buleczka_77 23.05.2006 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Jakie są aktualne ceny działek w naszej okolicy? Czy mogę prosić o wpisanie paru przykładów: miejscowość, media, m2 i cenę?? Może wiecie o jakiejś ładnie położonej działce do sprzedania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 23.05.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 W Złotokłosie działki z gazem, prądem i wodą w ulicy, często ogrodzone i czasami z dojazdem asfaltowym lub niedaleko asfaltu są po 100 zł za 1m2.Są to naprawdę miejsca, które mągą być po wypielęgnowaniu piękne bo najczęściej rosną na nich duże stare drzewa. Np. takie:http://img.gratka.pl/upload/ni/5179/ogl/e3/68/15654431.jpghttp://img.gratka.pl/upload/ni/5179/ogl/28/73/5633927.jpghttp://img.gratka.pl/upload/ni/5179/ogl/39/39/2394091.jpgZłotokłos nie był wsią rolniczą ale rekraacyjną i to widać po zabudowie. Nie ma tu gospodarstw rolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 23.05.2006 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 dzieki Jezier. Czy masz jakis konkrenty adres w tym Złotokłosie?? ulice np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 23.05.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Wejdz np. na strone agencji nieruchomosci:http://www.eurodomy.gratka.pl/ A plan wsi jest tutaj:http://zlotoklos.info/plan.phpi tutaj:http://zlotoklos.pl/index.php?k=plan Najlepiej pojechać tam gdzie się działek szuka. Te do sprzedaży i tak są oznakowane a tylko osobiście wszystko dokładnie można obejżeć. Źaden agent cię nie pogania, można objechać całą wieś a nie tylko dwie-trzy lokalizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula Goliszewska 23.05.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam w nowym sezonie!Mam pytanie, szczególnie do budujących trochę dalej, tzn. 100-150m od drogi asfaltowej. Czym utwardzaliście dojazd? Ja swojego nie mogę utwardzić na stałe bo mam dojazd przez służebność, ale myślałam o tłuczniu, który potem można zebrać, ale nie wiem co potem z nim zrobić. Aktualnie jeżdżę po "łące", podłoże piaszczyste i chłonne, ale już trzeba pomyśleć o jesieni i zimie. Jeśli jest ktoś wiedzący i znający się na rzeczy, niech się odezwie!!!!!!!!!P.S. Ile kosztuje wywrotka tłucznia? I na ile metrów kw. starcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 23.05.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ja o najtańszym tłuczniu słyszałem po 500 zł wywrotka - kilkanaście ton. Wystarczało to do 100m2 (w zależnosci od grubości). Najlepiej dorwać ekipę wykonującą remonty lub budowy dróg. Mają dostęp do taniego tłucznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamak 30.05.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Mam pytanie do osób z grupy budujących w okolicach Piaseczna, czy ktoś wykonywał przyłącze tymczasowe do budowy i może polecić elektryka współpracującego z ZE Konstancin-Jeziorna? Proszę o kontakty. Z powodu bardzo "życzliwego sąsiada, na którego działce stoi słup energetyczny" nie mogę uzyskać przyłącza docelowego. Budowa powinna ruszyć jesienią poprzedniego roku i nic. Mam nadzieję, że w Waszą pomocą uda się rozpocząć tej jesieni.Pozdrawiam wszystkich.Kamak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 30.05.2006 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Byle byś się nie nadział na elektryka Adama Kotulskiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 30.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kamak,wysłałam Ci namiary na elektryka, który u mnie robił instalacje i załatwia sprawę przeniesienia skrzynki, zmiany przyłącza, zwiekszenia mocy i nie wiem co jeszcze, Pan elektryk ma znajomości w ZE, ale do tanich nie należy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 31.05.2006 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 czy ja tez moge prosic o namiary na tego elektryka....moze on mi załatwi sprawe, która mi pan Kotulski załatwia od.....4 lat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaM 31.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Błagam Was o pomoc w zdobyciu dobrego i niedrogiego glazurnika na już... Mój glazurnik zrobił sobie kolejną 2-tygodniową przerwę, i teraz nie odbiera telefonów. Czekałam na niego, bo jest dobry, ale chcę się wreszcie wprowadzić, a nie mogę, bo podłogi na dole nie położone. Pomóżcie proszę Bułeczko, podałam Ci namiar na mojego elektryka - super facet i jeśli chodzi o ceny był jednym z tańszych. Załatwia sprawy szybko i terminowo (również w ZE). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 31.05.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 buleczka_77,poszło na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trynqz 31.05.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 witam, Jestem dopiero na początku ścieżki przez was już przetartej - własnie szykuje się do kupna działki w Bobrowcu. Czy ktoś z Was wie jaka jest definicja ściany lasu? I czy jeśli na "mojej przyszłej" działce jest dużo drzew liściastych czy to zalicza ją do lasu i jak się ma to do lasu iglastego jaki mam tuż obok? pozdrRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janeki 01.06.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imarcel 01.06.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam.Prosze forumowiczów,mieszkańców Piaseczna i okolic o opinię na temat firmy Europol Dach z Piaseczna.Mam zamiar złożyć spore zamówienie na towar z tej hurtowni.Czy firma jest żetelna i mogę być spokojny o bezproblemowe załatwienie moich spraw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 04.06.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 WitamChcemy niedlugo zlecic adaptacje projektu i poszukujemy architekta.Pomyslelismy, ze dobrze gdyby dzialal na terenie gminy Piaseczno.Czy mozecie kogos polecic?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielinsp 05.06.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam,Poszukuję solidnej ekipy do stanu surowego. Możecie kogoś polecić? Budowa w Nowej Iwicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 06.06.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam, z przyjemnoscia przylaczam sie do grupy. Czekamy wlasnie na odbior pozwolenia i ruszymy (mam nadzieje ). Asia, jezeli mozesz to podslij namiary na elektryka - mamy klopoty z ZE - moze pomoze. Jezeli jeszcze szukasz glazurnika to moge przeslac namiary na fachowca polecanego przez znajomych. Pzdr Błagam Was o pomoc w zdobyciu dobrego i niedrogiego glazurnika na już... Mój glazurnik zrobił sobie kolejną 2-tygodniową przerwę, i teraz nie odbiera telefonów. Czekałam na niego, bo jest dobry, ale chcę się wreszcie wprowadzić, a nie mogę, bo podłogi na dole nie położone. Pomóżcie proszę Bułeczko, podałam Ci namiar na mojego elektryka - super facet i jeśli chodzi o ceny był jednym z tańszych. Załatwia sprawy szybko i terminowo (również w ZE). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 08.06.2006 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Na temat "EUROPOL Dach" z Piaseczna... Pan Robert Koprowski mi poprawiał dach i mogłabym go polecić, ale .....na poprawki juz chętnie nie przyjeżdża a materiałów u nich nie kupowałam To tyle co miałam z nimi doświadczenia. I mam ptaszki na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 08.06.2006 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Piasek do kostki potrzebny od zaraz Macie jakieś akutalne namiary? Please Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts