iwa_bercik 19.12.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_Xv_ZfcXkck4/Sy0OsEC3R7I/AAAAAAAAAvc/9vhIQjoRFTM/s128/image-F0AA_4B1ABD10.jpg Święta szybko się zbliżają,w święta ludzie się kochają.Przy dzieleniu się opłatkiem,płyną z oczu łzy ukradkiem.Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,dając w policzek całusa wielkiego.W nocy Jezus się urodzii serduszka nam odmłodzi.Wesołe święta.. oby takie byłyi oby wszystkie życzenia się spełniły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.12.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Droga grupo, życzymy wszystkim ciepłych i rodzinnych świąt http://www.barranki.com/slides/zyczeniazima.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 23.12.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3976.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 24.12.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/va/sg/kr3r/11uLlWF5dLqUe3uwRX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaman_75 31.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Jako że sezon grzewczy w pełni mam pytanko - czy ktoś z Was jest może użytkownikiem pieca DEFRO DUO 25 ??? Właśnie się przymierzam do wyboru źródła ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.01.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://www.polishnews.com/art_pics/NowyRok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutrija 06.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ja wniosek o zwrot vatu będę sakładała na początku przyszłego roku. Tak się zastanawiam w kt orym Urzędzie Skarbowym mam złożyć dokumenty? tam gdzie buduję czyli w US Piaseczno czy tam gdzie się rozliczam czyli Targówek? Czy możecie polecić osprzęt elektryczni jakąś niedorgą hurtownię z nim? FAjny osprzęt robi Kontakt-Simon. Nie jest najtańszy, ale naprawdę fajny. a linia basic-moduł działa jak toszkę jak klocki lego i łatwo zdjąć oprawki na czas malowania ścian ! ja zamawiałam - nie wiem czy najtaniej, ale wyszło mi, że to dosyć tanio - w Hurtownie Elektryczne Kopel - mają swoją siedzibę na Przyokopowej. prawdopodobniej byłoby najtaniej każdy kontakt zamówić w innej hurtowni... bo co kraj to obyczaj, mają różne części taniej a inne drożej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaki2 06.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Szczęśliwego Nowego Roku Czy możecie polecić jakiś punkt z dobrej jakości ekogroszkiem i w przyzwoitej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 11.01.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Hej budowlańcy. Coś drętwo w nowym roku. śnieg was przysypał? Jeśli ktoś mógłby polecić solidną firmę/ekipę od szaf wnękowych/zabudów i/a także od drzwi wewnętrznych (również przesuwnych) to poproszę. Jak zawsze ma być tanio, szybko, solidnie, sprawnie i superdokładnie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 11.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 i sprawa kolejna od razu. może macie kogoś do polecenia od schodów, barierek i schodów kręconych. schody zabiegowe ze spocznikiem, raczej metalowe z drewnianymi trepami (a nie takie przaśne całe drewniane) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 11.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 i sprawa kolejna od razu. może macie kogoś do polecenia od schodów, barierek i schodów kręconych. schody zabiegowe ze spocznikiem, raczej metalowe z drewnianymi trepami (a nie takie przaśne całe drewniane) pozdro. W ogłoszeniach jest facet którego zachwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 11.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no pewnie niejeden, mógłbyś podać jakąś wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 11.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no pewnie niejeden, mógłbyś podać jakąś wskazówkę.[/quote tzn. ja tylko przypadkiem wczoraj czytałem ogłoszenia i natknąłem sie oto ono: http://forum.muratordom.pl/schody-zabiegowe-kute-balustrady-piekno-zakute-w-metalu,t144021.htm a z tak to firmy nie znzam ale tutaj go chwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 12.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Strzelu jak schody metalowe, to polecam firmę Stadler. Nam robili i jesteśmy super zadowoleni. Mają w ofercie naprawdę różne rodzaje, choć strona www. raczej mało zachecająca. Cenowo- moim zdaniem całkiem niedrogo. My robilismy u nich schody policzkowe- wyszły bardzo ładne.http://WWW.Stadler.pl Jak potrzebujesz kontakt do ich handlowca w okolicy Piaseczna do mogę poszukać.Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 12.01.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Hej, Mam już wycenę od Stadlera. Faktycznie ceny są ok, natomiast podobają mi się bardziej schody na stronie np. firmy grot. Ale na to nas nie stać. Może mogłabyś wrzucić jakieś foto swoich schodów bo to jednak co innego niż foty w ich katalogu. W nim wyglądają średnio. Kto wie, może koniec końców zdecydujemy się na tę ofertę ze względu na rozjechany budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 12.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Zdjęcia mam w domu, więc mogę, ale nie dziś- jutro/pojutrze. Niestety my ze względu na naszą 'dziurę w budżecie' mamy wciąż schody z trepami budowlanymi ( trochę je tylko przeszlifowaliśmy i pomalowalismy) więc są mało reprezentacyjne. Ale mogę je pokazać, co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.01.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 strzelu, szafy wnękowe - poszło na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 13.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Strzelu zdjecie wysłałam na skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 13.01.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 dzięki dziewczyny. no to mam nad czym się zastanawiać. choć to zastanawianie się, wybieranie, przebieranie, wyważanie, podejmowanie decyzji już mnie do szewskiej pasji doprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 13.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 strzelu, szafy wnękowe - poszło na p.w. Jeśli można ja też poprosze o namiar na szafy bo własnie pilnie potrzebuje się zając oragnizacją wiatrołapu a szafa to kluczowy element w nim Będę wdzięczna za kontakt. Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts