Novatino 10.07.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dzieki stanelo na 2-3 warstwach folii. przekonalo mnie to ze tej papy na tym etapie (rurki, rury) dokladnie nie bedzie dalo sie polozyc. na folie idzie 14czm styro folia podlogowka i 7-8cm wylewki no to teraz zaczynam doktoryzowac sie z ocieplania poddaszy N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata Piaseczno 12.07.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Witam Grupę Piaseczno i okolice, Buduję w okolicach Piaseczna. Jestem na etapie stanu surowego. Mam prośbę o kontakt do wykonawców tynków, ocieplenia dachu, sufitu podwieszanego, wylewek oraz ocieplenia zewnętrznego budynku. Mam również pytanie o ceny za m2 robocizny. Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź P.S. Mam do odsprzedania ok. 200 stempli 2,9 - 3 m2. Odbiór własny. Pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rostan 13.07.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania ocieplenia budynku na wełnie oraz elewacji budynku. Czy możecie mi pomóc? Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestorka 11 13.07.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam sredecznie Poszukuję dobrego i sprawdzonego prez Was elektryka oraz hydraulika Będę bardzo wdzięczna za każdy kontakt. Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturbo 13.07.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam i proszę o poradę,jesteśmy na samym początku budowy i już wtopa. Ekipa popijających magików źle odczytała wytyczenie fundamentów i wykopała ławy w taki sposób że teraz bloczek muszą murować równo z brzegiem ław. Ławy mają szerokość 45 - 80cm w zależności od ściany. Kierownik zdziwiony gdzie taką ekipę znalazłem ale fundamenty już dokończą. Moje pytania są takie - co grozi takiej budowie? Czy powinienem przerwać i poszerzyć ławy? Przepraszam za przydługi wpis. PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novatino 13.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Namiarem na elektryka moge sie podzielic ale sprawdzony jest w jeszcze nie calkowitym wykoknaniukladl kabelki wszelkiej masci wlacznie z alarmem a teraz uzbraja skrzynkina razie jestem zadowolonyjak by co daj znac Rostan poszukaj na forum Roberta od ocieplen (dzial sprawdzeni wawa i okolice czy jakos tak) N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestorka 11 13.07.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 NOVATINO Bardzo proszę o ten numer telefonu do elektryka Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falc0n 14.07.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania ocieplenia budynku na wełnie oraz elewacji budynku. Czy możecie mi pomóc? Pozdrawiam Robert Unikac ekipy Slawka Debskiego z Konstacina. Jak ognia. Partacze do kwadratu. Ocieplenia, tynki, wylewki. 3xNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falc0n 14.07.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam i proszę o poradę, jesteśmy na samym początku budowy i już wtopa. Ekipa popijających magików źle odczytała wytyczenie fundamentów i wykopała ławy w taki sposób że teraz bloczek muszą murować równo z brzegiem ław. Ławy mają szerokość 45 - 80cm w zależności od ściany. Kierownik zdziwiony gdzie taką ekipę znalazłem ale fundamenty już dokończą. Moje pytania są takie - co grozi takiej budowie? Czy powinienem przerwać i poszerzyć ławy? Przepraszam za przydługi wpis. Pozdrawiam Artur Bloczek zawsze powinien byc murowany na srodku lawy. Nie dobrze, ze idzie brzegiem bo w ten sposob oslabia konstrukcje lawy a siadajacy budynek moze powodawac jej pekanie. A przeciez zbrojenie w lawie jest u Ciebie tak zrobione (chyba), zeby przyjmowac ciezar budynku swoim srodkiem. Decyzja nalezy do kierownika budowy. Wzmocnienie lawy = zrobienie jej od nowa. Jesli bloczek juz lezy to jak wzmocnic pod nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novatino 14.07.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Inwestorka 11 namiar na elektryka poszedl na priv N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husar 14.07.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Hako, Podzielcie się proszę namiarami na sprawdzoną ekipe do SSO. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz314 14.07.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam, Budujemy sie w okolicach Dawid (gmina Raszyn) . Szukam instalatora alarmow oraz dostawcy/wykonawcy parkietu. Czy ktos mi poleci fachowcow ? Pozdrawiam Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 14.07.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Rostan - poszukaj na forum leszeq.Chodząca fachowość, spokojnie mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novatino 14.07.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Tyle ze Leszeq ma dosyc odlegle terminylistopadowe... N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.marsels 14.07.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Buduję w Łazach. Szukam sprawdzonego wykonawcy do ocieplenia budynku i wykończenia elewacji. Czy moglibyście polecić mi i dać namiary na kogoś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Naxxxxxxsze 14.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jesli chodzi o Łazy to stanowczo odradzam wspolprace z hurtownia AM-BUD!!! Tylko udaja,ze sa tani, a material dowoza zawsze pozniej niz obiecuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RiK 14.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 witam, poszukuję wiadomości na temat ceny murowania ściany 3 warstwowej z cegłą licówką - głównie chodzi o cenę murowania licówki. Dom bedziemy budować w Siedliskach. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 15.07.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ja mam alarm od agencji ochrony SCORPION i jestem zadowolona i z ceny i z obsługi. Poza tym montujemy sami monitoring zewnętrzny, jak skończymy to będziemy polecać swoje usługi a nasza instalacja będzie pokazowa. Jednak wszelkie kable najlepiej kłaść przed wylewkami i tynkami oczywiście. Poza tym montaż sieci komputerowych, sieci telewizja-komputer, rozprowadzenie do tv i tv-sat, telefonu praktycznie od już możemy się podjąć. Potem oczywiście wszystko podłączamy na gotowo do sprzętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 17.07.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Sąsiady Kochane ! ja co prawda w troche innej sprawie ale może pomożecie Potrzebuje kogoś sprawdzonego do posprzątania przed wprowadzeniem, może macie w tej dziedzinie jakies doświadczenia już? Ewentualnie mam pytanie czy może ktoś z was korzystał z naszej lokalnej społeczności pracowników do wynajęcia którzy urzedują w Piasku w rejonie starej mleczarni? Wiem bo sama widziałam że jest tam tez "placyk" żeński i stoja kobitki które poszukuja zajęcia dorywczego (cały czas o sprzątaniu myślę ) tylko nie wiem na ile takie osoby są godne zaufania ?? W każdym bądź razie: pomocy ! pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata Piaseczno 19.07.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 rozglądam się za drzwiami zewnętrznymi. Będę wdzięczna za kontakt jeśli ktoś może polecić dobrą stolarnie (producenta lub sprzedawcę) z "przyjaznym" dla klienta cennikiem. Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts