AsiaM 05.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witaj sąsiadko,SUPER MAM BLISKO SĄSIADÓW!!!!!!!!!!!!Jak będę przejazdem na moją działeczkę (już domek stoi, trwa tynkowanie) to z przyjemnością zajrzę.Zapraszamy również do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagodas 07.08.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Szuler - witam w Baszkowce? Gdzie masz dzialke? I na pocieszeni epoweim ze my tez mamy 2700 m do koszenia Dzieki temu wiem ze bez traktorka ogrodowego sie nie obejdzie Martka - Twoje zdjecie w sepi powoduje ze jest Cie trudno poznac . Na szczescie linia s.n. w tle mowi wszystko. Czy mi sie wydaje czy wlasnie od Ciebie "pozyczalem" prad na poczatku roku? na 3 dni ktore przerodzily sie w ... troche wiecej? pozdrawiam Martka, Henryk - witam sąsiadów Droga do mojej działki : - w lewo przy kapliczce - prosto jakieś 600 metrów i na wysokości takiego nowego domu w brązowym kolorze z jasnymi oknami w prawo 50 metrów i już (ulica Wierzbowa) To gdzieś koło was? - napiszcie gdzie są wasze to wpadnę się osobiście przywitać. Henryk - ja myslę aby po wybudowaniu zrobić wspólną zrzutkę na traktorek (zebrać kilku chętnych, każdy będzie miał swój dzień tygodnia i jazda) Witam sąsiadów (Martkę, Henryka, Szulera) oraz pozostałyuch z Baszkówki. Szuler ja buduję chyba obok Ciebie (budowa Porother, etap parter - mam nadzieję, że w najbliższym tygodniu wyleją częściowo strop) jadąc Wierzbową po prawej stronie ulica Babiego Lata po prawej stronie 4 działka (charakterystyczny punkt - niebieski barak). Mam zamiar z mężem wybudować w szybkim tempie, może uda się zamieszkać na Boże Narodzenie (czas pokaże). Jestem optymistką, ale poprawną. Życzę powodzenia i pozdrawiam. Jagoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 07.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 A ja mam pytanie, czy ktoś z was może wie, gdzie można kupić beczkowóz wody i ile to kosztuje, potrzebuję do zalania fundamentów, bo pada ostatnio słabiutko i wody w studni mam coraz mniej, a do efektu końcowego jeszcze daleko. HELP ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 A ja mam pytanie, czy ktoś z was może wie, gdzie można kupić beczkowóz wody i ile to kosztuje, potrzebuję do zalania fundamentów, bo pada ostatnio słabiutko i wody w studni mam coraz mniej, a do efektu końcowego jeszcze daleko. HELP ! Ktoś z forumowiczów chyba brał od strażaków... Spytaj Abromby gdzie macie Ochotniczą Straż Pożarną, wybierz się, pogadaj... Za darmo to pewnie nie będzie, ale ja potrzebujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 07.08.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Dzięki, Whisper jakoś mi ci strażcy chodzili po głowie..., a do Abromby wstąpię choćby jutro, czy pozdrowić ją od Ciebie ? Bo ona taka teraz biedniutka, bez interneciku i bez foruma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Dzięki, Whisper jakoś mi ci strażcy chodzili po głowie..., a do Abromby wstąpię choćby jutro, czy pozdrowić ją od Ciebie ? Bo ona taka teraz biedniutka, bez interneciku i bez foruma . Oczywiście że pozdrowić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tofffi 08.08.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witajcie,zgłaszam się uprzejmie do Waszego Klubu budującego w Piasecznie i okolicach.Zaliczam się do "okolic",Kolonie Gościeńczyce.Mamy już pozwolenie na budowę,czekamy pokornie na kredycik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 08.08.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam Szanowne Forum Piaseczynskie, Powoli koncze (mam nadzieje) walke z papierologia i skladam kwity o pozwolenie na budowe. Jak dobrze pojdzie fundamenty stana na jesieni. Bedziemy sie budowac na poludnie od Piaseczna - w Dobieszu. Fajnie ze istnieje i jak czytam preznie dziala lokalne, wspierajace sie w budowlanych zmaganiach forum. Pozdrawiam szukajacych szczescia na wlasnym "miejscu na ziemi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula Goliszewska 10.08.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Hurra! mamy się czym pochwalić! W poniedziałek dostaliśmy pozwolenie na budowę , wieczorem podpisujemy umowę z panem Robertem (ekipa murarzy) a przed nami wybór składu budowlanego. mam już ceny z kilku, muszę porównać. Prośba: podajcie namiary na dobre składy w ok. Piaseczna, Konstancina, Góry Kalw. PS. Działka jest w centrum Parceli, jadąc Od Konstancina po lewej stronie, obok transformatora, wgłąb. Jeszcze do niedawna straszyła haszczami, niedawno ją skosiliśmy i już jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 10.08.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Martka - Twoje zdjecie w sepi powoduje ze jest Cie trudno poznac . Na szczescie linia s.n. w tle mowi wszystko. Czy mi sie wydaje czy wlasnie od Ciebie "pozyczalem" prad na poczatku roku? na 3 dni ktore przerodzily sie w ... troche wiecej? pozdrawiam O kurcze - to bylo troche wiecej? Ten kabelek tam sobie biegł, ale nie miałam pojęcia, że to trwało dłużej Widzę, że więźba już się wznosi Moje zdjecie w sepii jest hm... jakoś ma dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek P. 10.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Hurra! mamy się czym pochwalić! W poniedziałek dostaliśmy pozwolenie na budowę , wieczorem podpisujemy umowę z panem Robertem (ekipa murarzy) a przed nami wybór składu budowlanego. mam już ceny z kilku, muszę porównać. Prośba: podajcie namiary na dobre składy w ok. Piaseczna, Konstancina, Góry Kalw. PS. Działka jest w centrum Parceli, jadąc Od Konstancina po lewej stronie, obok transformatora, wgłąb. Jeszcze do niedawna straszyła haszczami, niedawno ją skosiliśmy i już jest pięknie. Gratulacje.!!! My korzystaliśmy ze składu w Słomczynie, który zaproponował nam najlepsze warunki; oczywiście po negocjacjach. Materiał na telefon w ilości jakie akurat były potrzebne w związku z czym nic na placu nic stało i nie sprawiało wrażenia nie potrzebnego. Zwroty bez względu na fakt czy pół palety czy cała, bez problemów. Panowie przyjeżdżają i pakują. Owocnych negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 10.08.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Ula - napisz do Olsena z forum. Ma hurtownie gdzies koło Konstanicina - Chyliczki czu cuś. Nazywa sie to JANOLS. Ja buduje jakies 15 km od niego, a mam korzystne ceny. Tam chyba sa jakies rabaty dla forumowiczow Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 10.08.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Urszula Goliszewska napisał: Hurra! mamy się czym pochwalić! W poniedziałek dostaliśmy pozwolenie na budowę , wieczorem podpisujemy umowę z panem Robertem (ekipa murarzy) a przed nami wybór składu budowlanego. mam już ceny z kilku, muszę porównać. Prośba: podajcie namiary na dobre składy w ok. Piaseczna, Konstancina, Góry Kalw. PS. Działka jest w centrum Parceli, jadąc Od Konstancina po lewej stronie, obok transformatora, wgłąb. Jeszcze do niedawna straszyła haszczami, niedawno ją skosiliśmy i już jest pięknie. Gratulacje ! Kiedy ruszacie z budową ? Wysłałam Ci na priva namiary na skład z którego korzystam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 11.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Martka - to bylo cos z tydzien zamiast 3 dni - ale na wisial na tym tylko czajnik i swiatelko w baraku. Moja ekipa jest dosyc powona ale faktycznie zabrali sie za wiezbe. . A dzis zakopalem pompe ciepla - zdaje sie ze Baszkowka robi sie powoli centum p.c. A to wszystko dzieki uprzejmosci zakladu gazowniczego. pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 11.08.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Skąd masz pompę i jak robiłes kolektor? Kto Ci kopał? Za ile? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Hej! POSZUKUJĘ LUDZI KTÓRZY BUDUJĄ LUB BUDOWALI C-33 Z MURATORA,PRZYMIERZAMSIĘ DO BUDOWY W PRZYSZŁYM ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagodas 17.08.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Poszukuje sąsiadów z okolicy w celu wzajemnej wymiany adresów, kontaktów, informacji o hurtowniach materiałów bud, usługodawcach, instalacjach czyli "co, gdzie i za ile" Pozdrawiam Bułeczka Witam Poszukuję betonu wraz ze sprzętem do wylania stropu z okolic Piseczna Baszkówka. Będę wdzięczna za kontakt Pozdrawiam Jagodas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Poszukuję betonu wraz ze sprzętem do wylania stropu z okolic Piseczna Baszkówka. Będę wdzięczna za kontakt Zaprivuj do Martki. Ona brała beton z betoniarni koło mnie, ale może też wie o jakichś innych w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 17.08.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Poszukuję betonu wraz ze sprzętem do wylania stropu z okolic Piseczna Baszkówka. Będę wdzięczna za kontakt W samym Piasecznie są chyba z cztery betoniarnie, Probet Beton 7576542 Bosta Beton 7168401 Betoniarnia przy Okulickiego, niestety nie pamiętam nazwy 7501717 i jeszcze jedna 7370462 informacje może szczątkowe, ale jestem na urlopie i nie dysponuję swoim notatnikiem. Aha spróbuj jeszcze w PSB w Górze Kalwarii, mają tam beton z Bosta Beton po dużo niższych cenach niż w samej betoniarni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagodas 19.08.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 WitamPontypendy i Whisper Wielkie dzięki za namiary na beton. PozdrawiamJagodas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts