buleczka_77 22.09.2005 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Oj kochany Maluszek czuwa!!! Wiesz Słonko, że ja z tobą zawsze i wszędzie, ale dla mnie z Krzyniem to wyprawa na pół dnia... Dojade posiedzę 30 min i będę sie musiała zwijać. A jeszcze nie daj Boziu będzie zimno i bym musiała z Krzyniem do pubu....nie no odpada. Może jak będę miała go z kim zostawić to wpadnę na trochę, ale póki nie mam nani na niedziele to wypadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 22.09.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 ja bym też chętnie się spotkała i też raczej w miejscu, gdzie można przyść z dzieckiem (3 lata). Ale ten weekend odpada - w sobotę będę na weselu, więc w niedzielę chyba nie będę mogła. Ale w przyszłości bardzo chętnie, bo na wiosnę planuję rozpocząć budowę pełną parą więc dobre rady zawsze mi się przydadzą. pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.09.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Bułeczko to my się na spacerze spotkajmy co? W połowie drogi na przykład. Czy w Głoskowie są jakieś atrakcje dla dzieci?? Tylko ta połowa drogi jest dosyć dalego, jak znam życie targałabym dziecię na rękach i pchała pusty wózek. Ja w sumie okolic jeszcze nie znam! A mieszkam tam już trochę Może ktoś ma ochotę na spacer po głoskowsko-gołkowskich okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 22.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 No właśnie może wymienimy się doświadczeniami co ciekawego jest dla dzieciaków w naszej okolicy? Dla 6 latków bym proponował z atrakcji...- w samym Piasecznie - basen /do 7 lat dzieci gratis/;- w samym Piasecznie plac zabaw w wakacje wyremontowany tylko ulicy żem zapomniał, chiba Kusocińskiego;- Stonoga w Piasecznie;- stacja kolejki wąskotorowej;- cegielnia w gołkowie, olbrzymie kamulce i wygasłe piece /robi wrażenie/- jaz w Jazgarzewie i Zalesiu dolnym przy stawach / wiosną przy "powodzi" wrażenia nie zapomniane/;- łąki i ambona za Pęcherską Wólką;co jeszcze...w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 22.09.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 A ta stonoga to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 22.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 taki plac zabaw pod dachem"Stonoga" Sala Gier i zabaw. 05-500 Piaseczno Zielona 17aw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 22.09.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 czy to spotkanie jest tylko dla "wtajemniczonych"? jeżeli nie, to ja na spotkanie chętnie się piszę. I ta stonoga mi pasuje - moje dziecko uwielbia takie place zabaw. iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 22.09.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Hhm o tej stonodze to pisałem jako o "atrakcji dla dzieci w okolicach", bo jeśli chodzi o spotkanie wikendowe to ja ni mogie. Zresztą tam w wikendy raczej zarezerwowane urodzinowe impreski.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagodas 22.09.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Cześć W przyszłości kiedy w większości osobom przypasuje termin spotkania to ja też bardzo chętnie się spotakm z wami PozdrawiamJagodas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagodas 22.09.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Cześć W przyszłości kiedy w większości osobom przypasuje termin spotkania to ja też bardzo chętnie się spotakm z wami PozdrawiamJagodas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.09.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 hej czy ktoś może mi polecić dekarza do karpiówki?? prośba pilna, bo wykonawca mi zwiał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula Goliszewska 24.09.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 czy to spotkanie jest tylko dla "wtajemniczonych"? jeżeli nie, to ja na spotkanie chętnie się piszę. I ta stonoga mi pasuje - moje dziecko uwielbia takie place zabaw. iwona No właśnie, można się przyłączyc? Jestem na forum od niedawna, żadko mam możliwośc wejśc na net i bardzo chciałabym spotkac się z towarzyszami (nie)doli i posłuchac waszych opowieści. Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.09.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Zainteresowanie było małe, wszyscy mówili że "później", więc na razie spotkania nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 25.09.2005 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 No proszę! Leniuchy jedne. To może następna nadziela? Wcześniej zapowiedziane, można zaplanować. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.09.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 bułeczka - właśnie umawiamy się na 8 października. Zajrzyj do grupy warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaM 30.09.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witajcie, czy ktokolwiek wie o jakimś panu koparkowym w okolicy Ustanowa czy Jeziórka. Pan z Krupiej Wólki, który dotąd nas wspomagał drastycznie podniósł ceny, a będę potrzebowała kogoś do wykopania szamba. Będę wdzięczna za namiary Pozdrówka Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 30.09.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Ja mam pana z Wilczej Góry, ale nie wiem jak to się ma do Twojej lokalizacji Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaM 30.09.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Dzięki za odpowiedź. Wilcza Góra to bliżej Zalesia Dolnego, a ja jestem bliżej Górnego, ale może Twój pan koparkowy nie będzie miał nic przeciwko temu małemu "kawałkowi drogi" Jesli możesz to prześlij mi namiary z ew. ceną jaką bierze za godzinkę kopania, spychania itp. Pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 30.09.2005 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Michal ja tez chce pana koparkowego....dawaj go tu na tapete, niech inni tez skorzystają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 03.10.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Pan Włodek, bierze 60 zł za godzinę, koparka ostrówek.757-93-34 lub 886/287-861.Zbierał nam humus, kopał fundamenty, równał teren, pomagał przy kolektorze do pompy ciepła, teraz będzie obsadzał szambo. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts