TommyT 18.04.2003 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 "ta" strona to dla nas z grubsza trójkąt pomiędzy Piasecznem, Konstancinem a Górą kalwarią, i w tym rejonie skoncentrujemy swoje poszukiwania, z wzajemnością życzymy wszystkiego najlepszego Tomek i Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 21.04.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2003 Witaj TommyT. Ciężko coś ci polecić. Coś mi się wydaje, że we wskazanym przez ciebie trójkącie są działki i za 200 dol./m2 i za mniej niż 10 dol./m2. Wszędzie są działki do kupienia czasami tylko ciężko znaleźć właścicieli. Trzeba szukać w agencjach, samemu, u sołtysów, na lokalnych tablicach ogłoszeniowych w gazetach itp. Czym więcej poświęcisz czasu i energii na szukanie tym uda ci się znaleźć ładniejszą działkę. Ja szukałem pół roku ale kupiłem taką ziemię jaką chciałem. Osobiście polecam Złotokłos i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 22.04.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Gołków też fajny tylko do stacji daleko Czy ktos z "klubu" ma telefon, namiar do złomiarzy, mam troszku do wywiezienia z działki, głównie resztki blachodachówki. W Piasecznie przy stacji jest złom ale musiałbym to ciagnąć sam i do tego czynny jst pewnie tylko do południa. pozdrawiam woytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 29.04.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Czy ma ktoś może namiar do dobrego hydraulika? pilnie poszukuję. Pozdrawiam,Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 05.05.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Cześć,Marta ja mam fajnych hydraulików, ale zajęci są już do sierpnia. Ale może?W domu mam numer tel...B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 05.05.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Bela, poproszę o nr telefonu. Może znajdą chwilkę Mam już dwóch kandydatów, ale trzeci też się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.05.2003 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Ja po spotkaniu z hydraulikami postanowiłem nie korzystać z usług przedstawicieli tego zawodu. Instalacje zrobię sam. Jeśli oni potrafią to ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 06.05.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Chodzi o przyłącze wodne do domku czy instalację?woytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Do Wszystkich (piszę tutaj bo niezbyt często zaglądacie do grupy warszawskiej): zapraszam na spotkanie grupy warszawskiej. Tym razem odbędzie się u nas w Markach - 10 maj (sobota) godz. 14:00 - 15:00. Chętnym informacje o dojeździe prześlę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 07.05.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Maluszku zaglądamy i dziękujemy za zaproszenie. Woytek, chodzi o instalacje. Pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Marto to znaczy, że będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 07.05.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Maluszku, z nami to jak zwykle nie wiadomo Ja bardzo bym chciała Was poznać. No i mój psiak chętnie pobawiłby się z innymi furumowymi futrzakami Niestety (albo stety ) najczęściej w weekendy wyjeżdżamy gdzieś w siną dal. Więc jeśli ta sina dal nie wypali w tym tygodniu, zawitamy do Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Marto w razie co to przesłałam na pirva opis dojazdu do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkep 19.05.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Czesc, witam wszystkich z zazdroscia,kupiłem działkę w Piskórce (to gmina Prażmów, ale też po sąsiedzku...)teraz ją spłacam, w między czasie projekt, potem papiery i latem może ruszę.Ale wciąż mam wątpliwości - pracuję w Warszawie i te dojazdy(w weekend 45 minut, w dzień roboczy 1h) trochę mnie zniechęcają.MIELIŚCIE TAKIE WĄTPLIWOŚCI ? JAK DŁUGO DOJEŻDŻACIE ? Chętnie skorzystam z Waszych doświadczeń - jak ja będę zaczynał,Wy będziecie już się wygrzewać przy kominkach.Będę wdzięczny za namiary na Was (mail). Dzieki, powodzenia ! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 19.05.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Ja buduję całkiem niedaleko w Korzeniówce. To po drodze z Piskórki przez Łoś do Tarczyna. Co do dojazdów to mój kolega z pracy mieszka w Pęcherach. Do pracy jeździ na 13 więc szczyt komunikacyjny omija twierdzi że dojazd zajmuje mu 30 min (dolny Mokotów. Ja w podobnych godzinach będę jeździł więc nie będzie najgorzej. Jednak gdybym miał do pracy stawić się na ósmą to raczej nie wyprowadziłbym się na wieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkep 20.05.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Jezier - to zes mnie zakasowal... Ale gdzie się budować jak nie na wsi? Wszędzie bliżej Centrum W-wy ceny działek są dużo wyższe. Może ktoś ma odmienną opinię niż Jezier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.05.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Tak się złożyło, że akurat wczoraj jechałem ze swojej działki do Warszawy około ósmej. Nie była to przyjemna podróż. Korki, spaliny gorąco bo świeciło słońce. Codziennie byłoby ciężko. Odległość od Warszawy ma małe znaczenie bo korki są w mieście. Ja mam dobrze bo będę jeździł jak korków będzie mało. Co ci mogę poradzić. Musisz znaleźć jakieś niekorkujące się skróty, objazdy itp. Ale jeśli obecnie też stoisz w kilkudziesięciominutowych korkach jadąc do pracy to nie powinieneś się zniechęcać i przeprowadzać na wieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2003 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 A ja z Modlina Twierdzy jadę do Warszawy (40km), w godzinach szczytu ok. 45 minut. Trasa gdańska jest świetna, nie ma korków, nie ma świateł, dopiero przy Łomiankach robi się ciasnawo. Zupełnie nie pojmuję dlaczego tak mało ludzi szuka działek z północnej strony Warszawy, ale z drugiej strony to lepiej, bo zostaje więcej miejsca dla nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.05.2003 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Ja szukałem na południu bo pracuję na Mokotowie. Więc nie widzę sensu nad codziennym pokonywaniem Centrum. To jest dodatkowo kilkanaście kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 21.05.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 my wybralismy południe ponieważ, teść-Baniocha, szwagrowie-Zalesie Dolne i Bobrowiec, rodzice-Służew, dziadkowie- Stary Mokotów, jeszcze rodzinka na Wilanowie ,tak że wybór był dość prosty, gorzej z efektami poszukiwań, a no i jeszcze jak dla mnie to po prostu sentyment do "tej" )))) strony Wisły pzdr tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts