Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Oj kochany Maluszek czuwa!!! :lol: Wiesz Słonko, że ja z tobą zawsze i wszędzie, ale dla mnie z Krzyniem to wyprawa na pół dnia...

Dojade posiedzę 30 min i będę sie musiała zwijać. A jeszcze nie daj Boziu będzie zimno i bym musiała z Krzyniem do pubu....nie no odpada.

Może jak będę miała go z kim zostawić to wpadnę na trochę, ale póki nie mam nani na niedziele to wypadam :( :cry: :(

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja bym też chętnie się spotkała i też raczej w miejscu, gdzie można przyść z dzieckiem (3 lata). Ale ten weekend odpada - w sobotę będę na weselu, więc w niedzielę chyba nie będę mogła. Ale w przyszłości bardzo chętnie, bo na wiosnę planuję rozpocząć budowę pełną parą więc dobre rady zawsze mi się przydadzą.

pozdrawiam

Iwona

Bułeczko to my się na spacerze spotkajmy co? :) W połowie drogi na przykład. Czy w Głoskowie są jakieś atrakcje dla dzieci?? Tylko ta połowa drogi jest dosyć dalego, jak znam życie targałabym dziecię na rękach i pchała pusty wózek. Ja w sumie okolic jeszcze nie znam! A mieszkam tam już trochę :oops: Może ktoś ma ochotę na spacer po głoskowsko-gołkowskich okolicach?

No właśnie może wymienimy się doświadczeniami co ciekawego jest dla dzieciaków w naszej okolicy?

Dla 6 latków bym proponował z atrakcji...

- w samym Piasecznie - basen /do 7 lat dzieci gratis/;

- w samym Piasecznie plac zabaw w wakacje wyremontowany tylko ulicy żem zapomniał, chiba Kusocińskiego;

- Stonoga w Piasecznie;

- stacja kolejki wąskotorowej;

- cegielnia w gołkowie, olbrzymie kamulce i wygasłe piece /robi wrażenie/

- jaz w Jazgarzewie i Zalesiu dolnym przy stawach / wiosną przy "powodzi" wrażenia nie zapomniane/;

- łąki i ambona za Pęcherską Wólką;

co jeszcze...

w.

czy to spotkanie jest tylko dla "wtajemniczonych"? jeżeli nie, to ja na spotkanie chętnie się piszę. I ta stonoga mi pasuje - moje dziecko uwielbia takie place zabaw.

iwona

No właśnie, można się przyłączyc?

Jestem na forum od niedawna, żadko mam możliwośc wejśc na net i bardzo chciałabym spotkac się z towarzyszami (nie)doli :wink: i posłuchac waszych opowieści.

Ula

Dzięki za odpowiedź. Wilcza Góra to bliżej Zalesia Dolnego, a ja jestem bliżej Górnego, ale może Twój pan koparkowy nie będzie miał nic przeciwko temu małemu "kawałkowi drogi" :D

Jesli możesz to prześlij mi namiary z ew. ceną jaką bierze za godzinkę kopania, spychania itp.

Pozdrawiam

Asia