Gosiek33 09.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 To ale papier jest cierpliwy i nie wszystko co w gazetach piszą ma miejsce w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.09.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a słyszeliście o projekcie wydzielenia na Puławskiej buspasa (w kierunku centrum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 To już nie projekt. Miejski Zespół Koordynacyjny pozytywnie zaopiniował lokalizację buspasa na Puławskiej. Wytyczą go do na przełomie 2009/2010 r. Będzie biegł w stronę Warszawy od granicy miasta do Wilanowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 10.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No cóż, trzeba będzie zakupić jakąś wiekową terenówkę i jeździć polami. Ale tam też korki ... A czy są w planach jakieś "Park & Ride" w okolicy Piaseczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 10.09.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Zostaje pociąg. Park & ride robi się samoistnie wokół stacji Nowa Iwiczna Może kiedyś powstanie z prawdziwego zdarzenia w Piasecznie i w Nowej Iwicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Samemu to kolejką można - zresztą to też zależy dokąd się jedzie, gorzej jak coś trzeba przewieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 11.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jeżdżę już pociągami i czarno to widzę jak wszyscy się przesiądą z aut. Z każdym dniem jest coraz więcej osób na peronach a składy jak to zwykle z PKP bywa jeżdżą w godz. szczytu b. krótkie Bilety są drogie i jak ktoś ma znośne spalanie w aucie i niedaleko do pracy to raczej bym radziła autem. Ja się przesiądę do auta jak kupimy drugiego na gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 11.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Co do cen biletów. Już od jakiegoś czasu Karta Miejska obowiązuje w PKP. Oznacza to, że w okolicach Warszawy nie trzeba kupować biletów PKP. Już zobaczyłem. Karta Miejska obowiązuje do stacji Zalesie Górne, czyli Zazdrośnica musi kupować bilety PKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 11.09.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Co do cen biletów. Już od jakiegoś czasu Karta Miejska obowiązuje w PKP. Oznacza to, że w okolicach Warszawy nie trzeba kupować biletów PKP. Już zobaczyłem. Karta Miejska obowiązuje do stacji Zalesie Górne, czyli Zazdrośnica musi kupować bilety PKP. Dokładnie a do tego Zazdrośnica nie jeździ do Warszawy więc po co bilet aglomeracyjny jej do szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 11.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 savee, Zmienię temat, co się stało z Pulawską ? Przeciez to jest jakiś dramat. Czy przed wakacjami było tak samo ? Przed wakacjami nie bylo tak samo. Do Polnej w W-wie jechałam max. 1 godz. (wychodząc 10 min przed 7.00). a teraz prawie 1,5 godz. Mysle że jedna z przyczyn tego jest obecny remont Karczunkowskiej w strone do W-wy. Ja zawsze korzystałam z tego skrótu ( omija sie na prawde spory kawał korka na Puławskiej). Mój syn przesiadł sie na skuter ( poj. 50 więc szybko nie jedzie) i jest znacznie szybciej w W-wie niż ja ( max 1 godz a dzis to nawet 50min). Ale skuter jest dobry przy ładnej pogodzie tylko Jak zamkną jeden pas Puławskiej to chyba przerzuce sie na Al. Krakowską ? ( jeżdż do samego centrum wię wszystko jedno z której strony) Odnosnie prowizorycznych schodów to są potrzebne bardzo. Rozklekotana drabina nie jest dobra. Co prawda robotnicy sa przyzwyczajeni do biegania po takich, ale można zklecic cos bardziej stabilnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dando 12.09.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witajcie, Jestem w trakcie wykańczania domu w Siedliskach i poszukuje ekip do ułożenia podłogi drewnianej i posadzki. A także do podwieszanych sufitów i ocieplenia dachu. Czy możecie kogoś polecić z okolic Piaseczna? Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hiro77 13.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam, Możecie mi polecić kogoś solidnego do ocieplenia budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 13.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam, Pytania dotyczące szamb, do tych którzy musieli je kupić i zainstalować.Jakie szamba braliście: jedno czy dwukomorowe, betonowe, plastikowe? I dlaczego takie a nie inne. No i czy jest w okolicy jakaś tania i sprawna firma która dowiezie, posadowi itp. Czytałem swego czasu na forum że warto ściągnąć z okolic Radomia, bo stamtąd taniej niż w firmach które działąją bezpośrednio w Warszawie lub jej okolicach. Prawda to czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 14.09.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 WitamCzy ktoś zna dobrą ekipę od tynków tradycyjnych? Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dziś jakiś koszmarny kocioł na Puławskiej, wyjechałam z Zalesia o 7.30 na Ursynowie byłam dopiero po godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 14.09.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witam allmacie namiar na starego lub innego przedstawiciela hormana??prosilbym na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 14.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dziś jakiś koszmarny kocioł na Puławskiej, wyjechałam z Zalesia o 7.30 na Ursynowie byłam dopiero po godzinie Na Krakowskiej nie było lepiej. Ponad 10 minut stałem na światłach w Jankach przed połączeniem trasy Katowickiej z Krakowską. Potem pojechałem lokalnymi drogami przez Dawidy itp. ale tamte skróty też zakorkowane. Ze Złotokłosu do Galmoka jechałem od 8,05 do 9.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 15.09.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Specjalnie dla Zazdrośnicy - choć nie tylko chciałam się pochwalić efektem naszej WŁASNOOSOBISTEJ pracy w zakresie ogrodzenia a wygląda to sobie mniej więcej tak: http://i707.photobucket.com/albums/ww71/Anielica1/IMG_2193.jpg http://i707.photobucket.com/albums/ww71/Anielica1/IMG_2194.jpg http://i707.photobucket.com/albums/ww71/Anielica1/IMG_2195.jpg http://i707.photobucket.com/albums/ww71/Anielica1/IMG_2196.jpg Jestem teraz bardzo dumna z moich chłopaków ! pozdrawiam serdecznie - nieustająco Anielsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 15.09.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dziś jakiś koszmarny kocioł na Puławskiej, wyjechałam z Zalesia o 7.30 na Ursynowie byłam dopiero po godzinie Na Krakowskiej nie było lepiej. Ponad 10 minut stałem na światłach w Jankach przed połączeniem trasy Katowickiej z Krakowską. Potem pojechałem lokalnymi drogami przez Dawidy itp. ale tamte skróty też zakorkowane. Ze Złotokłosu do Galmoka jechałem od 8,05 do 9.10. W poniedziałki ludzie wracają z domów rodzinych z prowiantem na cały tydzień do pracy w Warszawie, stąd według mnie taki ruch na "wlotówkach". Sąsiadka wyjechała wczoraj z HU o 6.40 i jechała do Galmoku 1.2h. Wybrała Puławską. Ja Krakowską jechałem niecałą godzinę, wystartowałem z HU o 6.53. Faktycznie, było ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 15.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam, Nikt nie kupował/instalował szamba? Wszyscy mają kanalizę? Pomóżcie z jakimiś namiarami jak ktoś ma doświadczenia z sensownymi firmami. Dodatkowo prośba o wypowiedzenie się w kwesti obudów kominków. Jesteśmy zainteresowani zrobieniem solidnej, aczkolwiek dośc prostej i oszczędnej w środkach wyrazu obudowy (tzn. kształt prostopadłościanu, żadnych specjalnych udziwnień, nazwijmy to stylem minimalistyczno-nowoczesnym). Macie kogoś do polecenia? Jak kształtują się ceny w naszych okolicach? Bo mój obecny pan kominkarz za tydzień prac winszuje sobie 4,5 tysia. Mało to/dużo? Toz to według mnie full kaski, a robota znowu nie taka jak w kamieniołomach. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts