że to spadnie na żonę :-)) i będzie można powiedzieć że mieszkamy w jako-tako godnych warunkach.

Dzabij no no - oby się parapety Wam dobrze trzymały 8) :lol:

Ja gonie ostatkiem sił, w lipcu kumulacja robót coby też jeszcze latem godnie się wprowadzić :p bez żyrandoli rzecz jasna, żarówki już wiszą :lol:

ooo i bez drzwi of kors :lol:

Drzwi to już byłby zbędny luksus :D

Novatino, spróbuj u Eimunda, 503 016582

Dzieki barranki2

juz jestem umowiony!

jeszcze o pape zapytam. Dawaliscie ja na sam spod? bo moze niepotrzebnie sie upieram przy tym

N

Jest wiele opinii ,że jak masz w planach podłogówkę to papa nie jest dobrym pomysłem.To tylko opinie.

Ja jak przedmówcy dawałem 2 razy folię.Na spód grubą 0,3 na wierz 0,2. Jest git.