Tomasz M. 24.04.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Mam starą bramę tymczasową - deski i siatka, ok. 4 m szeroka, nic nadzwyczajnego. Słupki do niej chyba się nie zachowały, niestety. Do oddania w każdej chwili. Wólka Kozodawska pod Zalesiem Górnym od strony Zalesia Dolnego/Jazgarzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 24.04.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Hej grupo! Nasza budowa tez rozpoczeta- aktualnie robia sie fundamenty. Macie moze namiary na tania pospolke? Zdebialam gdy zobaczylam o ile musimy podniesc teren- na razie przyjechaly dwie wielkie ciezarowy i nasypaly pospolki zeby mozna bylo wjechac i nie utknac. Teraz chce obsypac fundamenty chociaz z zewnatrz- nasz wykonawca zamawial te ciezarowki po 370 zl za jedna(te duze). Mam nadzieje ze znajde cos tanszego, bo teraz musze zamowic chociaz piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 24.04.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 kayak - namiarów na tanią pospółkę nie mam, ale gratuluję rozpoczęcia budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_monika 24.04.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Montana, sprawdziłam go tylko w parapetach i blacie NMiestety schodów nie robiłam. Ale prześlę namiar. Hej, ja również poproszę o namiar! Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 24.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam czy mogę poprosić o kontakt do sprawdzonego kierownika budowy, zamierzam sie budowac w tarczynie takze, poleccie prosze jakiegos z tamtych okolic Z góry dziękuje Piotr Jeśli nie za późno to polecam naszego (zresztą nie raz już sprzedanego forumowiczom) - p. Betlejewski, starszy już gościu ale dobry fachowiec. tel 604 599144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 24.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 kayak - namiarów na tanią pospółkę nie mam, ale gratuluję rozpoczęcia budowy! Luśka dzieki- napisałam do Whispera na priv. Zapraszamy Was serdecznie MS sie pewnie ucieszy- ciagle z nostalgia wspomina Wasza dzialke- ze sucha nie jak ta nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkam 25.04.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam wszystkich budujących w okolicach Piaseczna. Już za miesiąc zaczynamy budowę domku w Baszkówce przy ul. Pachnącej. Przychylamy się do zdania wielu, którzy wybrali Baszkówkę, że to urokliwe miejsce. Wiele czasu upłynęło zanim zdecydowaliśmy się z żoną na tę lokalizację i nie żałujemy. Jest wiejsko, okolica ładna, blisko dobra szkoła i MZK. Mamy nadzieję, że za dwa lata dołączymy do coraz to liczniejszej grupy mieszkających w Baszkówce. Poszukuję sprawdzonych ekip: -Dekarze,-Wykończenie i ocieplenie poddasza,-Tynki wewnętrzne (maszynowe),-Elewacja,-Elektryka, Mam pytanie. Jaki rodzaj papy do wstępnego krycia, żeby nie przepłacić i była odpowienio mocna ? Za wszelką pomoc będziemy wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 26.04.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Mam starą bramę tymczasową - deski i siatka, ok. 4 m szeroka, nic nadzwyczajnego. Słupki do niej chyba się nie zachowały, niestety. Do oddania w każdej chwili. Wólka Kozodawska pod Zalesiem Górnym od strony Zalesia Dolnego/Jazgarzewa. Dzięki za ofertę, ale Twoja brama jest dla mnie "zbyt tymczasowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 26.04.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Nie przeczę, jest bardzo tymczasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montana 30.04.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Już za miesiąc zaczynamy budowę domku w Baszkówce przy ul. Pachnącej. Przychylamy się do zdania wielu, którzy wybrali Baszkówkę, że to urokliwe miejsce. Witam sąsiadów My budujemy od strony ul. Sadowej. Tynkarza dopiero zatrudniliśmy - jeszcze ciężko coś powiedzieć, ale jest z polecenia, dach też dopiero zaczną, elektryk znajomy, zrobił solidnie, reszta leży w rękach naszych i ekipy, która jest z nami od początku. Jakby Cię coś interesowało, to daj znać na priva, prześlę namiary. Czy u Was też tak mokro? U nas na początku budowy w zeszłym roku co chwila ktoś się zakopywał... Ten rok też nie lepszy... Koparka "stanęła dęba", a ciężarówka z szambem utknęła na drodze po ośki... Ale szybko obsycha - tylko początek sezonu ciężki pod tym względem. Studnie robicie? Woda w Baszkówce jest w większości wypadków na ok. 30 metrach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 30.04.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witam Jestesmy mocno poczatkujacy - ruszamy wiosna 2007. Moze moglibyscie polecic jakas ekipe do surowego zamknietego lub deweloperskiego. Budujemy w Zalesiu Gornym. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkep 04.05.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 michal_mwyslalem Ci message na priv, bede BARDZO wdzieczny za infodzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość z Jaworowej 04.05.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Chętnie przyjmę od Was namiary na punkty sprzedaży (lub kierowców ciężarówek), od których nabędę ziemię do ogrodu. Poproszę w miarę możłiwości o sprawdzone już kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 04.05.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam Jestesmy mocno poczatkujacy - ruszamy wiosna 2007. Moze moglibyscie polecic jakas ekipe do surowego zamknietego lub deweloperskiego. Budujemy w Zalesiu Gornym. pozdrawiam Gosiu u mnie buduje ta sama ekipa, ktora budowala u Whispera i Zbycha, zreszta przez nich polecona. Na razie stawiaja nam sciany- zastrzezen nie mam- tempo maja niezle- zaczelismy 21.04- mamy juz zalazki dziur na okna Namiar moge ci podac na pirva. Buduja do takiego etapu do jakiego chcesz. U nas robia do dachu, byc moze tez plot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 04.05.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Chętnie przyjmę od Was namiary na punkty sprzedaży (lub kierowców ciężarówek), od których nabędę ziemię do ogrodu. Poproszę w miarę możłiwości o sprawdzone już kontakty. ja tez bardzo chetnie- ciagle poszukuje taniej pospolki- musze tego wysypac sporo na te nasza gline- woda stoi po kazdym deszczu Ziemie ogrodowa to dopiero za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 04.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Marta, przeslij prosze namiary na ta ekipe na adres: [email protected] Z gory dzieki Henrykow Urocze - super miejsce i faktycznie po sasiedzku ! pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkam 05.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Już za miesiąc zaczynamy budowę domku w Baszkówce przy ul. Pachnącej. Przychylamy się do zdania wielu, którzy wybrali Baszkówkę, że to urokliwe miejsce. Witam sąsiadów My budujemy od strony ul. Sadowej. Tynkarza dopiero zatrudniliśmy - jeszcze ciężko coś powiedzieć, ale jest z polecenia, dach też dopiero zaczną, elektryk znajomy, zrobił solidnie, reszta leży w rękach naszych i ekipy, która jest z nami od początku. Jakby Cię coś interesowało, to daj znać na priva, prześlę namiary. Czy u Was też tak mokro? U nas na początku budowy w zeszłym roku co chwila ktoś się zakopywał... Ten rok też nie lepszy... Koparka "stanęła dęba", a ciężarówka z szambem utknęła na drodze po ośki... Ale szybko obsycha - tylko początek sezonu ciężki pod tym względem. Studnie robicie? Woda w Baszkówce jest w większości wypadków na ok. 30 metrach. Pozdrawiam Witam, Pytanko o namiary posłałem na priva. Dla wszystkich budujących w Baszkówce informacja o wodzie do celów spożywczych. Sąsiad próbował wiercić studnie doszedł do 27m i zrezygnował. Obecnie zebraliśmy się ze wszystkimi w naszej ulicy i ciągniemy wodociąg i gaz. Jeżeli kogoś interesują szczegóły to chętnie podam informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Globetrotter 17.05.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam, Czy znacie geodetę, który w naszym rejonie zrobi inwentaryzację powykonawczą budynku za mniej niż 700? Dzwoniłem do kilku i wygląda jakby się umówili w kwestii ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregwolff 22.05.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 bo oni się jednak umawiają, ale można znaleźć tańszego. Najlepiej umów się face to face i zaproponuj obniżkę - jak nie to pójdziesz do innego w 70% działa. Ale nie przez telefon tylko oko w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregwolff 22.05.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 A je jeszcze raz z innej beczki - czy macie już za sobą podłączenie telefonu i netu. Jacy operatorzy działają sprawnie i nie za drogo na tym terenie (Lesznowola-Wola Gołkowska-Gołków etc) - dostałem ostatnio ofertę Sferii i zacząłem się zastanawiać. Może jakiś sprawdzony instalator sieciowy i TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts