B.B. 25.07.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Whisper Dzisiaj była pierwsza rozmowa z kierownikiem poleconym przez ciebie Gościu super Tfu, tfu żeby nie zapeszyć ....... Dziękuję, B.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 26.07.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Drodzy Sąsiedzipotrzebuję namiarów na kominiarza, który wyda ekspertyzę potrzebną do wewn instalacji gazowej. Ile zapłacić, by nie przepłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szuler 26.07.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witam wszystkich. No więc stało się - po wielu bojach i poszukiwaniach kupiliśmy działkę Baszkówka 2700 m (ciekawe kto bedzie dymał z kosziarką po tym boisku - ja napeno nie , żona się uparła więc chyba ona ) Obecnie jestesmy na etapie poszukiwania projektu potem kredyt i jazda. Witam wszystkich sąsiadów i mam pierwsze pytanie: jak sie ma sprawa ze zdobywaniem dokumentów i pozwoleń, jakieś większe problemy? (słyszałem o jakimś ciężkim damskim przypadku w archtekturze - jakieś rady?) Mam nadzieję, iż w rozsądnym czasie zostanę waszym sąsiadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.07.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Whisper Dzisiaj była pierwsza rozmowa z kierownikiem poleconym przez ciebie Gościu super Tfu, tfu żeby nie zapeszyć ....... Dziękuję, B.B. Bo ja to chyba dyżurny naganiacz jestem A kierownik jest fajny gościu, w poniedziałek wpadł do mnie "tak sobie", żeby zobaczyć co się dzieje na budowie. Akurat do Goomisiów chyba jechał, więc przy okazji rzucił okiem co u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 26.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witam wszystkich. No więc stało się - po wielu bojach i poszukiwaniach kupiliśmy działkę Baszkówka 2700 m (ciekawe kto bedzie dymał z kosziarką po tym boisku - ja napeno nie , żona się uparła więc chyba ona ) Czeeeść Moim sąsiadem najbliższym jesteś. Ja jestem gdzieś na drodze między pozwoleniem na budowę a zakończeniem. Wreszcie ktoś blisko mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 27.07.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A może znacie / macie kogoś kto by studnie kopaną wyczyścił i dobrał pompę? Szkoda studni, zapomniana w rogu działki... Wszędzie tylko fachowcy od studni wierconych.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 29.07.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 poleci mi ktoś jakichś szpeców od podbitki z okolicy? Dzisiejsza wichura wydmuchała mi metr bieżący podbitki, a tych partaczy, którzy mi ją zamontowali "na wcisk" (bez śrubków) nie będę brał do naprawy. Poleci ktoś jakiegoś fachowca z własnym rusztowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 01.08.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam wszystkich, teraz zaczyna się i u nas coś dziać. Od dziś urlop!!! Dziś również powinna wystartować budowa, ale jak to w realnym świecie bywa pierwszy poślizg gotowy czyli brak prądu. Ale już jutro mamy nadzieję mieć magiczny licznik na słupie, papiery gotowe i do boju Jeśli Kierownik mówił poważnie to we środę kopara ma zrównać teren i się zacznie Długo czekaliśmy ale się w końcu doczekaliśmy. Pozdrawiam Anula75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 01.08.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 No to trzymamy kciuki - za ekipe, za nieburze i za WasSciskamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 02.08.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Dzięki bardzo Martka, od dziś mamy prąd , teraz to pewnie wszystko ruszy jak z kopyta Anula75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula Goliszewska 02.08.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Hej, czy budujący z okolic Konstancina też są tu mile widziani? Coś o mnie: 22 lata, mąż, działka w Parceli. Etap: może w czwartek dostaniemy pozwolenie ze Starostwa Ekipa jest, polecona. Proszę o jakiś odzew, chociażby 'cześć'. Pozdrawiam Ula (i Radek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 02.08.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Cześć! Jasne że Konstancin i okolice należą do "właściwości miejscowej" tej grupy. Cieszymy się, że najgorsze macie już za sobą i życzymy bezstresowego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaM 03.08.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam Ulę i Radka,my co prawda budujemy w k/Ustanowa, ale będziemy przejeżdżać codziennie do pracy przez Konstancin - to prawie jak sąsiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 03.08.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Szuler - witam w Baszkowce? Gdzie masz dzialke? I na pocieszeni epoweim ze my tez mamy 2700 m do koszenia Dzieki temu wiem ze bez traktorka ogrodowego sie nie obejdzie Martka - Twoje zdjecie w sepi powoduje ze jest Cie trudno poznac . Na szczescie linia s.n. w tle mowi wszystko. Czy mi sie wydaje czy wlasnie od Ciebie "pozyczalem" prad na poczatku roku? na 3 dni ktore przerodzily sie w ... troche wiecej? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heatron 03.08.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam z Konstancina, szczególnie ziomków Ulę i Radka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 04.08.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam imienniczkę z okolic Konstancina, a kiedy startuje budowa ? AsiaM: Witam Ulę i Radka, my co prawda budujemy w k/Ustanowa, ale będziemy przejeżdżać codziennie do pracy przez Konstancin - to prawie jak sąsiedzi! A z której strony Ustanowa, bo może też się łapię na sąsiadkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szuler 04.08.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Szuler - witam w Baszkowce? Gdzie masz dzialke? I na pocieszeni epoweim ze my tez mamy 2700 m do koszenia Dzieki temu wiem ze bez traktorka ogrodowego sie nie obejdzie Martka - Twoje zdjecie w sepi powoduje ze jest Cie trudno poznac . Na szczescie linia s.n. w tle mowi wszystko. Czy mi sie wydaje czy wlasnie od Ciebie "pozyczalem" prad na poczatku roku? na 3 dni ktore przerodzily sie w ... troche wiecej? pozdrawiam Martka, Henryk - witam sąsiadów Droga do mojej działki : - w lewo przy kapliczce - prosto jakieś 600 metrów i na wysokości takiego nowego domu w brązowym kolorze z jasnymi oknami w prawo 50 metrów i już (ulica Wierzbowa) To gdzieś koło was? - napiszcie gdzie są wasze to wpadnę się osobiście przywitać. Henryk - ja myslę aby po wybudowaniu zrobić wspólną zrzutkę na traktorek (zebrać kilku chętnych, każdy będzie miał swój dzień tygodnia i jazda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaM 04.08.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 AsiaM: Cytat: Witam Ulę i Radka, my co prawda budujemy w k/Ustanowa, ale będziemy przejeżdżać codziennie do pracy przez Konstancin - to prawie jak sąsiedzi! A z której strony Ustanowa, bo może też się łapię na sąsiadkę ? Do Pontypendy: Od strony Jeziórka. I spokojnie możesz się złapac na sąsiadkę, nawet jeśli Ty budujesz nie z tej strony. A w którym miejscu budujesz? Swoją drogą już jakiś czas temu zauważyłam Cię na formum i miałam zapytać, czy nie jesteśmy sąsiadami, a tu proszę - taka niespodziewajka Pozdrówka Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 05.08.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Hej AsiaM, Ja i moje fundamenty ( bo mam już fundamenty !!! ), jesteśmy w lewo od strony drogi z Zalesia Górnego na Prażmów. Zapraszam w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek P. 05.08.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Hej, czy budujący z okolic Konstancina też są tu mile widziani? Coś o mnie: 22 lata, mąż, działka w Parceli. Etap: może w czwartek dostaniemy pozwolenie ze Starostwa Ekipa jest, polecona. Proszę o jakiś odzew, chociażby 'cześć'. Pozdrawiam Ula (i Radek) Witam Sąsiadów, a gdzie w Parceli ? My przy sklepie w lewo i do końca po prawej. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts